Geçmiş olsun çok haklısınız arı sokması fena bir şeyFesleğen ya da buz koyun
İnsanlar düşüncesizgeçmiş olsun...
Çöp konusu açılmışken ben de söyleyeyim burdan ; lütfen çöp poşetlerinizi bağlayıp öyle atın.
Haklisiniz tabi.
Bizim burda bir apartmanin onunde konteynir vardi, kaldirmislar ama insanlar oraya cop atmaya devam ediyor. Once birisi buraya cop atmayin yazip koymus. Kimse tinmamis sanirsam, adam en sonunda buraya cop atanin anasini bacisini s...yim yazip koymusHer onunden gectigimde gulmekten yerlere yatiyorum.
Birde çöp kutusunun hemen yanına bırakılan çöpler yok mu¿ ben de onlara bitiyorum yani üsy geçitin olduğu yerde altından geçem insanımız çığır açıyor. Kolunu şöyle kaldırıp kutuya atmaya üsenior yaaaa....
Yanlış ARI sokması çok tehlikeli bir şey benide temmuzda denizde Yüzerken soktu inat ettim 2 gün gitmedim hastaneye Fesleğen buz sarımsak falan sürdük Şiş inmedi aynen elimden sokmuştu parmaklarım davul gibiydi inmedi elim 3.gün sabah baktım olmuyor hastaneye gittim iğne Yaptılar öyle indiİyi bayramlae tekrar.Nasil anlatsam ki. Yan apartmanin cop alaninda ufak bir koli vardi sanirim tatli konmus cunku aridan gozukmuyordu.Her sey boyle basladi bayramin ilk gununden beri alinmadi onlem.ilk aksam koli yakildi cunku mahalleyi ari basti.tam rahatladik derken bir kac saat once elimi ari soktu su an sis ve agridan parmaklarimi hareket ettiremiyorum. Senelerfir boyle zabita da cagirdik belediye de ilgilenilmiyor. Basit bir cop sagligimizi tehdit ediyor. Nereden geldigini dahi anlamadik kocaman esek arisi yedi ellerimi. Cok sinirlerim bozuldu.Yazmak istedim.Cop kulturu yerlessin artik insanlarda
Yanlış ARI sokması çok tehlikeli bir şey benide temmuzda denizde Yüzerken soktu inat ettim 2 gün gitmedim hastaneye Fesleğen buz sarımsak falan sürdük Şiş inmedi aynen elimden sokmuştu parmaklarım davul gibiydi inmedi elim 3.gün sabah baktım olmuyor hastaneye gittim iğne Yaptılar öyle indi
bizim milletimiz böyle işte, evinden aşağıya tenezzül edip inmeyip camdan aşağıya çöpünü fırlatanlar bilirim ..halbuki buda bir edep meselesi bence
Haklisiniz tabi.
Bizim burda bir apartmanin onunde konteynir vardi, kaldirmislar ama insanlar oraya cop atmaya devam ediyor. Once birisi buraya cop atmayin yazip koymus. Kimse tinmamis sanirsam, adam en sonunda buraya cop atanin anasini bacisini s...yim yazip koymusHer onunden gectigimde gulmekten yerlere yatiyorum.
İyi bayramlae tekrar.Nasil anlatsam ki. Yan apartmanin cop alaninda ufak bir koli vardi sanirim tatli konmus cunku aridan gozukmuyordu.Her sey boyle basladi bayramin ilk gununden beri alinmadi onlem.ilk aksam koli yakildi cunku mahalleyi ari basti.tam rahatladik derken bir kac saat once elimi ari soktu su an sis ve agridan parmaklarimi hareket ettiremiyorum. Senelerfir boyle zabita da cagirdik belediye de ilgilenilmiyor. Basit bir cop sagligimizi tehdit ediyor. Nereden geldigini dahi anlamadik kocaman esek arisi yedi ellerimi. Cok sinirlerim bozuldu.Yazmak istedim.Cop kulturu yerlessin artik insanlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?