Cook onemli..İzmir'de SEZERYAN icin Dr. ve hastane tavsiyesi

yagmurada26

minik..
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
85
106
23
Merhabalar.birinci dogumumda normal doğumdan kaynaklı kizim kol felçli dogdu.o yuzden ikincisi de risk tasidigi icin normal doğum sansim yok. Sezeryan olmak zorundayim.Sezeryan sonrasi hemen ayağa kalkmak,sonrasında cok uzun sure agri sizi çekmek istemiyorum. Hem kontrollerimi yaptirbilecegim hem de sezeryani sorunsuz yapabilecek bir Dr. Ve iyi bir hastane tavsiyesi istiyorum. Fiyat olarak 4-5 milyara cikamam belki ama 2-3 milyar civari ayirabilirim doğuma. Tavsiyelerinizi bekliyorum.benim için cok önemli.tekrar saglik sikintisi yasamak istemiyorum.şimdiden teşekkürler.

Çınarlı hastanesi Güngör bey veya Buca Tınaztepe hastanesi Aylin hanim ben de simdilik doğum yapmadım ama iki doktora da gittim ikiside sezeryan da çok iyi dogum yapanlar öyle diyor özellikle Güngör beyi tavsiye ederim canım hayırlı doğumlar.

Cok teşekkürler cevap için.hayirli doğumlar diliyorum. Arastircam hemen verdiğiniz isimler i sagolun.

buca tınaztepe aylin barbarosu ben de tavsiye ediyorum. aylin hanım benim doktorum çok iyi duyumlar aldığım için onu tercih ettim ve ben de çok memnunum. tınaztepe hastanesi de çok iyi donanımlı bir hastane.

tesekkür ederim. bize geri dönüş yapın ama lütfen doktorunuzu belirledikten sonra bizim de bilgimiz olsun;) hayırlı doğumlar inşallah:)

Dr.Zehra Mete var özel muaynehanesini biliyorum KSK sahil yolu üzerinde kesinlikle tavsiye ediyorum. Netten tel.ve adresine ulaşabilirsiniz.

Tabiki haber veririm.simdilik daha cok yeni. Arastirma yapiyorum.bir de izmirde değiliz turgutludan gelecegim kontrollere ve doğuma. Tesekkurler

Dr.Zehra Mete var özel muaynehanesini biliyorum KSK sahil yolu üzerinde kesinlikle tavsiye ediyorum. Netten tel.ve adresine ulaşabilirsiniz.
Merhabalar.zehra mete sizin doktorunuz mu? Profil fotonuzda cok tatli bir bebis var.sizinse eğer sezeryan mi oldunuz.ben normal yapamiyorum.zehra hanim mi yapti?

Şifa ünv git canim ozeller para tuzağı. Kent hastanesinde doğum yaptim bebeğimi kaybettim.
Gerçekten cok üzüldüm okuyunca.ne denir ki bilmiyorum.benim de ilk doğumda sikinti olduğu için bunda cok hassaslaniyorum. Şifaya diş için gidiyor Esim ve cok memnun.eğer doktor da bulabilirsem cok iyi olur.yakin hem bize.tesekkur ederim.

İste burdan arastirmaya calisiyorum canim ya.her konuyu KK.dan arastirirdim zaten. Ama bu önemli olunca baslik actim.başka forumlara da bakayim bakalim.tesekkur ederim.

Merhabalar.zehra mete sizin doktorunuz mu? Profil fotonuzda cok tatli bir bebis var.sizinse eğer sezeryan mi oldunuz.ben normal yapamiyorum.zehra hanim mi yapti?
Merhaba foto daki benim cici oğlum :) Ben şuanda ilk bebise gebelik yaşıyorum. Şöyle anlatayım Zehra Mete yi annem buldu kendisinin ben bildim bileli hep kadın hastalıklarından sıkıntısı olmuştur fakat gittiği çoğu Dr. Dan sonuç alamıyordu.Bi gün yine bi rahatsızlığında bu Dr. U buldu ve artık miyomları ur a çevirmek üzereyken bunu teşhis etti ve ilaç tedavisi ile yok etti ki çoğu insanı bu yüzden ameliyat ediyorlar.Bi arkadaşımda kürtaj oldu memnun du iyi bi Dr olduğunu gözlemledigimiz için önerdim. Eğer ızmirde yaşıyor olsaydım kesinlikle doğum için onu secerdim ama maalesef istanbuldayım.

Merhaba foto daki benim cici oğlum :) Ben şuanda ilk bebise gebelik yaşıyorum. Şöyle anlatayım Zehra Mete yi annem buldu kendisinin ben bildim bileli hep kadın hastalıklarından sıkıntısı olmuştur fakat gittiği çoğu Dr. Dan sonuç alamıyordu.Bi gün yine bi rahatsızlığında bu Dr. U buldu ve artık miyomları ur a çevirmek üzereyken bunu teşhis etti ve ilaç tedavisi ile yok etti ki çoğu insanı bu yüzden ameliyat ediyorlar.Bi arkadaşımda kürtaj oldu memnun du iyi bi Dr olduğunu gözlemledigimiz için önerdim. Eğer ızmirde yaşıyor olsaydım kesinlikle doğum için onu secerdim ama maalesef istanbuldayım.

Bu bebisin annesi de dr.Gokalp Tokac a gitti (egepol üç yolda özel hast.) Çok Memnundu doğumundan bende yanindaydim bu Dr. Unda çok hastası var çok talep görüyor. Arkadaşım zor yer buldu kendine.Sezeryan da içini detaylı ve cok iyi temizledigi için doğum sonrası kanaması bile az olmuş bu yüzden ve cok hizli ayağa kalktı.

Cok tesekkur ederim.benim için en önemli şey de bu zaten. Erken ayağa kalmak istiyorum.çünkü bi tane de iki buçuk yasin da kizim var. Eskiden sezeryanlar cok kotuymus sanirim.benim bir tanidik 13 yol geçti hala içerden agrir der.o yüzden iyi bir yer ariyorum. Umarim sizin de saglikla doğar.teşekkürler.

Aynen o bahsettigim arkadaşımında bi oğlu ve çocuk gibi bi eşi var :)) Bahsettigim iki Dr. U da bi araştır hangisi yakın geliyorsa size değerlendirebilirsiniz.Amin dilerim hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize :KK46:

Back
X