- 24 Mayıs 2025
- 47
- 67
- 3
- 33
- Konu Sahibi bebis123437
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 dk sonra geçersiz oluyor inşallah en kısa sürede bebeğin gelirBu ay çok hapşurdum kesin hamileyim diyo insan yani ondan bile umut besliyor
Bahar ayinda hapsurmaniz dogalda, hapşurmak gebelik belirtisi miymis? Ilk kez duyuyorum merak ettimBu ay çok hapşurdum kesin hamileyim diyo insan yani ondan bile umut besliyor
Markası ne testlerin cizgi gördüm10 dk sonra çıktı
Laboquik,hcg 20 .Markası ne testlerin cizgi gördüm
Evet kanla ilgili bişiler olduğu için oda hapşurma yapıyormusBahar ayinda hapsurmaniz dogalda, hapşurmak gebelik belirtisi miymis? Ilk kez duyuyorum merak ettim
Aa cidden cok sasirdim. Histamin artisi yapıyor o halde. Insallah tez vakitte bebis haberi alirsinizEvet kanla ilgili bişiler olduğu için oda hapşurma yapıyormus
Kzı ben de bugün laboquickle yaptım doğru mu diye düşünüyorumLaboquik,hcg 20 .
Yaaa inşallah doğrudur:)
Hiç böyle cıkarmamıştı bendeKzı ben de bugün laboquickle yaptım doğru mu diye düşünüyorumbakar mısın benimkine de
Eki Görüntüle 3595856
Teşekkür ederim10 dk sonra geçersiz oluyor inşallah en kısa sürede bebeğin gelir
Çok silik bi çizgi var sizdede acaba kaseti söküp öyle bi baksanızKzı ben de bugün laboquickle yaptım doğru mu diye düşünüyorumbakar mısın benimkine de
Eki Görüntüle 3595856
Bata var mıydı senin canım benim üç gün var...Teşekkür ederim
Çok silik bi çizgi var sizdede acaba kaseti söküp öyle bi baksanız
Benimde 6 gün var,inşallah bebişimiz olmustur.Her ay umut etmekten sıkıldım bende umarım en yakın zamanda bebişlerimizi alırız kucağımızaBata var mıydı senin canım benim üç gün var...
Belki de ikimiznki de çok yenidir o yüzden böyledirümitlenmek de istemiyorum bir taraftan yine
İnşallah canımBenimde 6 gün var,inşallah bebişimiz olmustur.Her ay umut etmekten sıkıldım bende umarım en yakın zamanda bebişlerimizi alırız kucağımıza![]()