Cool Adam

deretepe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
787
544
73
Konuştuğum biri var. Adı konulmuş bir ilişki değil. Arkadaşça tanışıyoruz ama flörte benziyor bazı hallerimiz.
Ben tanımak istiyorum aslında onu ama onun niyet edip teklif etmesini bekliyorum. Ama bu arkadaş ne irtibatı koparıyor ne de beni kazanmaya çalışıyor. Yanımda çok mutlu. Önemsemiyor desem önemsiyor konuşmasam ısrarcı olup iletişimi tekrar sağlıyor ama o kadar. Ne bırakıyor ne tutuyor. İletişimi de kesmiyor tavlamaya da çalışmıyor. Mesajıma cevap yazmıyor tam sinirleniyorum derken bir bakıyorum telefon etmiş. Cool ben neler gördüm geçirdim havalarında yaşı da genç aslında.
Ne şimdi bu ?
Benden rahatsız olsa iletişimi kestiğimde memnun olur, ya da bir şekilde konuşmaz mecbur değil ya. Konuşuyor ama kız gibi kararında.
neyse ki ben üstüne düşmüyorum ondan kaçmıyor duruyor olduğu yerde.

Son düzenleme:
Sende cool ol birsey bekleme, arama ararsa cevap verme, mesaj atarsa hemen cat cat yazma. Sen ondan bekleme yani sanki bulunmaz hinti kumasi gibi. Birak adam sana ulasmaya calissin ne zorun var ki ?

Sende cool ol madem oyle, ama soyleyim bu adamdan sana is cikmaz..

Oruc oruc neden insani yorarlarki ya?
Net ol kardesim.
Ben olsam " imana geldim bi kadin olarak erkeklerle konusmak namahreme girer, sadece evlenicegim erkekle konusucam ben " derim.
Senle konusmak istiyosa ve bunu diretiyosa evlilige dogru bi adim atar:deli:
Atmazsa zaten gonulsuzdur.
Bye ona.

Oruc oruc neden insani yorarlarki ya?
Net ol kardesim.
Ben olsam " imana geldim bi kadin olarak erkeklerle konusmak namahreme girer, sadece evlenicegim erkekle konusucam ben " derim.
Senle konusmak istiyosa ve bunu diretiyosa evlilige dogru bi adim atar:deli:
Atmazsa zaten gonulsuzdur.
Bye ona.
:D

her aradıgında açma, mesajlarına geç cevap ver. öyle birkaçgün geçsin ara nasılsın de. dengesize dengesiz davrancaksın. ikizler burcu mu ne bu?

her aradıgında açma, mesajlarına geç cevap ver. öyle birkaçgün geçsin ara nasılsın de. dengesize dengesiz davrancaksın. ikizler burcu mu ne bu?
öyle yapıyorum zaten. geçen aradı iki meşguldum açamadım. sonra konuşuruz dedim. iki gün sonra mesaj attım. çok oylesine cevaplar verdi. istediğim hissi uyandıramadığımı düşündüm sinirlendim. cevap yazmadım. bu sefer yazmam için üsteledi.
daha beter yay :S
dengesiz değil aslında tarzı bu gibi.

Cnm eger durumdan rahatsizsan ki rahatsiz olmasan konu acmazdin sikintini belirt birakirsa kendi bilirne bu cool cool cekemiyosan yonlendir iliskiyi:kahve:

Cnm eger durumdan rahatsizsan ki rahatsiz olmasan konu acmazdin sikintini belirt birakirsa kendi bilirne bu cool cool cekemiyosan yonlendir iliskiyi:kahve:
yani aslında ben de akışına bıraktım baştaki hevesim yok ama bırakmak da istemiyorum onun gibi oldum ben de.
üstelesem kıymete binecek onu hissediyorum ben gitmeyeceğim ilişki teklifiyle kendi bilir. beni avucunda hissetmesini istemiyorum.
bazen adım atar tavırlarım olsa da sonra hemen umursamaz davranıyorum ki dengelesin benden emin olamasın :D

öyle yapıyorum zaten. geçen aradı iki meşguldum açamadım. sonra konuşuruz dedim. iki gün sonra mesaj attım. çok oylesine cevaplar verdi. istediğim hissi uyandıramadığımı düşündüm sinirlendim. cevap yazmadım. bu sefer yazmam için üsteledi.
daha beter yay :S
dengesiz değil aslında tarzı bu gibi.
Hiç uğraşılası değil açıkcası.. Zor, sinir bozucu

Kız ben de teraziyim, al ikizleri vur teraziye :dondurma:
En yakın arkadaşım da ikizler burcu, kadınlar tamam ama erkekleri bazen cins oluyor sanırım ya da hep bana denk geldi :olamaz:

Ikizler erkegine hic rast gelmedim.
Ama ikizler kadini candir can, giybetimizi bilin azcik:dondurma:

Kız ben de teraziyim, al ikizleri vur teraziye :dondurma:
En yakın arkadaşım da ikizler burcu, kadınlar tamam ama erkekleri bazen cins oluyor sanırım ya da hep bana denk geldi :olamaz:

Terazi diyince aklima geldi.
Bi arkadasim vardi dengesizin onde gideniydi. Oyle ketumduki. En sonunda selami sabahi kestim.

Back
X