Kızlar adetime 6 gün kala yumurtlamanın 11. Günü erken gebelik testi yaptım ilk beş dk da böyle silik bir çizgi çıktı ama gerçekten çok silik. Bilmiyorum görebiliyor musunuz ama böyle olupta hamile olan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de gördümKızlar adetime 6 gün kala yumurtlamanın 11. Günü erken gebelik testi yaptım ilk beş dk da böyle silik bir çizgi çıktı ama gerçekten çok silik. Bilmiyorum görebiliyor musunuz ama böyle olupta hamile olan var mı?
Yarın kan vericem inşallahFotoğrafta pek gözükmüyor ama ilk beş dk de sildikten olsa çıktı ise kan ver canım bence
İnşallah yarın belli olucak artık yumurtlamanın üzerinden 12 gün geçmiş oluyor kan da çıkar diye düşünüyorumBen de gördümumarım hamilesinizdir
![]()
Yaaa demekki hayal görmüyormuşum inşallah benimledir miniğimSilik gördüm ben inşallah hayırlısı olsun
Çıkar herhalde.İnşallah yarın belli olucak artık yumurtlamanın üzerinden 12 gün geçmiş oluyor kan da çıkar diye düşünüyorum![]()
İnşallahBende gördüm umarım vardır![]()
Laz kizi demişken nerelisinO kadar silik kiinşallah
![]()
Aslen mi yoksa ordamı oturuyorsun ben aslen rizeliyimmm
Bende Trabzon Geliniyim söylemeden gecemedim
Tam karadeniz havasıyızzzBende Trabzon Geliniyim söylemeden gecemedim![]()