• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çoook moralimi bozdu, bunu hep yapıyooo

forever78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
456
120
53
kızlar ben bir sene üniversteye gittim ve zaten işe yaramaz bi bölümdü, annemin yanında olmam gerek diye üniversteyi dondurdum açık öğretime geçtim. vee bi iş buldum mali müşavir yanında muhasebe öğreneyim diye girdim. ama işler yolunda gitmedi ordan ayrıldım

kpss için dersaneye yazıldım, şansımı deneyim istedim.
ablam aradı bugün; yok ataması çok zor 85-90la atar boşuna gidecen felan dedi benim hedefim zaten 90-95 dedim
başladı bana gerçekci ol biraz nasıl alacan o puanı falan filan konuştuda konuştu. şansımı denicem dedim şans denenmek için o kadar para verilmez dedi. ki zaten ben çalıştığım dönem o parayı biriktirmiştim.

bende neden alamayım çalışırsam olur dedim yok çok hayal kuruyomuşum da hızlı karar veriyomuşum da hep kayaya çarpıyomuşum dedi de dedi.

bende dedim sen benim ablamsın bana yardımcı olman gerek bu yaptgın ne? böyle tartıştık ama o bağırıyo sonunda bende bağırdım. kapadım telefonu.

çook moralimi bozdu. hep böyle yapıyo, ne desem muhalefet oluyo. bizim şuan benim kazanacağım paraya ihtiyacımız yok annemde diyo gir kpss ye diye. benim ablam neden böyle? bu sadece bir örnek dahasıda var bunların.

bende mi bi hata var lütfen söyleyin bilim :/

Sizde utandirim ablanizi, basarin o basaramazsin dedigini ve sonuclari alipgögsünüzü gere gere ona göstern... Annenizde arkanizdaymis bosverin onun dedigini...

Canım ben de şuan kpss hazırlanıyorum ve büyük hayaller kurduğumun farkındayım,
ama bu denemek için kesinlikle engel değil, hem eınstein bile demiş ; kazanmak için zeki olmak değil vazgeçmemek gerekir...
Karşımıza ya içimizden ya dışardan böyle engeller gelecek ama biz yılmıycaz hemen. Elimizden gelenin en iyisi yapıp sen bunu başaramazsın diyenelere bir ders vermemiz gerek. Ben de böyle moral bozucu şeylerle karşılaşıyorum üstelik ben evde kendim hazırlanıyorum, eşim askerde ya annemde ya eşimin ailesinde kalıyorum bir düzenimm yok ve çok zor oluyor çoğu günüm boşa geçiyor.. Yine de yılmak yok son ana kadar. Ama olduda başaramadık o zamanda elimizden geleni yapmış oluruz en azından ilim öğrenmiş oluruz, bilgi için harcanan hiç bir şeyin boşa gideceğini düşünmüyorum...

Canım banada mucize derlerdi, kpss torpilsiz olmaz derlerdi, ailemden de duyduğum oldu senin ablan gibi benim ablamda bana pek inanmazdı, ama atandıktan sonra herkesin gözünde çok çok yükseldim herkes bana inandı ve irademe hayran kaldı. Sen çalış dua et. Rabbim isteyene ve çalışana veriyor. :34:

Hayatta herşey istediğimiz ve planladığımız gibi gitmiyoki malesef ablanız destek olması gerekirken köstek olmuş ama siz dışarıya kulaklarınızı tıkayın sınavınıza odaklanın bence...

he deyip geçeceksin şuan benim ailemde öyle sanki tek destekçim sevgilimmiş gibi geliyor. örneğin bi kitap alacağım zaman anneme söylerim bir sürü tandana.

annemlede tartistik simdi, ablam ne dese hemen etkileniyo. onada cok kiziyorum. ben bi dala tutunmaya calisiyorum onlar o dali kiriyo..

cook tesekkur ederim hepinize ayrii ayrii. moral oldu soyledikleriniz.

Canım geçtiğin yollardan bende geçtim kulaklarını tıka herşeye sınava odaklan.Ben birde meslek lisesi çıkışlıydım 0 bilgi ile çalıştım ne laflar işittim hemde en can yakıcısıda en yakınlarından işitirsin en ağır lafları sora nemi oldu sınava girdim sonuç ilk 2000 deydim 88 puan aldım ve ilk atamada atanmıştım.Sen hedefini belirle ve çalış.Gerisini Rabbime bırak

annemlede tartistik simdi, ablam ne dese hemen etkileniyo. onada cok kiziyorum. ben bi dala tutunmaya calisiyorum onlar o dali kiriyo..

cook tesekkur ederim hepinize ayrii ayrii. moral oldu soyledikleriniz.

canım benimde hayatım nerdeyse deneme yanılmalarla geçti iki kez üst üste işten çıkarıldım iş görüşmesine gittim annem senin iş görüşmenden ne olcak dedi kpss ye çalışcam dedim yine annem boşuna girme kazanamazsın dedi bende kızdım onu yapamazsın bunu yapamazsın ne yapcam ben birazda destek ol moral ver dedim artık bişey söylemiyo bende kpss ye hazırlanıyorum evde kendim çalışıyorum evet işimiz zor iyi puan almamız lazım ama kararlı olduktan sonra azmettikten sonra neden olmasın ki ?

nasıl zor dönemlerdir bilirim.
benim öz abim bana "sen bu zeka ile mi kazanacan geri zekalı" diyerek aşağılardı.
işten geldim film izlicem diyerek odadan kovardı, televizyonun olduğu odada kulaklarımı tıkayarak ders çalışırdım.
ben meslek lisesi çıkışlı olduğum halde çalıştım.
ağlaya ağlaya az soru çözmedim.
şimdi ilk tercihime atandım ve bana geri zekalı diyen abim benden borç alır :24:

kızlar ben bir sene üniversteye gittim ve zaten işe yaramaz bi bölümdü, annemin yanında olmam gerek diye üniversteyi dondurdum açık öğretime geçtim. vee bi iş buldum mali müşavir yanında muhasebe öğreneyim diye girdim. ama işler yolunda gitmedi ordan ayrıldım

kpss için dersaneye yazıldım, şansımı deneyim istedim.
ablam aradı bugün; yok ataması çok zor 85-90la atar boşuna gidecen felan dedi benim hedefim zaten 90-95 dedim
başladı bana gerçekci ol biraz nasıl alacan o puanı falan filan konuştuda konuştu. şansımı denicem dedim şans denenmek için o kadar para verilmez dedi. ki zaten ben çalıştığım dönem o parayı biriktirmiştim.

bende neden alamayım çalışırsam olur dedim yok çok hayal kuruyomuşum da hızlı karar veriyomuşum da hep kayaya çarpıyomuşum dedi de dedi.

bende dedim sen benim ablamsın bana yardımcı olman gerek bu yaptgın ne? böyle tartıştık ama o bağırıyo sonunda bende bağırdım. kapadım telefonu.

çook moralimi bozdu. hep böyle yapıyo, ne desem muhalefet oluyo. bizim şuan benim kazanacağım paraya ihtiyacımız yok annemde diyo gir kpss ye diye. benim ablam neden böyle? bu sadece bir örnek dahasıda var bunların.

bende mi bi hata var lütfen söyleyin bilim :/
eğer yürekten istersen ve emek verip de çalışırsan kesinlikle atanırsın..ben 2 küçük erkek çocuğuyla hazırlandım kpss ye ve 5 ay önce de göreve başladım..atandım..
ama ben dersaneye gitmedim ...isterseniz her şekilde kazanırsınız..atanırsınız...net elinizin altında..ama dersaneye gitmeden yapamam derseniz de dersaneye devam edin ...inşallah siz de atanırsınız.

Ben de okula giderken hazırlandım son senemde. Haftasonu dersaneye gittim hem proje hem tez yazdığım için sadece dersleri dinleyebildim bir de deneme sınavlarına giriyordum. Okul bittikten sonra 1bucuk 2 aylık bir sürem kaldı o dönem neredeyse gece gündüz çalıştım ama dersleri dinlediğim için kulak aşinalığım vardı ve ilk atamada atandım. İsteyip kendini vererek çalıştıktan sonra yapılamayacak hiçbir şey yok. Kendinize inanın, kulaklarınızı dışarıya kapatın; en güzel puanı da alır istediğiniz yerde çalışırsınız. Bol şans :34:

canım ben öğrenciyken de okuduğum bölümün ataması yoktu çevremdeki birçok kişi akrabalarım boşuna okuyorsun derdi. üstüne bir de annemin kanser hastalığı eklenince boşuna okuyor bu kız alın okuldan annesine baksın demeye başladı herkes ama ben hem okula gittim hem anneme baktım okulu bitirdiğim yılda 82 puanla yaşadığımız şehire atandım.. hiçkimsenin sözüne bakma derim yaşamış biri olarak moralini bozup çalışmanı olumsuz etkileme kesinlikle

Bence hayalini kurabiliyorsan.İnanıyorsan kazanamam için bir neden yok.Çalış kazan bakalım tepkisi ne olacak?

Kizlar ben almanyada yasiyorum bu kpss nedir tam olarak coj merak ediyorum nasil biseydir nasil girilir ve kazaninca ne yapilir yani hangi meslek ve hangu meslekler lutfen aciklarmisiniz cok merak ediyorum

Bazen insanların en yakınları acıtır canını..dışardan birileri yapsa bu kadar canı acımaz insanın.. ama sen kendine güven ve hiçbir olumsuzluğun seni etkilemesine izin verme.. başardığın takdirde bu şekilde davranan insanların tavırlarını görmek pek bi hoş olur..

Kizlar ben almanyada yasiyorum bu kpss nedir tam olarak coj merak ediyorum nasil biseydir nasil girilir ve kazaninca ne yapilir yani hangi meslek ve hangu meslekler lutfen aciklarmisiniz cok merak ediyorum

Kpss ' nin açılımı kamu personeli seçme sınavıdır. memur olmak için bu sınavdan geçmeniz gerekiyor. Devlet nerdeyse her meslekten az yada çok personel alımı yapıyor.

Back
X