Coook acıkıyorum coook:(

ilyas hakanim ve yagmurum

evlatlarım canlarımm...
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
875
387
73
36
Hanımlar benım 4 bucuk aylık bır kızım var ve emzırıyorum daha dogrusu emzırmeye calısıyorum.Lakın cok fazla acıkıyorum .Sabah saatlerınde hıc problemım yok yemesem yıcegım yok.Ama aksam saatlerne dogru asırı bı yeme arzusu kendıme dur demesem ne var ne yok sılıp supururum o derece yanı.Yorumlardan okudugun kadarıyla bı haylı anne var sıtede bu durumu yasanlar var mı aranızda?Var ıse onerılerız benın ıcın altın degerındedır:)

Hanımlar benım 4 bucuk aylık bır kızım var ve emzırıyorum daha dogrusu emzırmeye calısıyorum.Lakın cok fazla acıkıyorum .Sabah saatlerınde hıc problemım yok yemesem yıcegım yok.Ama aksam saatlerne dogru asırı bı yeme arzusu kendıme dur demesem ne var ne yok sılıp supururum o derece yanı.Yorumlardan okudugun kadarıyla bı haylı anne var sıtede bu durumu yasanlar var mı aranızda?Var ıse onerılerız benın ıcın altın degerındedır:)

Sabahlari kesinlikle güzelce yemeye calis. Yumurtan, tam tahilin eksik olmasin. Ve suyu bol ic, susayinca da aclik hissi olusabiliyor. Her seyden yeterince tükermeye gayret göster. Kan sekerini aniden yükslten seyler yeme. Ben tam tahili, bulguru sürekli tüketiyorum ve eskiye göre daha az aciktigimi hissettim. Hamilelikten sonra beslenme aliskanligim tamamen degisti diyebilirim. Diyet hic yapmadin, yapmam ve yapamam da. Ama saglikli beslenerek dogum kilolarim kendiliginden gitti. Cok yiyen biriyim aslinda ama saglikli besleniyorum. Protein karbonhidrat vitamin ne varsa yemeye calis vucudun doysun ve acligin gitsin =)

Aslında suyu cok ıcıyorum ama ıste aksama kadar pek bırsey yemıyorun dogru duzgun dogum kılolarımdan bende kurtuldum ama boyle gıderse fazlasıyla gerı alıcam ılk cocugumda da boyle olmustu malesef ozellıkle gece emzırmelerımde cok acıkıyorum sureklı tatlı yeme ıstegı oluyo.

Aslında suyu cok ıcıyorum ama ıste aksama kadar pek bırsey yemıyorun dogru duzgun dogum kılolarımdan bende kurtuldum ama boyle gıderse fazlasıyla gerı alıcam ılk cocugumda da boyle olmustu malesef ozellıkle gece emzırmelerımde cok acıkıyorum sureklı tatlı yeme ıstegı oluyo.
Bulgur tok tutuyor kalorisi de cok, cikolata ihtiyacini giderebilir belki =)

Valla ben de çok acikiyorum. Hem de seninki gibi arada aç arada isteksiz değil sürekli açım. Hamileyken bile böyle acikmadim:anneadayı: gece emzirmeye kalkıp birseyler yiyorum kurt gibi aç oluyorum.:KK53: mesela şimdi bir yandan gofret kemiriyorum:KK45:

Valla ben de çok acikiyorum. Hem de seninki gibi arada aç arada isteksiz değil sürekli açım. Hamileyken bile böyle acikmadim:anneadayı: gece emzirmeye kalkıp birseyler yiyorum kurt gibi aç oluyorum.:KK53: mesela şimdi bir yandan gofret kemiriyorum:KK45:
Nolcok bızım bu halımız pekı kılo durumun nasıl?

Bence ondandır bende oglumu 2 yasına kadar emzırmıstım doymak nedr bılmıyodum sımdı ıse gecelerı aynı duyguları yasıyorum.bır de bı genelmw var emzırınce zayflarsın dıye ben aksıne emzırdıkce kılo alıcam gıbıme gelıyo

Çok sık acıkmak ve susamak şeker hastalığının da belirtisi olarak biliniyor hiç şekerinize baktırdınız mı?

Back
X