Gebeliğe Hazırlık Coook heyecanlıyımmmm acil çok acill

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zeynokrks

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
90
14
8
34
Kızlar ovülasyon terslerim ekte . 30-31-1 pik gördüm . Bugün yarım saat önce test yaptım şüphelendim . Kaşık ağrılarım göğüs ağrılarım ve akıntım vardı. Ovülasyon testim bugünde böyle çıktı hamile olabilir miyim lütfen yorum istiyorumm. Çok heyecanlıyım . Reglime 6 gün var

Eklentiler

• 9D46288E-4CFC-40F0-BAAD-C6DA627793CD.webp
    9D46288E-4CFC-40F0-BAAD-C6DA627793CD.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 261
  • 39D95733-11E8-4612-95C4-79AF4AA888D3.webp
    39D95733-11E8-4612-95C4-79AF4AA888D3.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 243
Kızlar ovülasyon terslerim ekte . 30-31-1 pik gördüm . Bugün yarım saat önce test yaptım şüphelendim . Kaşık ağrılarım göğüs ağrılarım ve akıntım vardı. Ovülasyon testim bugünde böyle çıktı hamile olabilir miyim lütfen yorum istiyorumm. Çok heyecanlıyım . Reglime 6 gün var
Olma ihtimali cok yuksek en erken beta hcg idrar testinde 9.gun cikiyor sabah ilk idrarla yapin cok silik de olsa cikiyor 😍

Benim yumurta çatladiktan 9 gun sonra sabah ilk idrarda o kadar silik cikmisti ki testte gözle görüyordum ama fotoda cikmiyordu o derece. Sonra ertesi gun sabah yaptigimda daha belirgindi. Atiyorum fotosunu catlamadan sonra 10.gün. Bana hamilesiniz gibi geliyor 😊 İnsallah tutmuştur hayirlisiyla.

Eklentiler

• IMG-20210125-WA0006.webp
    IMG-20210125-WA0006.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 239
Ya inşallah rabbim bana da nasip etsin 🙏🏻Erken gebelik alsam çıkar mı ?

Merhaba benim de ovu böyle çıkmıştı adete 6 gün kala. Adete 3 gün kala erken gebelik testi çok belirsiz çıktı hatta eşim görmek istediğin için görüyorsun dedi adet gününde yine erken gebelik testi silik çıktı. İnşallah hamilesinizdir ama çıkmazsa bile üzülmeyin adet günü testinizi tekrarlayın

Sonucunuz ne çıktı acabaa😍

Yumurtlamanın üzerinden 7. Gün bugün . Erken gebelik testi yaptım hiç birsey cıkmadı. Sabah tekrar ovülasyon yaptım oda bu şekilde sabah sabah ağlamayla beraber saat 5:30 dan beri ayaktayım çok moralim bozuk . Sizce kan ne bozamam vermeliyim

Eklentiler

• 802E8341-9B7E-43DD-93CC-2CD3949B623A.webp
    802E8341-9B7E-43DD-93CC-2CD3949B623A.webp
    67,3 KB · Görüntüleme: 204
Günaydin 2 haziranda catlama olmus gebelik cikmaz ki daha erken 😊 aksam dedim ya en erken yumurtlama uzerinden 9 gun gecince cikiyor idrar testinde yani varsa yarin sabah cikar en erken. Kan testi icin acele etme 😊 ovülasyona da pek güvenme

Kızlar ben kör müyüm hayal mi görüyorum nedir bu ? Erken gebelik testim sabah yaptım baktım yok attım çöpe sonra bir baktım ince kıl gibi bir çizgi var . Ben yanlış görmüyorum değil mi

Eklentiler

• 578BCB13-54F8-4D10-AB9D-6024196C7C9F.webp
    578BCB13-54F8-4D10-AB9D-6024196C7C9F.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 171
Kızlar ben kör müyüm hayal mi görüyorum nedir bu ? Erken gebelik testim sabah yaptım baktım yok attım çöpe sonra bir baktım ince kıl gibi bir çizgi var . Ben yanlış görmüyorum değil mi
O test geçersiz canım sen 3 gün daha bekle ondan sonra test yap..

Neden geçersiz erken gebelik testinde kuruma çizgisi olmaz diye biliyorum . Nedenini bilmediğim için sordum

Kuruma çizgisi..

3 sene ugrasmis ve testlerle ilgili baya tecrube kazanmis biri olarak soyluyorum erken gebelik ve normal testlerde kuruma cizgisi oluyor malesef. Erken gebelik testlerinde hele ki içini açar açmaz aninda cizgi beliriyor. Kurumanin etkisiyle. Sizin daha erken cikmaz zaten dedigim gibi yarin veya obur gun ancak cikar varsa o da cok silik sekilde. Insallah yazarsiniz buraya hepimiz seviniriz 🙏🏻😊

Yumurtlamanın üzerinden 7. Gün bugün . Erken gebelik testi yaptım hiç birsey cıkmadı. Sabah tekrar ovülasyon yaptım oda bu şekilde sabah sabah ağlamayla beraber saat 5:30 dan beri ayaktayım çok moralim bozuk . Sizce kan ne bozamam vermeliyim
İkinci kez yumurtlama olmuş olabilir mi bazı bayanlar 2 kez yumurtlama dönemi olabiliyor çünkü

Olma ihtimali cok yuksek en erken beta hcg idrar testinde 9.gun cikiyor sabah ilk idrarla yapin cok silik de olsa cikiyor 😍
Merhaba kızlar benimde bir sorum olucaktı bugünden itibaren adetime 3 gün var az önce ovülasyon testi yaptım ve fotoğraftaki gibi çıktı sizce hamilelik olabilir mi aynu zamanda bel ağrım hafif hafif mide bulantım ve ara ara kasık ağrım var

Eklentiler

• IMG_20210715_154250.webp
    IMG_20210715_154250.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 68
Merhaba kızlar benimde bir sorum olucaktı bugünden itibaren adetime 3 gün var az önce ovülasyon testi yaptım ve fotoğraftaki gibi çıktı sizce hamilelik olabilir mi aynu zamanda bel ağrım hafif hafif mide bulantım ve ara ara kasık ağrım var
Adete 3 gun varsa normal gebelik testinde cikar. Ovülasyon testiyle pek anlasilmiyor 🤷🏼‍♀️

Back
X