- 21 Aralık 2015
- 120
- 8
- 11
- 32
- Konu Sahibi susmakicinyokbahanem
Birisi eften püften konu açıp senle konuşmak ister ama yanına gelince tek kelime edemez.Niye ki ?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslına bakarsan ben çoktan derdim ama ondan bekledim başta.Sanalda klavye ustası gerçekte suspus bi gıcık oldum.Sonra görmezden gelme falan yapınca.Ya suratıma bakmadan yürümeler karşıma gecip selam vermeme o öyle yapınca bende yapmak istemedim.Kapak olsun diyede sildim zaten.Ama sildikten sonra gelip konuşması tuhafıma gitti bende heyecan yaptım.Sanalda saatlerce muhabbet var ama düsünsene sesini bile bilmiyosun.Pat kaçtım ortamdan.Çok çocukça davranıyorsunuz. Ayrıca siz neden merhaba demiyorsunuz ki?
Herkesin bi karakteri vardır sonuçta.Sanalda tanımadığımla niye konusuyum.Okulda bi mrb olsa bi muhabbet derim arkadasım.Ama ne olduğunu anlayamıyorum.Hani düşünsene okulda yüzüne bakmıyo eve gelince sinavın nasıl gecti yazıyo.Sen olsan gıcık olmaz mısın ?Ben de uni öğrencisiyim sevgilim ve aileler yüzük istiyor ben kararsizim diye dert yaniyorum ahh ahh keşke derdim bu olsa. Kafanıza takmayin bence siz de cool olun tadını çıkarın sizi üzmesine izin vermeyin. Siz Böyle tanisikliksiz olmuyor diyerek bi adım atmissiniz gerisi keyfine kalmış istemezse sizi kendi kaybetmiş olur
Aslında hiç görmezden gelme olmasaydı ben gidip naber derdim istiyosa devamı gelirdi.Ama uzadıkca uzadı iyice ergenlestik.yazdıkların ne kadar çocukça![]()
Prenseslikle alakası yok ! Ben saçma oluyo tarzında konuşunca hani tanışak yani anlamasın diye öyle dedim.Hem ben kızgındım mrb der demez konuşsaydım dünden meraklı izlenimi olur diye .. aslında heyecandan kaçtım elim ayağıma dolaştı birden.Çünkü bu saatten sonra beklemiyodumSiz kendinizi premses mi saniyorsunuz? Yani kimsiniz? bu kadar bu hava kime ? Cay kahve icelim diyor. Tanismak mi istedigimi saniyorsun seklinde tersliyorsun. Sonrada merhaba demesini bekliyorsun buda yetmiyor demedi diye yine azarliyorsun. Senin gibilere birileri haddini bildirse keske :))) Yurdum erkeklerinin yokluktan katlandigi tiplere bak aciyorum bazen erkeklere
Tanismak istemeyen insan meraba denmesinide beklemez kim olsa öyle dusunur. Zor kızı oynamak ikide bir terslemeyle, istemem yan cebimle koyla olan bisey degil. Aksine itici ve dengesiz bir durum. Ustune atla demiyorum ama madem sana gelip bir merhaba demesini istiyorsun o zaman karsindakine insan gibi davranmalisin.Prenseslikle alakası yok ! Ben saçma oluyo tarzında konuşunca hani tanışak yani anlamasın diye öyle dedim.Hem ben kızgındım mrb der demez konuşsaydım dünden meraklı izlenimi olur diye .. aslında heyecandan kaçtım elim ayağıma dolaştı birden.Çünkü bu saatten sonra beklemiyodum