Çöpçatanlık Deneyimimde Yanımda Olun :((

belki1gun

Guru
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
263
48
323
İzmir
Once guzel bi haber vereyim. Bana hakaret eden mustakbel gorumcem aleliyat olmus. Mesaj attim. O da olumlu bir donus yapmis.

Geleyim asil meseleye. Bir arkadasimla abimi cok yakistiriyorum. Abim akademisyen. Arkadasim lise mezunu bi yerde calisiyor. Lise mezunu dedigime bakmayin. Okudugu kitaplar burdan koye yol olur. Kafaca bence uygunlar.

Evet asil sorum su: nasil yapicam!????? Bu konularda beceriksizim. Bugune dek hic abime birini boyle yakistirmadim. Kimsenin kalbini kirmadan... Nasil olacak bu is. Ustelik farkli sehirdeler. ((

Yardim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Görümce olarak sen yapma bence. Klasik karşılar ve reddeder çünkü. Ortak bi arkadaşınız halledebilir bu işi. Ama önce abine bi tanıt ne dersin böyle böyle diye. Kızı ikna edip de ortada kalma sonra.

Once abine kizin resimlerini goster, karakterini, ailesini, yasantisini anlat. Once abini ayarla ki kiza bi hayal kirikligi yasatma.

Abin ok derse, kiza abini goster, anlat. Kizda ok derse disarda bi yerde bi yemek yenir 3'lu.

Koca koca insanlar, gerisini onlar halleder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…