• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çooook endişeliyim

truf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
3.236
8
116
41
Diğer
merhaba arkadaşlar,
sezeryanla doğum yaptım doğumdan sonra 40ım çıkınca 1-2 gün lekenlenme oldu ama ondan 1,5 ay sonra 3 gün kanamam oldu adet sanırım dedim ama 29 gün oldu hala olmadım niyeki. yoksa hamilemiyim diye çok korkuyorum. :1no2: aranızda böyle olan varmı olma ihtimali varmı onuda hatırlamıyorum korunuyoruz çünkü bebğim çok küçük ve sezeryan yeni oldum. naparım ben, :1shok:

bu zamanlarda adet düzensizlikleri oluyor.çoğu kadın 4-5 ay regl olmuyorlar bile.kırkın çıkınca kırkbaşı olmuşsun..sonrakinin üstünden henüz 29 gün geçmiş.normalde zaten 28 günde bir oluyor..korunuyorsanız eğer endişelenip stres yapmana gerek yok.sütünüde azaltırsın allah korusun.

bilgilendirdiğin için çok sağol
umarım endişelerim yersizdir.

Bencede düzensizlik gayet normal bende 2 ay olmadım ama içinde bir korku varsa test yapabilirsin bişey olmadığını görünce içinde rahatlayacaktır.

eşim şimdi il dışında pazartesiye dönecek inşallah. test o gelene kadar alamam çünkü bebekle zor çıkmam. mecbur bekliycez

canım merak etme. doğumdan sonra adet düzensizliği yaşanması çok doğal. ben doğum yaptığımdan beri her 15 günde 1 lekelenmeler oluyordu. 3 gün sürüp bitiyordu. artık bunalmıştım sürekli adet görmekten. nihayet 4 ayımıza girdik ve ben tam anlamıyla regl oldum. anlıyacağın düzene yeni yeni girmeye başladı.

Kizlar banada yardim edin noolur yaa. 3 buçuk ay önce doğum yaptim. Kirkim çikar çikmaz spiral taktirdim. Bi iki gün lekelenme oldu sonra 3 4 günde adet gibi oldu. Ondan sonrada daha adet olmadim ara sira da az az lekelenmeler geliyo. çok korkuyorum hamile olmaktan sabahtan beri araştiriyorum ama hiç tatmin edici birşey bulamadim. Midem kötü ondan aklim karişti. Ayrica bi iki kez dişinda spiral+ condom kullaniyorum korkumdan. Sizce spiralden sonrada adet düzensizliği oluyor mu doğumdan sonra ve hamile kalma olasiliğim var mi yardim edin kizlar

ya arkadaslar hamileliginiz daha yeni bitmiş.aylarca adet görmeyenler var.takmayın kafanıza.daha düzene girerler.benm görümcem dogumdan 6 ay sonra adet görmeye basladı.relax olun biraz.bakın bu kadar kafanıza takarsanız allah korusun sütünüz faalan kesilir bebiş aç kalır:(:(:(

ben doğum yapalı 3ay oldu 55günlüktü bebeğim adet oldum şimdi yine oldum yani düzenli gidiyor ama adet olmak da hamile kalmayacağımız anlamına gelmiyor öyle çok var ki üstüne olan bende sizin gibi delirmiş vaziyetteyim sezeryan oldum ve hamile kalmaktan korkuyorum eşim olmaz deyip duruyor ama olursa çok üzülürüm doğurmak gibi bi şansım yok sezeryan oldum

kızlar test yaptım sonuç negatif :sm_cool: peki şimdi benim kırkım çıktıktan 1,5 ay sonra olan kanamam kırkbaşıysa gerçek adetim ne zaman gelecek :uhm:

canım benımde aynı sekılde oldu dahada olmadı bende beklıyorum genelde 6 aydan sonra oluyomus... sevgıler

Back
X