Çoookk yorulduuummm

Eslemmm111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2015
798
91
13
36
Mrb kızlar 24 yaşındayım ve 7 aylık kolik bebeğim var
Erken doğdu ve doğduğundan beri hastaneden çıkamadık
Bi türlü sorunlarımız bitmek bilmedi buna da şükür ama insan bi saatten sonra yoruluyo
Geçen ay fıtık ameliyatı geçirdik
Şimdi ise bi ayağını kontrol edemiyor tam basmıyo bassa bile ayağına güç uygulamıyor 3 tane doktora gittik 9. Ayına kadar beklememiz lazım o zamana kadar basmassa tedaviye başlıcaz dediler
Sonra ek besin hiç bişe yediremiyorum yedirdiğim an ağır hasta gibi oluyor karın ağrısı şişkinlik kabız ishal vsss
Bu konuda da takipdeyiz çölyak şüphesi var tahlil sonucumuzu bekliyoruz
Ve ben artık ne yapcağımı şaşırmış durumdayım çok Yoruldum devamlı ağlayan bi bebeğim var
Kızlar acaba kendimi toparlayabilmek için ne yapsam sanki beynim bile yorgun

Sorun çözmede en önemli yol, "sebep"den kurtulmak. Yani, bir süreliğine çocuktan uzaklaşır ve dinlenirsen kendine gelirsin. En azından akşam olana değin bir yakınına bırakabilirsin.

Sorun çözmede en önemli yol, "sebep"den kurtulmak. Yani, bir süreliğine çocuktan uzaklaşır ve dinlenirsen kendine gelirsin. En azından akşam olana değin bir yakınına bırakabilirsin.
Maalesef annem uzakta KV de markete giderken bıraksam bile geldiğimde bi ton laf çok ağladı hiç durmadı vss

Maalesef annem uzakta KV de markete giderken bıraksam bile geldiğimde bi ton laf çok ağladı hiç durmadı vss
Evet, insanlardan yardım istemek çok zor. Bu durumda, üzerinde en az sizin kadar sorumluluk sahibi olması gereken kişilere durumunuzu anlatmanız gerekir. Eşinize, çocuğa bakmasını söyleyin. İş nedeniyle mümkün görünmüyorsa, kısa süreliğinede olsa izin almaya çalışsın. Eminim, birkaç gün bile, kendinize gelmeniz noktasında yardımcı olacaktır.

Back
X