coook özlüyorum :((((

Cok çok tesekkur ederim hepinize dualarınız ve iyi dilekleriniz icin.

Busra senin işinde cok zormus. Allah sana da sabırlar versin. Ozlem cok zor bir sey. İnsan ne kadr sevdiğini daha iyi anlıyor. Sevdiğinin kıymetini cok iyi biliyor.

Ben simdi gecmiste yak tefek seyler icin bile kocamı kırdığıma bosu bosuna kustugume üzülüyorum.

Evet canim cok iyi anliyo hemde kiymetini..o yüzden hep dua et insaallah hemen kavusursun esine ve birdaha hic ayrilmazsiniz...Rabbim sevenleri ayirmasin insaallah

Gül-koç merhaba..
daha önce yazışmıştık sizinle..benim de eşim aşkabatta..1 ay oldu gideli.. giderken 2 ay kadar vize bekledi.. gerçekten çok yavaşlar bu konuda.. bende doğum bekliorum.. 1 ay kaldı yaklaşık.. eşim doğuma gelecek kısa bir süre ve daha sonra bende yanına gitmeyi planlıyorum..
iş kariyer konusundaki endişelerini anlıyorum.. bende doğum için ayrıldım şu anda ..mühendisim..işimi zevkle yapıyorum.. ama fakat hem kızımın hem yeni gelecek bebeğimin babasından ayrı büyümesini düşünemiyorum..hele ilk 3 yaş o kadar özel ki..babaları bunu kaçırmamalı.. Tr de iş imkanı elbette var fakat özellikle teknik insanlar için tatmin edici kazançlar bırakmıyor maalesef..eşimde yaşı gençken çocuklarımın ailemizin geleceğini garanti altına almaya çalışıyor..saygı duyuyorum.. aynı düşünüyorum..para herşey değil demek klişe olmuş ama parasız çocuklarımıza ne eğitim ve istediğimiz hayatı verebiliriz.. bu yüzden bebek doğar doğmaz vize başvurusu yapıp ilk fırsatta gideceğim yanına.. beni teselli etmek içinmi söylüyor bilemiyorum ama eşim aşkabatı çok beğenmiş..çok güzle bir ev tutmuş..kameradan gösterdi.. kızım için okul araştırmaları yaptı.. yiyecekelr organik bol ve ucuz diyor..ayrıca 6 ay sonra çalışabilmem için görüşmeler de yapmış.. ayrıca çocukalr için spor ve müzik özel dersleri tr ye göre oldukça uygun muş.. sabırsızlıkla gitmeyi bekliorum diyebilirim..

Ayrıca orda bir türk hastanesi olduğunu da duydum.. belki bir diş hekimine ihtiyaç vardır:)

daha öncede yurt dışında yaşadığımız için bana çok büyük zorun gibi gelmiyor gitmek..belkide alıştım bilemiyorum ama bu ayrılıklardan çok daha kolay..
her ne karar verirseniz verin umarım hakkınızda hayırlısı olur.. zor durumlar gerçekten..

sevgiler..

Merhaba salomece, cok tesekkur ederim verdigin bilgiler icin.

Aslında basta bizim de planımız öyleydi ben de gitmeyi kabul etmiştim. Orada dis hekimine de ihtiyac duyuluyormuş fazlaca. Ama benim size gore isimin farkı surda; ben tr ye tekrar döndüğümde yeni bir iste başlangıç yapmam, hasta potansiyeli oluşturmam cok zor. Mühendislik o konuşa daha kolay benim isime gore.

Benim esimin 2 ay bitti hala vizeden haber yok. O da Aşgabat'ta. Ama o hic sevmedi orayı bizi götürmeyi de hic istemiyor aksine :)

Ben kızımı orda okula göndermek istemiyorum . Oranın cok da iyi bi ülke oldugunu düşünmüyorum. Sanırım bur tane turk okulu varmis o da kapanmis. Biz hic yurtdışında yaşamadığımız icin gitmek ürkütücü geliyor bana.

Hakkımıza hayırlısı insallah. Eşinin vizesi düzene girse de o gelebilse ayda bir kere ben raziyim bu geçici sürece .

Back
X