• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çoook sinirliyim !

Angelife

Onur'umm (=
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
95
1
86
Adana
Kızlar nişanlımla dün kavga ettik bi erkek konusu açılınca delleniyor. Dün spora gitmek ıcın fikir yürüttm senmisin yürüten 3 saat kavga ettik ne meraklıymısım erkeklerin önünde spor yapmaya falan.. Bi çok şeye aşırı karışıyor erkek konusunda sadece ama ben kendımı bılıyorumoda bılıyor beni güvensizlik değil erkeklerin davranıslarından dolayı istemiyor anlıyoorum ama nereye kadar..

valla zor bir durum, herseyden kiskanacaksa isin zor kardes.
bastan iyice konus nisanlinla, asiri kiskanc olmasi cok canini sIkar :bbo:

bazen anlıyorum bazen çıldırıyorum... nişanlısı,eşi böyle olan varmı kızlar fikirleriniz çok işime yarayacak eminim..

ama canımcım haklı bir nevi bende kız arkadaşlarımla gidiyordum..ki kimseden izin almadım halde 3 gün gittim bıraktım..çünkü çok iç içesin ve o biçim sana bakıyorlardı..kız arkadaşım bacak hareketini yapamadı mesela...hep tedirgindik..boşuna kızma nişanlına bence haklı..ki o bir erkek ..ki o bir sevenn...

Kızlar nişanlımla dün kavga ettik bi erkek konusu açılınca delleniyor. Dün spora gitmek ıcın fikir yürüttm senmisin yürüten 3 saat kavga ettik ne meraklıymısım erkeklerin önünde spor yapmaya falan.. Bi çok şeye aşırı karışıyor erkek konusunda sadece ama ben kendımı bılıyorumoda bılıyor beni güvensizlik değil erkeklerin davranıslarından dolayı istemiyor anlıyoorum ama nereye kadar..

Evet canım aynısı benimde başımda çok sinir bi durum
ilk başlarda hoşuma gidiyordu ama ciddi ciddi ben tek başıma bişey yapamıyorum gezemiyorum sıkılıyorum ama ne yapabilirim ki
çok da seviyorum
zaman la düzelir diye umut ediyorum bakalım
daha çok yeni bi olay:
takı tasarımı kursuna gidecektim yanına arkadaş bulursan izin veririm dedi
bende burda kimseyi tanımıyorum tüm komşularım 40 yaş üstü hiç ortak yanımız yok sıkıntıdan patlıyorum
çok istersen annemle git kursa dedi bende vaz geçtim kurstan falan
çok zor bi durum gerçektenn..her şeyi birlikte yapıyoruz heryere birlikte gidiyoruz ama eşimi çok sevdiğim için alıştım bu duruma

senin çevren varmı bulunduğun yerde onada mı karışıyor
benim eşimin kıskançlık sebebi buraya yabancı oluşum
sen de durumlar ne
ailen yakınsa ona gidebilirsin arkadaşına çıkabilirsin
onada karışırsa artık durumun benden beter

erkeklerin davranısından fln değiş kendinin özguven eksikliginden
ay hiç sevmem böyle erkekleri hiç dayanamamda

bana çok gereksiz geliyor bu tür kıskançlıklar ve mantığım almıyor açıkçası...
spora gidebilirsin.ne var bunda. çok kıskanıyorsa oda yazılsın seninle.
fazla taviz verme canım.
taviz tavizi doğurur...

hehe bende latin dansları yapmak istiyorum. bachata olabilüü ama gidemem çook yakın temas. bende aşkıma hadi senle gidelim dedim mecbur kabul ettii... bakalımm gidecek miyizz kaydirigubbakcemile3
e kıskanır tabii spora gidiyomuşsun..(erkek milleti napcan) beraber gidin sizdee...

Canlarım valla erkek konularında karısıyor tek,çevrem var aama erkek yok istememde zaten erkek arkadas.. inanları tanıyamıyoruz hak veriyorum ona ama bazı konularda o kadar co abartıyorki sinirleniyorum bende çok çok seviyorum onu..

benim eşimde kıskanç ama sizinki kadar abartmıyor.eşimin sürekli söylediği şey sana güveniyorum ama karşıdaki insanlara güvenmiyorum çünkü şu zamanda kimseye güven yok der.

çok iyi anlyorum seni :bbo:ben erkek kelimesni bile söylerken bi kavga edermiyiz diye düşünüyodum yani:olmaz:

ah ahhh bitanede benim bŞımda var merak etme yalnız değilsin canm spora gitcem deyince açtı ağzını yumdu gözünü dünyadan kaybolmak istedim o an kaydirigubbakcemile4 hadi sporu kıskanıyolarr arkadaşımı kız arkadaşlarımda dahil rujlarımı bile kıskanırmı insan ya kıskanıoo iştealsanaalsanasmile ben hep alttan alıyorum tamam hayatım tamam cicim diyorum ama bilmiyorum ilerde nolcaak seninki ne burcu tatlm bazen burçta çok etkiliyomuşşş diye duydum :) artık bahane bulmaya çalışıyorum bu psikoluklara :))

aslan canım aslaan. aslan erkeği yanındaki kızın bakımlı güzel olmasını dikkat cekmesini ister ama nerdeeee.. duyanda beni kötü kız sanacak amacım ortam yaratmak değil ama çok abartıyr ya. neyse bunu ceken bi ben değilmişim:):)

yalnız fazla izin vermeyin evlenince daha da artar
çok şükür eşim o derece kıskanç değil olsaydı ben de kavga ederdim

Aslan burcu erkekleri cok fenaaa az cekmedim ben onu :) sempatiksalakcinni
kıskanması gayet normal, onlar sınırlıyken yanından kacın. ejdarha gibi alev puskuruyorlar sankii
:mymeka:

benim eşim nişanlıyken kuzenlerimden bile kıskanıyordu evlendikden sonra hep beraber takıldık şimdi özgürüm oda gereksiz kıskançlıkların huzur bozduğunu anladı umarım senin ki de anlar

Canım boşanmış bir bayan olarak sana tavsiyem, bu gibi durumlarda hep ilerisini düşün. İlişkinizin geleceği konusunda geç olmadan şimdiden kararını ver.

Back
X