Cookplus Hediyelerim...

egunalım hediyelerin muhteşem...güle güle kullan...bu tencereleri bende çok beğenmiştim ama annem caydırdı :1:
seramik aldım bende...
senin çeşit bolmuş ne güzel şeyler öyle...çaydanlığa da bayıldım...
kek kalıbı da çok güzel...
hepsini güle güle kullan canım :38:

Egunal hediyelerin çok şık ve güzelmiş.Demliğin altı porselen değil galiba.Yemeklerin de nefis.:56:Güzel günlerde ağız tadıyla kullan canım.:16:

çok teşekkürler adracım:16:
Demliğin sadece üstü porselen...

Hayırlı olsun canım güle güle kullan hediyelerini.:nazar:

çok sağol tatlım:16:

egunalım hediyelerin muhteşem...güle güle kullan...bu tencereleri bende çok beğenmiştim ama annem caydırdı :1:
seramik aldım bende...
senin çeşit bolmuş ne güzel şeyler öyle...çaydanlığa da bayıldım...
kek kalıbı da çok güzel...
hepsini güle güle kullan canım :38:

sağol canım...
bu süreçte sanada teşekkür etmem lazım nasıl bir yol izlemem gerektiğini tecrübeli olarak senden öğrendim:16:
çeşit bol oldu evet:1:
büyük parçalara ihtiyacım yoktu ufak tefek şeyler gerekiyordu tam zamanında yetişti bu hediye..
çaydanlığı aldım vazgeçmedim bak:1:
tencere konusunda da seramiklere bi türlü ısınamadım ben hala eski kafadan devam ediyorum o nedenle bu tencereleri seçtim..
yalnız bunlar eski model olduğundan stok sorunu varmış...
alacaklara duyurulur:1:

çok teşekkürler adracım:16:
Demliğin sadece üstü porselen...

çok sağol tatlım:16:

sağol canım...
bu süreçte sanada teşekkür etmem lazım nasıl bir yol izlemem gerektiğini tecrübeli olarak senden öğrendim:16:
çeşit bol oldu evet:1:
büyük parçalara ihtiyacım yoktu ufak tefek şeyler gerekiyordu tam zamanında yetişti bu hediye..
çaydanlığı aldım vazgeçmedim bak:1:
tencere konusunda da seramiklere bi türlü ısınamadım ben hala eski kafadan devam ediyorum o nedenle bu tencereleri seçtim..
yalnız bunlar eski model olduğundan stok sorunu varmış...
alacaklara duyurulur:1:

evet canım ben diyecektim lafı ağzımdan aldın :1: çaydanlığı kafaya koymuştun vazgeçmemişsin diyecektim :34: çok değişik ve şık bir modelmiş...
rica ederim canım yaa ne demek lafı olmaz...ben biraz talihsizim benim işlerim pek yolunda gitmez genelde... malum burda da böyle oldu :1: epey bir telefon trafiği yaşadım cookplus ile anlayacağın...
benim ızgara da stokta yokmuş, diğer şubelerinden gönderdiler, o yüzden sıkıntı oldu, hatta bana diğer şubeden ızgarayı yolladılar, sonra kendi şubelerinden başka bi tane daha yolladılar :9:
iki tane ızgara geldi, telefon ettim anlattım geri iade ettim artık....
bende pasta servis takımını çok istedim ama işte bunlar nasipmiş...
bu arada cezvelerin modeli de çok şık ve zarif....sevdiklerine güzel güzel kahveler ikram etmek nasip olsun canım :16:

Back
X