cook mutluyum

• Konu Sahibi Konu Sahibi asse6
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

asse6

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2014
10
0
6
35
İstanbul
Kizlar bugun esimin dogum gunu hastanede gebelik testi yaptirdim pozitif cikti yani hamileyim esime nasil soyleyebilirim bunu

Ay çok harika.. :))
Tebrik ederim. :)
Ultrason kağıdı mı ne deniyor, ondan veriler mi? Verdilerse hediye paketi yapabilirsiniz onu, güzel olur. :)
Ya da bi çift bebek patiğini paketleyebilirsiniz. :)

Pastasinin uzerine biseyler yazdirabilirsin:)

Seneye birlikte kutlariz babacim gibi mesela:1:

Kizlar bugun esimin dogum gunu hastanede gebelik testi yaptirdim pozitif cikti yani hamileyim esime nasil soyleyebilirim bunu

Tebrikler canim Allah kucagina almayi nasip etsin :nazar:
Ben magazada arkadaslarim arkadan senden cocugum olsun istiyorum sarkisini caldilar oyle soyledim sarildik fln fln.. :16::16: ah aah simdi 3 aylik oldu bile :emir_bebek::emir_bebek::nazar:
Oyle o muzigi ac canim arkadsinkide guzel ultrason ftosu varsa hdiye paketi yap :21:

Hayırlı olsun Allah kucagına almayı nasip etsin inşallah söyledin mi eşine nasıl bi sürpriz yaptın merak ettim:)

Hayirli olsn :) bende geçen ay öğrenmiştm. Bebek patigi ve şapkası almistim kucuk bi kutuya sardim. Icine tahlil sonuçlarimi, cift cizgili idrar testini ve kucuk bi kagida da 9 ay sonra görüşmek dilegiyle babacigim. Anneme iyi bak gibi bi not düştüm. Kutuyu iyice süsledim ettim. Isterdim ki iş yerine gondereyim ama olmadi, arabasina veya birakmak o gormeden.. dayanamadım elimle verdim paketi :)

Ayyy ne güzel bir hediye buu Rabbim hayırlısı ile kucaginiza almayi nasip etsinn :)

Back
X