Çooook ama çooook AŞIK olmuş!

Ne zormuş ihanete uğramak! 11 yıllık evlilik sonunda çok aşık olup iki evladını silip kendine bir çırpıda hayat kurmak
Çok canım yanıyor çok
Ne söylenir ki bilemedim. Allah bildiği gibi yapsın onları. Yuva yıkanın yuvası olmaz

Bir çırpıda hem de
Onsuz yaşayamaz bir an bile nefes alamazmış o artık onun KADINI olmuş
Çabuk alevlenen çabuk söner. Yasak tatlı geliyor. Toz pembe gözlükleri çıkarınca sadece tozu kalacak. Bu hiç değişmez

Bir çırpıda hem de
Onsuz yaşayamaz bir an bile nefes alamazmış o artık onun KADINI olmuş
Bu lafları mi etti birde üstüne üstlük utanmadan, bu kadar da şeref yoksunu olunmaz.

Bugünler de geçer, evlatlarınızla çok mutlu olursunuz inşallah.

Amin
Sadece kendimi çok aptal ve berbat hissediyorum dua edin ne olur dinsin şu acım
Öyle hissetme lütfen nasıl bi embesilden kurtuldun şükret acın geçecek zaman lazım
Birak ne hali varsa görsünler güçlü ol dimdik dur bu adamdan bi cacık olmaz hadı sizden ayrildi çocukları nasıl siler karaktersiz
Ilahi adalet şaşmaz

2004 te görmüş o zaman vurulmuş hep reddetmiş
45 gün önce bir yerde plansız karşılaşmış
Ve ilişki başlamış çocuklarını karını sakın bırakma onların sana ihtiyacı var demiş bu çooook seven kadın
Ne kadar sinirleniyorum böyle şeyleri duydukça ya bide vicdan mi yapmış çocuklarını bırakma diye ikiside sizin yaşadığınız acının bin beterini yaşar merak etmeyin pislikler

Bu lafları mi etti birde üstüne üstlük utanmadan, bu kadar da şeref yoksunu olunmaz.

Bugünler de geçer, evlatlarınızla çok mutlu olursunuz inşallah.
Bu daha devede kulak onunla erkek olduğunu hissetmiş sabahlara kadar sevişmiş!
Bunu bana utanmadan yüzü kızarmadan söyledi

Arkadaşımın başına birebir aynısı geldi. Kavuşulamamış aşk hikayesiydi adama göre. Neyse kız boşandı adam onunla evlendi. Üstüne kızları oldu. Adam mutsuz pişman bitik. Arkadaşıma imalı sözler paylaşıyor ama daha konuşmaya cesaret edemedi. Yakında ayağına kapanacak kızın. Bu hiç değişmez. İlahi adalet

Ben anlamasaymışım evliliğimiz böyle sürecekmiş şakın karını ihmal etme onunla da birlikte ol demiş ben sana her durumda aşığım demiş
Ben karışı olduğum için kadını aldatmış olmuyormuş Benimle
İki haysiyetsiz, onursuz bulmuş birbirini.

Yazılacak çok şey var da bir anlamı yok şuan.

Misliyle çıkar inşallah size yasattikları ikisinden de.

Ben anlamasaymışım evliliğimiz böyle sürecekmiş sakın karını ihmal etme onunla da birlikte ol demiş ben sana her durumda aşığım demiş
Ben karısı olduğum için kendini aldatılmış hissetmezmiş
Metrese bak sen 😠

Back
X