- 21 Temmuz 2015
- 550
- 439
- 103
- 32
Merhaba hanımlar ben bütün ailemi eşimi ardımda bırakıp atanıp başka bir şehre geldim.Ailem ve eşim destek oldular çok sağolsunlar.Burada şansıma okulum öyle iyiydi ki arkadaşlar falan sanki hepsini eskiden beri tanıyor gibiydim birbirimizi çok seviyorduk müdürüm ve müdür yardımcılarım da aynı şekilde.Fakat üç hafta önce maalesef norm fazlası oldum ve okulum değişti.Şuan o kadar mutsuzum ki okula gittiğimde ‘Nerden düştük buraya’der gibi hocalar bir görseniz o kadar ruhsuzlar ki..Eski okulum da herkes işini sever koşa koşa giderdi ben de dahil hatta ben norm fazlası olunca müdürüm bile ağladı düşünün okuldan ayrılırken herkes ağladı ben giderken şimdiki okuluma başladım başlayalı eski öğrencilerim ziyarete geliyorlar birbirimize çok bağlıydık.Bu arada benim burdaki branşdaşlarımdan biri bana mesaj attı.Biz ek dersle para kazanıyoruz gelirsen buraya senin için iyi olmaz tavırlı davranırız vs yazmış.Ben de belli eğitim seviyesinde insanlarız kötü bir durumla karşılaşacağımı sanmıyorum diyince hemen özür diledi yalandan ama beni görünce surat asıyorlar ben de selam dahi vermiyorum terbiyesizlere.Burada iki buçuk senem kaldı gönlüme göre arkadaş bulamadım sanki nasıl geçecek bu seneler hanımlar..
Son düzenleme: