cool bayanlardan yardım istiyorum :(

Vücudunu dik tut başını kaldır ses tonunu iyi ayarla.
Ne münasebet siz böyle konuşuyorsunuz falan de.
Ters ters bak. Zamanla yola gelirler.

konuya yorumdan ziyade siz gerçek kürk mantolu madonna mısınız??:53::53:
o yıllardır burdadır,sadece konu okur yorum bile yapmaz...asıl cool o dur yani...
şaşırdım :53:

yok ben o madonna değilim :) ben yeni aldım bu hesabı... en son okuduğum kitabın ismi kürk mantolu madonna çok beğendim etkilendim o yüzden öyle bi isim aldım ben yeniyim yani :)

merhaba arkadaşlar,

25-26 yaşlarında bir bayanım memurum işim gücüm var... artı minyon yaşını göstermeyen bi kız da değilim gayet heybetli yaşımı başımı gösteren bir kızım fakat gelin görün ki insanlardan ( insanlardan derken bayanlardan) gereken saygıyı görmediğime inanıyorum... şöyleki, mesela bi kuaföre gidiyorum... kuaförde çalışan kızlar vardır ya benim yarı yaşımdaki kızlara bile "hanım" diye hitap ederken bana hemen "neyin yapılacak canım" vesaire diye hemen cıvıklaşıyorlar... yani hani insan çekindiği insana titizlenir ya benden çekinmedikelri için ne doğru dürüst hürmet görüyorum ne de benle ilgilenirken titizleniyorlar... bi dükkana girerim satıcı kızlar gene yarı yaşımdaki kızlara hanım lı manımlı konuşurken ben yine "canım" oluveririm hiç sizli bizli konuşmazlar... bu benim gerçeken canımı sıkıyor artık... ben insanlara çok saygılı biriyimdir... çok naziğimdir... ve bu bünyeden çıktığına inanılmayacak kadar ince ve naif bir sesim var...konuşurken karşımdakini kırmaktan korkar gibi çıkıyo sesim...sanırım insanlarda beni o yüzden sallamıyolar benden çekinmiyolar ve saygı duymuyorlar...

geçen kargoyu aradım kadın ilk mesafeli saygılıydı benim sesi duyunca hemen cıvıdı sen demeye canım demeye başladı... yanlış anlaşılmasın ben kendime hanım dedirtme delisi değilim ama bu yaşa gelmişim 17 yaşındaki kızlara hürmey gösterilirken azcık bende hürmet görmek istiyorum...saysam bi sürü örnek var... erkek arkadaşım bana kızıyo... dükkana girdiğinde satıcıdan bişey isterken adeta eziliyosun çok fazla kibarlık yaptığın için karşı taraf senden çekinme saygı duyma gereği duymuyor diyo... ya hadi yüzyüze neyse de telefonda bile kendimi ele veriyorum... uzattım ama sizden ricam ben cool bi bayan olmak istiyorum... rüzgarım olsun auram olsun ben nasıl karşımdaki insan kim olursa kaç yaşında olursa olsun saygı gösteriyosam sizli bizli konuşuyosam aynı saygıyı görmek istiyorum... idolüm victoria beckham...kadının duruşuna hastayım... ben nasıl kendime dik sağlam bi duruş oluşturcam yaaaa..... :(

konuyu ben açtım sandım..
ben senden de kötü durumdayım
minyonum, 15 yaşında gibiyim. :(
üniversitede çalışıyorum ve öğrenciler bana "sen" demeye kalkıyor.
resmen nefret ediyorum artık.
ben herkese çok kibar konuşurum, siz derim. önüne gelen bana "sen, canım" diyor fenalık geldi içime artık. :ssz::ssz:

arkadaşlar bazı özel durumlardan dolayı 4-5 gündür giremedim... hepinizin yorumlarına çok ama çok teşekkür ediyorum gerçekten hepsini okudum kimini beğene basabildim kimine aceleden basamadım hepsine teşekkürler...

size bu haftasonu başıma gelen olayı anlatayım... annemle cumartesi günü bana çeyiz bakmaya gittik ( dil alışkanlığı erkek arkadaşım yazmışım ilk kısımda ama nişanlıyım ben ) işte baharat takımı kahve fincanı vs... cumartesi de mağaza çok kalabalıktı anneler günü olduğu için... bi tane 20 yaşında güzelcene bi kız geldi bizimle ilgilenmeye... tam da sizlerin de yazdığı ve kendiminde uygun gördğü gibi gayet resmi ciddi derdimi anlattım bakmak istediklerimi... ben kıza "siz" li hitap ediyorum kız bana "sen" "sana" "canım" vs konuşuyor... normalde gene de ayıp olmasın die demezdim ama sizlerden de aldığım gazla " siz" demek istediniz heralde dedim.. yemin ediyorum kız sallamadı bile... hala devam ediyo sen sen diye... gene uyardım "siz" derseniz sevinirim die... gene tık yok... üçüncü kez uyardım... gene devam etti ya şaka gibi... ama çok sinirlendim... iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama mağazadan çıkarken zemin kata indiğimde buranın müdürüyle görüşeceğim dedim... orda bi gençten müdür dedikleri bi adam vardı... kızın ismini yaka kartından bilmeme rağmen isim vermden "lütfen çalışanlarınıza biraz uslup dersi verin... sizi taksit için aradığımda da aynı şey oldu şimdi de aynı şey oldu çalışanlarınız tanımadıkları ve müşteri olarak gelen insanlarla nasıl konuşması gerektiğini bilmiyorlar" dedim ve çıktım... yazık annem de şaşırdı o kadar abartmasaydın die ama annem işin temelini bilmiyor ki... sonradan vicdan azabı da hissettim ama napiyim yaptım işte... galiba biraz yeni nesilin kendilerine olan o balon özgüvenlerinden de meydana geliyor bu uslup bilmemezlikleri...

konuyu ben açtım sandım..
ben senden de kötü durumdayım
minyonum, 15 yaşında gibiyim. :(
üniversitede çalışıyorum ve öğrenciler bana "sen" demeye kalkıyor.
resmen nefret ediyorum artık.
ben herkese çok kibar konuşurum, siz derim. önüne gelen bana "sen, canım" diyor fenalık geldi içime artık. :ssz::ssz:

o kadar iyi anlıyorum ki seni hadi sen minyonsun arkadaşım ben bildiğin iri yarı bir kızım ya :)) demekki ben sesimden ve naifliğimden kaybediyorum sen de fiziğinden ve naifliğinden kaybediyorsun arkadaşım :(

arkadaşlar bazı özel durumlardan dolayı 4-5 gündür giremedim... hepinizin yorumlarına çok ama çok teşekkür ediyorum gerçekten hepsini okudum kimini beğene basabildim kimine aceleden basamadım hepsine teşekkürler...

size bu haftasonu başıma gelen olayı anlatayım... annemle cumartesi günü bana çeyiz bakmaya gittik ( dil alışkanlığı erkek arkadaşım yazmışım ilk kısımda ama nişanlıyım ben ) işte baharat takımı kahve fincanı vs... cumartesi de mağaza çok kalabalıktı anneler günü olduğu için... bi tane 20 yaşında güzelcene bi kız geldi bizimle ilgilenmeye... tam da sizlerin de yazdığı ve kendiminde uygun gördğü gibi gayet resmi ciddi derdimi anlattım bakmak istediklerimi... ben kıza "siz" li hitap ediyorum kız bana "sen" "sana" "canım" vs konuşuyor... normalde gene de ayıp olmasın die demezdim ama sizlerden de aldığım gazla " siz" demek istediniz heralde dedim.. yemin ediyorum kız sallamadı bile... hala devam ediyo sen sen diye... gene uyardım "siz" derseniz sevinirim die... gene tık yok... üçüncü kez uyardım... gene devam etti ya şaka gibi... ama çok sinirlendim... iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama mağazadan çıkarken zemin kata indiğimde buranın müdürüyle görüşeceğim dedim... orda bi gençten müdür dedikleri bi adam vardı... kızın ismini yaka kartından bilmeme rağmen isim vermden "lütfen çalışanlarınıza biraz uslup dersi verin... sizi taksit için aradığımda da aynı şey oldu şimdi de aynı şey oldu çalışanlarınız tanımadıkları ve müşteri olarak gelen insanlarla nasıl konuşması gerektiğini bilmiyorlar" dedim ve çıktım... yazık annem de şaşırdı o kadar abartmasaydın die ama annem işin temelini bilmiyor ki... sonradan vicdan azabı da hissettim ama napiyim yaptım işte... galiba biraz yeni nesilin kendilerine olan o balon özgüvenlerinden de meydana geliyor bu uslup bilmemezlikleri...

maalesef kii bu çözüm değilll o anlık bir çözüm ve arkandan emin ol hiç hoş olmayan şeyler söylemişlerdir.... bunu deneyerek zamanla oturtabilirsin hemen değil hemen olmaz pat diye düzelmesini bekleme yani....ama bu konuda emin ve kararlı olman lazım sürekli bilinçli bir şekilde pratik yapman lazım ama sanırım giyim tarzın ve konuşmanla da ilgili olabilir bunu da gözden geçirmeni tavsiye ederim... belki seni kendilerine yakın görüyorlardır bilmiyorum

aynen arkadaşım sana katılıyorum çevremde bi duvar olmalı... işte tam ben de bu duvarı örmek istiyorum... ama ses tonumun naifliği beni hep ele veriyor... karşımdaki insanda bana "sen" deme yada ağzını yaya yaya canım diyebilme cesaretini veriyor :( ben mesafemi korumaya çalışıyorum o yüzden 17 yaşındaki satış elemanı kızlara bile siz li konuşuyorum ben ona siz diye hitap ederken karşımdaki bana "sen" diyo... bu da sinirimi bozuyo...

aynen uyarmak gerekiyor... telefonda bugün yine başıma geldi... "canım" dedi kadın "ben sizin canınız değilim ayrıca" diyip konuşmaya devam ettim... hemen xxxxx hanım demeye başladı kadın... illa karşımdakini bozmam mı gerekecek ya

iyide ikinci alıntıaldığım yorumunuzla ilk yorumunuz arasında fark var
siz de bir arkadaşa arkadaşım diye hitap etmişsiniz..peki o bayan sizin arkadasiniz mı ki arkadaşım diyorsunu????

Back
X