Cook onemli..İzmir'de SEZERYAN icin Dr. ve hastane tavsiyesi

Merhabalar benim en onemli kriterim dr la elektrigimin uyusmasiydi sonucta hem canimi hem yawrumu emanet ediyordum , ilk 3 ay farkli bircok dr a gittim karatasta isman beyden cok memnundum osman bey ve gokalp beyi bi kac ay beraber goturdum ama sonrasinda gokalp veye karar verdim asla beni sikmadi yormadi zorlamadi dialoglarimiz hep cok iyiydi , dogumda da ben hem dr umdan hemde icerdeki anestezi ekibinden cok memnun kaldim tabiri caizse bebek gibi ilgilendiler benimlw

Egepolde bulent turgut ay var benim ikinci doguma girdi ve ben ayni gun ayaga kalktim. Lohusa yatagim bile olmadi her sey o derece normaldi. Doktorumu tesadüf sonucu buldum ama iyi ki bulmusum.

Merhabalar benim en onemli kriterim dr la elektrigimin uyusmasiydi sonucta hem canimi hem yawrumu emanet ediyordum , ilk 3 ay farkli bircok dr a gittim karatasta isman beyden cok memnundum osman bey ve gokalp beyi bi kac ay beraber goturdum ama sonrasinda gokalp veye karar verdim asla beni sikmadi yormadi zorlamadi dialoglarimiz hep cok iyiydi , dogumda da ben hem dr umdan hemde icerdeki anestezi ekibinden cok memnun kaldim tabiri caizse bebek gibi ilgilendiler benimlw
Sanirim doğum hikayesini okurken agladigim kişi sizsiniz.gerci su an kiminkini okusam aglarim heralde.asil etkilendigim oglunuzun size asansorun kapisinda veda edisiiydi.benimki daha cok küçük.ben giderken görmesini de istemem.cok duygusal.bir an o sahne benim de basima gelmiş gibi hissettim duygulanmam da ondandi sanirim. Cok güzel bir aileniz var.allah ayirmasin.dogumunuz için de hayirli olsun darisi basima diyeyim.ilginiz için de teşekkürler

Egepolde bulent turgut ay var benim ikinci doguma girdi ve ben ayni gun ayaga kalktim. Lohusa yatagim bile olmadi her sey o derece normaldi. Doktorumu tesadüf sonucu buldum ama iyi ki bulmusum.
Ne güzel ya.bunlari okuyunca bütün korkum gidiyor ama sonra herkesin bunyw farklı diyorum yeniden karamsarlığa surukleniyorum.benim belim hep agrir cok agrir.biraz ondan korkuyorum.ama sanirim hastanem belli oldu en azindan egepol.bir de bir iki hafta içinde randevu alip kendim de gorursem kesinleşir.cok tesekkurler

Çınarlı Güngör beye gitmeyinde kime giderseniz gidin maalesef bebegimdeki sorunları göremedi allaha havale ettim o doktoru özel bir doktor bulun sgk anlasmali doktorlara guvenmiyorum.

Merhabalar.ben ilk kontrolume turgutlu devlet hast.giymistim keseyi gorduler.daha da bir ay gitmeyi dusunmuyordum.tavsiye ettiğiniz Dr.lardan birine randevu alip gidecektim. Gökalp beyi dusunuyordum.neyse iki hafta önce rapor almam gerekiyordu kadim dogumdan alayim dedim.mecburen ilk muayeneden bi hafta sonra yine muayene oldum.daha 6 haftalık keseyi 8 haftalık hesapladi ve bebek yok dedi.bos gebelik olabilir kürtaj vb dedi.tabi ben ve Esim sok olduk.tabi hemen İzmir randevumu aldim bir hafta sonrasına.Gökalp bey doluydu.turgut ay' dan aldim.iyi ki de almisim.cok ilgiliydi.bebisimi de gördüm kalp atislarini da duydum.yapmam gerekenleri tek tek anlatti.cok iyi ve mutlu ciktim oradan.tavsiyeleeiniz için coook tesekkur ederim

Merhabalar.ben ilk kontrolume turgutlu devlet hast.giymistim keseyi gorduler.daha da bir ay gitmeyi dusunmuyordum.tavsiye ettiğiniz Dr.lardan birine randevu alip gidecektim. Gökalp beyi dusunuyordum.neyse iki hafta önce rapor almam gerekiyordu kadim dogumdan alayim dedim.mecburen ilk muayeneden bi hafta sonra yine muayene oldum.daha 6 haftalık keseyi 8 haftalık hesapladi ve bebek yok dedi.bos gebelik olabilir kürtaj vb dedi.tabi ben ve Esim sok olduk.tabi hemen İzmir randevumu aldim bir hafta sonrasına.Gökalp bey doluydu.turgut ay' dan aldim.iyi ki de almisim.cok ilgiliydi.bebisimi de gördüm kalp atislarini da duydum.yapmam gerekenleri tek tek anlatti.cok iyi ve mutlu ciktim oradan.tavsiyeleeiniz için coook tesekkur ederim
Gözün aydın canım :)

Egepol ve Çınarlı iyi hastaneler. Ben de özele gidiyorum, Hakan Kılavuz (karşıyaka'da), kendisinden çok memnunum. Doğum konusunda iki hastaneden birini düşünüyorum ben de.

Egepol ve Çınarlı iyi hastaneler. Ben de özele gidiyorum, Hakan Kılavuz (karşıyaka'da), kendisinden çok memnunum. Doğum konusunda iki hastaneden birini düşünüyorum ben de.
Cinarli ile ilgili hijyen konusunda sikinti olduğunu duymustum ama tabi kendim görmedim bilmiyorum.hakan bey nerde yaptiriyor dogumlari??

Alper gümüşalan var karşıyakada sezeryanı 2500 civarına yapıyor karataş gözde kent hastaneleriyle anlaşması var diye biliyorum araştır istersen

Cinarli ile ilgili hijyen konusunda sikinti olduğunu duymustum ama tabi kendim görmedim bilmiyorum.hakan bey nerde yaptiriyor dogumlari??

Hakan Bey, özel olduğu sürece istenilen hastanede yapabiliyormuş. Çınarlı, Egepol ve Kent diye de duydum. Ağırlıklı olarak Çınarlı ile çalışıyor. Çınarlı'nın çok odalarının çok temiz olmadığını gidenlerin çarşaf götürdüğünü duydum. Egepol ise temiz. Her iki hastanede doğum konusunda iyi. Kuvöz açısından da egepolün daha kapsamlı olduğunu duydum. Bunları daha doktorumla konuşmadım tabi.

Merhabalar.birinci dogumumda normal doğumdan kaynaklı kizim kol felçli dogdu.o yuzden ikincisi de risk tasidigi icin normal doğum sansim yok. Sezeryan olmak zorundayim.Sezeryan sonrasi hemen ayağa kalkmak,sonrasında cok uzun sure agri sizi çekmek istemiyorum. Hem kontrollerimi yaptirbilecegim hem de sezeryani sorunsuz yapabilecek bir Dr. Ve iyi bir hastane tavsiyesi istiyorum. Fiyat olarak 4-5 milyara cikamam belki ama 2-3 milyar civari ayirabilirim doğuma. Tavsiyelerinizi bekliyorum.benim için cok önemli.tekrar saglik sikintisi yasamak istemiyorum.şimdiden teşekkürler.
Size egepolde gökalp bey var. Bu konuda size onu tavsiye edenilirim. Ben ona gitmiyorum. Çünkü hastalarına direk sezeryana yönlendiriyor. Hem anne acı çekmesin istiyor hem de bebeği riske atmak istemiyor. çok iyi bir doktor. Sezeryan tercih ettiği için ona gidemiyorum. Ama sen sezeryan istediğin için tavsiye ederim.

Back
X