- 22 Kasım 2014
- 875
- 387
- 73
- 36
- Konu Sahibi ilyas hakanim ve yagmurum
-
Hanımlar benım 4 bucuk aylık bır kızım var ve emzırıyorum daha dogrusu emzırmeye calısıyorum.Lakın cok fazla acıkıyorum .Sabah saatlerınde hıc problemım yok yemesem yıcegım yok.Ama aksam saatlerne dogru asırı bı yeme arzusu kendıme dur demesem ne var ne yok sılıp supururum o derece yanı.Yorumlardan okudugun kadarıyla bı haylı anne var sıtede bu durumu yasanlar var mı aranızda?Var ıse onerılerız benın ıcın altın degerındedır:)
Bulgur tok tutuyor kalorisi de cok, cikolata ihtiyacini giderebilir belki =)Aslında suyu cok ıcıyorum ama ıste aksama kadar pek bırsey yemıyorun dogru duzgun dogum kılolarımdan bende kurtuldum ama boyle gıderse fazlasıyla gerı alıcam ılk cocugumda da boyle olmustu malesef ozellıkle gece emzırmelerımde cok acıkıyorum sureklı tatlı yeme ıstegı oluyo.
Nolcok bızım bu halımız pekı kılo durumun nasıl?Valla ben de çok acikiyorum. Hem de seninki gibi arada aç arada isteksiz değil sürekli açım. Hamileyken bile böyle acikmadimgece emzirmeye kalkıp birseyler yiyorum kurt gibi aç oluyorum. mesela şimdi bir yandan gofret kemiriyorum
Umarım denıycem bugun:)Bulgur tok tutuyor kalorisi de cok, cikolata ihtiyacini giderebilir belki =)
Gece yemeleri azaltmaya calisiyorumNolcok bızım bu halımız pekı kılo durumun nasıl?
Iyı barı cok almmssın:)Gece yemeleri azaltmaya calisiyorumeskiden her emzirmeye kalktığımda yiyordum artık bir defa yiyorum. 2 ayda 2 kilo aldim. Bekledigimden daha az
Diyet olmaz da yediklerimize dikkat eetmek lazım. Diyet sütü azaltabilir diye düşünüyorum. Aslında ben hamur işi yemesem yeter. Ama çok güzelleracaba diyet mi yapsak ?
Senin kilo durumu nasıl?çok mu aldınBence ondandır bende oglumu 2 yasına kadar emzırmıstım doymak nedr bılmıyodum sımdı ıse gecelerı aynı duyguları yasıyorum.bır de bı genelmw var emzırınce zayflarsın dıye ben aksıne emzırdıkce kılo alıcam gıbıme gelıyo
Yok tam aksı verdım ama gerı almktan korkuyorumSenin kilo durumu nasıl?çok mu aldın
Çok sık acıkmak ve susamak şeker hastalığının da belirtisi olarak biliniyor hiç şekerinize baktırdınız mı?Hanımlar benım 4 bucuk aylık bır kızım var ve emzırıyorum daha dogrusu emzırmeye calısıyorum.Lakın cok fazla acıkıyorum .Sabah saatlerınde hıc problemım yok yemesem yıcegım yok.Ama aksam saatlerne dogru asırı bı yeme arzusu kendıme dur demesem ne var ne yok sılıp supururum o derece yanı.Yorumlardan okudugun kadarıyla bı haylı anne var sıtede bu durumu yasanlar var mı aranızda?Var ıse onerılerız benın ıcın altın degerındedır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?