4 senelik bi ilişkim güç bela zorluklarla 1senelik de nişanlılığım var.belki eskiden okudunuz,istenmeyen bir gelin adayıydım.3 sene uğraştık o nişanı yapabilelim diye..düğüne hazırlık olsun falan derken kvmin nişanlımın abisine bulduğu kızla 4 ay içerisinde isteme nişan düğün yapıldı!tamam yani olabilir bi sıkıntım yok eltimi de seviyorum aramızda bir problem yok.düğünde o kadar farklı bir atmosfer oluştu ki kv annemden ve benden yaşanılanlar için özür diledi.geçmişi unutalım dedi.nitekim kin tutan biri değilim söylenen bütün sözleri sineye çektim,tüm yapılanları unuttum.olması gerektiği gibi davrandım.bu arada teyzeler dayılar bayıldı çok sevdi beni.teyzemlerle her hafta konusuyoruz o derece.neyse kvde de telefonda soğuk değil.ama kayınpeder konuşmuyor benle resmen.baba nasılsın diyorum iyiyim kızım sağ ol diyor susuyor.bayramdan bayrama konusuyoruz zaten onda da ben hayırlı bayramlar diyorum sağ ol diyor bitiyor.ama az önce facede eltimin fotoğrafının altına nasıl içten yorum yapmış içim gitti
ben ne yaptım ki
korkuyorum gelecekte evlenince nasıl olacak diye
ayrıca nişanlım askerde biz kafamızda düğün tarihi konustuk ama aileler arasında hiçbir şey konuşulmadı,kvde de hiç lafını açmadı
çoooooooooooook canım sıkılıyor çok üzülüyorum