Çoook sıkıldım

clare548548548

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2018
159
57
13
36
Evet kızlar cok sıkıldım.biliyorum milletin ne dertleri var Allah baska dert vermesin benimde cok dha buyuk dertler var basimda yine de halimize bin şükür ama ben bu ara cok bunaldim cok sıkıldım.calisan biriyim 2.5 yillim evliyim 1 yasinda bebegim var herseye sukur ama ben cok sıkıldım ya.elestirmeye gelmesin ama kimse simdi konuma vallahi kendimi anlatmaya mecalimde yok esime sardim acayip.eglenmeyi ozledim evlilik cok monotonmus gercekten.bende cok eglenceli bir tip degilim ama esiminde hergun ayni modda gelip tv izleyp biseler atistirip uyumasi sıktı beni.yuz kez soyluyorum orali degil ona gore huzur kaciriyorum ben abartiyorum herseyi.oooff benim gibi olan var mi acaba...

Galiba erkeklerin evlilik anlayışı tv karşısı,başkada diyecek bişey bulamıyorum

Son düzenleme:
Evet kızlar cok sıkıldım.biliyorum milletin ne dertleri var Allah baska dert vermesin benimde cok dha buyuk dertler var basimda yine de halimize bin şükür ama ben bu ara cok bunaldim cok sıkıldım.calisan biriyim 2.5 yillim evliyim 1 yasinda bebegim var herseye sukur ama ben cok sıkıldım ya.elestirmeye gelmesin ama kimse simdi konuma vallahi kendimi anlatmaya mecalimde yok esime sardim acayip.eglenmeyi ozledim evlilik cok monotonmus gercekten.bende cok eglenceli bir tip degilim ama esiminde hergun ayni modda gelip tv izleyp biseler atistirip uyumasi sıktı beni.yuz kez soyluyorum orali degil ona gore huzur kaciriyorum ben abartiyorum herseyi.oooff benim gibi olan var mi acaba...
Bıraz tatıl planı yapım farklı yerlere gıdın o kadar calışıosunuz.Bu ilişkinize ıyı gelıcek

hiç mi farklı yaptığınız bir şeyler yok?
Yaptigimiz en farkli seyler film izlemek evde veya dizi izlemek ya da alisverise gitmek en fazla yemege gitmek.cok sıkildim ya bir haftasonu bir yerelere gidip uzaklasmaya cok ihtiyacim var hersey o kadar monotonki.esimin hic boyle bir istegi yok.ben bisey isteyince off yine ne istiyorsun diyor hersey cok monoton deyince de ne bekliyorsunki diyor..

Siz plan yapın ?
Evlilik tek kişiden olusmuyor
Madem o yapamıyor maden sikayetcisiniz siz ayarlayın herşeyi
Olmadı ailenizle olmadı arkadaslarınızla planlar yapın

Beeenn

erkeklerin yüzde 90 ı eşin gibi kadınların neredeyse tamamı senin şikayetçi olduğun şeylerden şikayetçi, bence kendine farklı meşgaleler bul, biraz daha büyüdüğünde çocuğunla aktiviteler yapabilirsin dışarısı için, arada sırada da eşine bırakmadan sen plan yap ona eşlik etmek kalsın yoksa erkeklere kaldı ise işimiz çok beklersin..

Cocuga kim bakiyor?
1 yasindaki cocukla,ustelik calisan bir kadin olarak nasil sıkılmaya vakit bulabiliyorsunuz valla hayret ettim
Hergun ayni kosturmacadan sıkılmak normal degil mi?sabah kalk ise kostur aksam gel eve kostur yemek yap bebekle ilgilen aksam tv izle sonra uyu sabah kalk ise git. Bos bos oturmaktan sıkılıyorum demedim zaten surekli ayni seyleri yapmaktan sıkıldım ben

erkeklerin yüzde 90 ı eşin gibi kadınların neredeyse tamamı senin şikayetçi olduğun şeylerden şikayetçi, bence kendine farklı meşgaleler bul, biraz daha büyüdüğünde çocuğunla aktiviteler yapabilirsin dışarısı için, arada sırada da eşine bırakmadan sen plan yap ona eşlik etmek kalsın yoksa erkeklere kaldı ise işimiz çok beklersin..
Ama ben esimle yapmak istiyorum cogu seyi ya onun bu miskin modu beni bunaltiyor icin gecmis seni diyorum surekli.ornegin spontane bir gunde hadi sinemaya gidelim de aksam veya birgu gelirken bir sarap al aksam iceriz veya ne bilim haftasonu suraya mi gitsek de diyorum saki uzay mekigi mi yap diyorum.ama yok yani tık yok...

Hergun ayni kosturmacadan sıkılmak normal degil mi?sabah kalk ise kostur aksam gel eve kostur yemek yap bebekle ilgilen aksam tv izle sonra uyu sabah kalk ise git. Bos bos oturmaktan sıkılıyorum demedim zaten surekli ayni seyleri yapmaktan sıkıldım ben
İyi de hayatin kendisi bu zaten. Baska insanlar da boyle yasiyor. Full heyecanli bir hayat nedir size gore? Yani ne bekliyorsunuz da olmuyor mesela o onemli. Yapilacak en buyuk sey haftada 2-3 disarda yemek yemek,cocugu birakacak insan varsa konsere gitmek ki o da her hafta sanmam olsun. 15 gunde bir sinemaya gidilebilir belki, ayda bir de disariya gece eglencesine gidilebilir. Bu saydiklarim farkliliklar yani,yapabiliyorsaniz yapin elbette.

Cocuga annem bakiyor
Ne guzel bu buyuk bir sans sizin icin. Esinizle daha fazla sey yapabilirsiniz. Ben calismiyorum,cocuga kendim bakiyorum,hic evde olamiyorum,oldugum zaman da mutlaka is yapiyorum vs. Derneklere gidiyorum,sosyal yardim kurumlarina gidiyorum,tiyatroda gorevim var,siz de esinizi beklerseniz daha cok beklersiniz maalesef erkekler bu kadar aktiviteye her zaman ayak uyduramiyor

İyi de hayatin kendisi bu zaten. Baska insanlar da boyle yasiyor. Full heyecanli bir hayat nedir size gore? Yani ne bekliyorsunuz da olmuyor mesela o onemli. Yapilacak en buyuk sey haftada 2-3 disarda yemek yemek,cocugu birakacak insan varsa konsere gitmek ki o da her hafta sanmam olsun. 15 gunde bir sinemaya gidilebilir belki, ayda bir de disariya gece eglencesine gidilebilir. Bu saydiklarim farkliliklar yani,yapabiliyorsaniz yapin elbette.
Ayda 1 eglence 15 gunde bir sinema mi bunlar olsa daha ne isterim.en son ne zaman eglenmeye disari ciktik ya da sinemaya ne zmn gittik hatirlamiyorum bile.tabi hamileydim sonra cocuk oldu filan bunlarda arayi iyice acti ama bitmek bilmez bir surec basladi sanki artik ben istemsem hicbise olacagi yok gibi

Back
X