cookplus sitesinden uzak durun

terke

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2013
189
26
43
35
Kızlar cookplustan pasta takımı ve aynı setin kurabiyeliğini aldım kurabiyelik gelmedi .Aradım yarın kargoya verecez dediler vermediler.Sonra yine aradım biz size dönecez dediler hala dönecekler maillere cevap vermiyorlar.Şikayet varda aynı konuda bir sürü şikayet var.Pazartesi tekrar arayıp kavga edeceğim

faceden sitesine mesaj attım silmişler mesajları beni engellemişler birde

Canım geçmiş olsun. Çok üzücü. Ben de yakın bir zamanda bu aiteden alışveriş yapacaktım uyarı için teşekkürler. Umarım kısa zamanda geri dönüş yaparlar da mağdur olmazsın

hafta sonu müşteri hizmetleri kapalı pazartesi arayacam bakalım yine şikayetvara bir baktım benim gibi bir sürü aynı konuda şikayet var.Ama diğer ürünüm iki günde elimde oldu onda sorun yaşamadım müşteri hizmetleri ilgilenmiyor birde karacanın sitesi olacak

Az önce fatih bey aradı cookplustan sorunun pazartesi günü çözüleceğini söyledi.Bana o güveni sağladı facedeki mesajlar üzerine aramışlar beni.Alışveriş yapabilirsiniz arkadaşlar sorun yaşarsanız fatih beyle iletişime geçersiniz.

Bende 2 ay once cookplustan gunluk yemek takımı sıparıs etmıstım.
5 gun ıcerısınde kargoya verılecek dendı 5 gun gectı aradım ertesı gun kargoya verılecek dedıler
15 gun gectı hergun aramaya basladım en sonunda arayıp bagırmaya basladım. ertesı gun kargoya verdıler
bır daha asla bu sıteden alısverıs yapmam

Bende alışveriş yaptım ama çok şükürki böyle sorunlar yaşamadım. Homend den kahve cezvesi almıştım.Ertesi gün kargoya verilmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…