bulursun inşallah gönlüne göreBi saklambac oynicak adam bulamadim ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bulursun inşallah gönlüne göreBi saklambac oynicak adam bulamadim ya![]()
bulursun inşallah gönlüne göre
sadece misafir gibi geliyor 1 saat gidiyor evine rahatladınmı deyip duruyor sanmaki zafer kazandın yine benim oğlum diyor olsun desin rabbim biliyor kalpleri eşim yine yardım edicek anasıdır asla birşey demem zaten ben evimde rahat etmek istedim oldu şükürKaynana şimdi nasıl size?
cok sevindim.canim tabiki yalniz kalmak cok guzel bende iyiki ayri otururyorm diyorum okudukca :))kızlar beni hatırladınızmııı benim derdimm kaynanamdıı bana eşime huzur vermiyordu hamileydim ikizlerime eşimle konuştumm kaynanama ayrı ev işini güzel güzell sakin sakinn eşimde bana hak verdii veeeeee ayrı eve çıktı kaynanammm varyaaa ne kirli çıkıymışş şu kaynanam param yok deyip istif ediyormuş bu istif eşime ve tabikide bana çook yaradı yaa ne güzelmişş yanlız eşinleee yaşamakk ohhh bee istediğim gibi hareket ediyom istediğim gibi giyiniyom eşimle saklambaç bile oynuyoz akşamları kızlar valla aksam olsunda eşim gelsin mesaiye kalmasın diye dua ediyom affedin biraz özel oldu ama bir kadının eşiyle paylaşacak birşeyleri olması güzel vakit geçirmesi çokk deyerli ikizlerimede eşim yardımcı tutarız dedi 10 sene sonra birbirimize kavuştuk eee kaynanamda derdine yansın ayrı kalsın bakalımda biraz anlasın deyerimizii rabbim herkesin evine huzur mutluluk versin dualarım sizlerle allaha emanet olunnnn canlarrr