Genç bir kızken, önünde seni bekleyen kocaman bir hayat varken neden seni istemediklerini düşündüğün insanların arasına girmek için çaba sarf ediyorsun canım?
Nişanlın nasıl sana karşı? Evlendikten sonra ailesinin soğuk tutumları devam ederse bir süre sonra suçlanmayacağından eminmisin?
Seni üzecek birşeyler yazmak istemem inan ama bazı durumlarda suyu baştan kesmek lazım...
Kayınvalidenle yakın oturma.
Eşin annesine çok düşkünse, onunla da evlilik düşünme.
Bu kadar netim.
yok canım yakınlığı geçtim aynı şehirlerde olmayacağız.annesine de her erkek kadar düşkündür ama annenin dedği değil de benim dediğim daha geçerli.nişanlımla ilgili bir sıkıntım yok ama işte diğer gelin el üstünde tutuluyor ya ona canım sıkılıyor.tabi bu şey gibi değil,ona bir şey alınırsa bana da alınır ya da ben aramasam kv arar sorar,aradığımda kapat sana yazmasın ben arayım der,olaylar bitti o kötülükler son buldu sanki :) yani işte bi anlık moralim bozuldu.babası soğuk annesi de göstermelik sıcak.zaten bu canımı sıkıyor.
Ne güzel ayrı şehirlerdeymişsiniz:)
İlerde bunun değerini daha iyi anlarsın:)
Sen şimdi bekar olduğun için anlamıyorsun. Bu küçük şeyleri kendine dert etme.
Ben senin kayınvalideni biraz dengesiz gördüm.
Ayrı şehirlerde olacağınıza kesin eminsen için rahat olsun.
Evlendiğinde senin huzurun için merkezde eşinin olduğunu göreceksin.
Gerisi teferruat.
Evli biri olarak sana tavsiyem, körü körüne yürüme.
Eşin olacak kişide bir yanlış gördüysen göz ardı etme arkadaşım.
Üstüne git, onu çöz.
Maddi durumunuza kadar hesaba kat her şeyi.
Sakın geçinemeyeceğiniz bir evliliğe adım atmayın.
Allahıma şükür ben evliliğimden çok mutluyum.
Ama burada öyle konular okuyorum ki aman Allahım....
Kocalarda ne ararsan var. Bazen de kadınlarda elbette....
Dikkat et arkadaşım.
canım çok güzel bir mesaj yazmışsın teşekkür ederim:) evet kesinlikle ayrı şehirlerde olucaz maddi olarak da nişanlım da ben de devlette çalışıyoruz yani ben yeni girdim bu arada :) o sıkıntının da üstesinden geldik çok şükür.maddi olarak da bir sıkıntımız yok.sizin de mutluluğunuz daim olsun.amaan taktığım şeye bak diyorum şimdi.bi anlıktı geldi gitti.kv kp ile mesafeli bir ilişki en iyisidir ne gerek var faceden fotoğrafıma yorum yapmasına :)) kendime gülüyorum simdi daha iyi boşversene yaa her şeye karışmazlar öyle :)
Heh şimdi kendine gelmeye başladın:)
Bence her şeye burunlarını sokmalarındansa mesafeli durmaları daha iyidir.
Hiç ses etme böyle olsunlar:)
Ama umarım düğün için üzerlerine düşen maddi görevleri üstlenirler:)
Bazı aileler bu konuda çok vurdumduymaz oluyorlar.
Şuan sen en zor aşamadasın biliyor musun.
En stresli zamanlardır bu nişanlılık zamanları.
Birbirinizi anlamaya çalışın, streslerinizle başa çıkmayı öğrenin. Evlendiğin günün sabahı OH BE diyorsun:) Kurtulduk bitti stresler diyorsun.
En güzeli başbaşa kalmak:)
Canım seni pek sevmedikleri açık ve net. Belki bir ihtimal nişanlın seni çok seviyor, sana düşkün diye bunu çekemiyor olabilirler. Yani sen nişanlını çekip çeviriceksin, onlar üstünüzde etkisiz olucaklar diye. Çünkü öbür oğluna kendisi bulmuş kızı kayınvaliden. Öylesi daha çok işine geldi tabi. Sen zamana bırak, hiç üzülme yaptıklarına, sana karşı soğuk tavırlarına. Zaman neler gösterir, hiç temenni etmem ama o çok kıymet verdikleri gelinle zamanla nasıl ters düşerler, sen nasıl kıymete binersin o zaman görürsün hepsini bir bir. Ama işte sende şimdi bu yaptıklarını, bu tavırlarını unutmazsın. Araya ister istemez bir mesafe girer. Hiç umrun bile olmasın. Önemli olan nişanlının sana karşı olan sevgisi ilgisi. O da farkediyordur ailesinin sana karşı soğuk, mesafeli olduğunu. Sen hiç böyle şeyler için nişanlınla aranızı bozma. Allah her daim mutluluklar versin inşallah.
nişanlım bana kendimi dünyanın en güzel kızı gibi hissettiriyor.bir dediğimi iki etmez,mantıklı,şefkatli ve gerçekten seven bir adam.ilerde mükemmel bir baba olacağından eminim.zamanında tüm bunları ölçüp biçerek bu durumlara girdim zaten maalesef.ve de çoook seviyorum! durumlar zamanında çığırından çıkınca ailesinin karşısına geçip ben bu kızı seviyorum ve vazgeçmiycem ya ailem olarak yanımda durursunuz ya da ben kendime eş olarak seçtiğim bu kızı alır evlenirim yanımda olup olmamak sizin seçiminiz dedi.tabi 3 yılını aldı bunu söyleyebilmek..
4 senelik bi ilişkim güç bela zorluklarla 1senelik de nişanlılığım var.belki eskiden okudunuz,istenmeyen bir gelin adayıydım.3 sene uğraştık o nişanı yapabilelim diye..düğüne hazırlık olsun falan derken kvmin nişanlımın abisine bulduğu kızla 4 ay içerisinde isteme nişan düğün yapıldı!tamam yani olabilir bi sıkıntım yok eltimi de seviyorum aramızda bir problem yok.düğünde o kadar farklı bir atmosfer oluştu ki kv annemden ve benden yaşanılanlar için özür diledi.geçmişi unutalım dedi.nitekim kin tutan biri değilim söylenen bütün sözleri sineye çektim,tüm yapılanları unuttum.olması gerektiği gibi davrandım.bu arada teyzeler dayılar bayıldı çok sevdi beni.teyzemlerle her hafta konusuyoruz o derece.neyse kvde de telefonda soğuk değil.ama kayınpeder konuşmuyor benle resmen.baba nasılsın diyorum iyiyim kızım sağ ol diyor susuyor.bayramdan bayrama konusuyoruz zaten onda da ben hayırlı bayramlar diyorum sağ ol diyor bitiyor.ama az önce facede eltimin fotoğrafının altına nasıl içten yorum yapmış içim gittiben ne yaptım ki korkuyorum gelecekte evlenince nasıl olacak diye ayrıca nişanlım askerde biz kafamızda düğün tarihi konustuk ama aileler arasında hiçbir şey konuşulmadı,kvde de hiç lafını açmadı çoooooooooooook canım sıkılıyor çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?