çöp atma kültürü!

xyaseminx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
1.614
559
198
İyi bayramlae tekrar.Nasil anlatsam ki. Yan apartmanin cop alaninda ufak bir koli vardi sanirim tatli konmus cunku aridan gozukmuyordu.Her sey boyle basladi bayramin ilk gununden beri alinmadi onlem.ilk aksam koli yakildi cunku mahalleyi ari basti.tam rahatladik derken bir kac saat once elimi ari soktu su an sis ve agridan parmaklarimi hareket ettiremiyorum. Senelerfir boyle zabita da cagirdik belediye de ilgilenilmiyor. Basit bir cop sagligimizi tehdit ediyor. Nereden geldigini dahi anlamadik kocaman esek arisi yedi ellerimi. Cok sinirlerim bozuldu.Yazmak istedim.Cop kulturu yerlessin artik insanlarda

Geçmiş olsun çok haklısınız arı sokması fena bir şey Fesleğen ya da buz koyun

Tesekkur ederim bir bucuk saat kadar oldu soguk su ve buz koydum babam sarimsak iyi gelir dedi onunla ugrasiyorum. Tum damarlarim gerildi.
Daha dun konustuk coluk cocugun basina gelmesin diye aksilik iste.Bir posete baglayip atsalar ya da uzaga bir cop alanina koysalar of.

Çöp konusu açılmışken ben de söyleyeyim burdan ; lütfen çöp poşetlerinizi bağlayıp öyle atın.

Haklisiniz tabi.

Bizim burda bir apartmanin onunde konteynir vardi, kaldirmislar ama insanlar oraya cop atmaya devam ediyor. Once birisi buraya cop atmayin yazip koymus. Kimse tinmamis sanirsam, adam en sonunda buraya cop atanin anasini bacisini s...yim yazip koymus Her onunden gectigimde gulmekten yerlere yatiyorum.

Çöp konusu açılmışken ben de söyleyeyim burdan ; lütfen çöp poşetlerinizi bağlayıp öyle atın.

Ve aciklikta birakmayin.Tehlike goruyorsaniz onlem alin.Cocuk gecer bebek gecer yoldan.Belediye mesai saati icinde olmadigindan ve tatil nedeniyle ilgilenmedi.En kotusu de bosu bosuna can yakmasi.

Yaratici :) Maalesef tekrarlanan bir durum ve sonuc husran.Bir ara evin onune kullanilmis bebek bezleri atiliyordu sokaktaki hayvanlar parcaliyordu hem o canlilar hem cevreye tehlike.Asiri derece bocekten korkan biriyim hala kendime gelemedim bagirmaktan.

Birde çöp kutusunun hemen yanına bırakılan çöpler yok mu¿ ben de onlara bitiyorum yani üsy geçitin olduğu yerde altından geçem insanımız çığır açıyor. Kolunu şöyle kaldırıp kutuya atmaya üsenior yaaaa....

bu bilinc ne zaman olusur kim bilirrrr

Yanlış ARI sokması çok tehlikeli bir şey benide temmuzda denizde Yüzerken soktu inat ettim 2 gün gitmedim hastaneye Fesleğen buz sarımsak falan sürdük Şiş inmedi aynen elimden sokmuştu parmaklarım davul gibiydi inmedi elim 3.gün sabah baktım olmuyor hastaneye gittim iğne Yaptılar öyle indi

Aaaaaa.Su an sisleri biraz indi ilk ani kipkirmiziydi yer yer beyazliklar vardi simdi iniyo bi kan toplamis gibi izler var.dediginiz icin tesekkur ederim cok sagolun

bizim milletimiz böyle işte, evinden aşağıya tenezzül edip inmeyip camdan aşağıya çöpünü fırlatanlar bilirim ..halbuki buda bir edep meselesi bence

bizim milletimiz böyle işte, evinden aşağıya tenezzül edip inmeyip camdan aşağıya çöpünü fırlatanlar bilirim ..halbuki buda bir edep meselesi bence

Hic unutmayacagim bir bayram yasattilar her konuda boyle davraniyorlar. Koca yaz tuvaletleri tikandi temmuz agustos sicaginda cam bile acamadik. Cop atmasi ayri konu. Hijyen yok.

Aynısını dedem de yapmıştı babamlarin evinin önünde büyük güzel bir ağaç var ve ne hikmetse oraya bazı insanlar çöp atmaya başladılar dedemde kartona yazı yazıp asti." Buraya çöp atan insan değildir. " neyseki yine insanmışlar da vazgeçtiler çöp atmaktan. Ne yapalım insanlar anca bundan anlıyorlar.

öncelikle geçmiş olsun ve iyi bayramlar yoğurt süreblrsin acısını alır .. Aynen insan poşete koyar ağzını da güzelce bağlar .. Bizm binada da aynı çöp sularını akıta akıta gdiyolar çöp yerinede fırlatıp atıyolar herşey dağlıyor.toplayanda insan !!

Çok geçmiş olsun ya dikkat edin. Eşek arısi isirmasi çok kötü oluyor ya.
Malesef çöp atma isi kötü oluyor koku görüntü. Bizim burda da konteynirlar uzakta, kapı önüne koyuyoruz çöp arabası geçmeden ama bazıları erken koyuyor bu sefer kedi köpek poseti yırtıp sokağa saçıyorlar. Çok pis oluyor o zaman e bi daha inip süpürmek zorunda kalıyorlar. O da zor geliyor. Insanları anlamak zor :)

Sagolun Allah razi olsun.Oldum olasi korkardim haserattan.Bi sızısı var. Olcagi varmis diyip gecemedim.Baska insanlarin sorumsuzlugu yuzunden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…