Corapsiz kendimi ciplak hissediyorum!

ssercecik

Basarmaliyimmmmmmmmmmmmmm
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
2.257
24
88
Almanya
Merhaba bayanlar,

ben kendimi bildim bileli corapsiz duramam.
Deniz/Havuz kenari, dus ve ayagimi hergün yikama haricinde hemen corap giyinirim.
Sorun tek corapta degil. tüm bacaklarimda kapali olmak zorunda ve atletsizde duramiyorum.
Ve bacagima giydigim tayt veya coraplar bacagima yapismadigi sürece kendimi kötü hissediyorum, uykudayken bile hissedip uyaniyorum.
Asla icime bacagima yapisan birsey giyinmeden bol pijama giyinmem.
Kisaca atlet bölgem, tüm bacaklarim ve ayaklarimi hic acik birakamiyorum.

Kac kez denedim corapsiz yatmayi ama yatakda az capaladigim an o ayagimin carsafa degme hissi beni delirtiyor.
Banyoda fayansa basip, banyo halisina basip ayagimin altinda sürekli o his degismesi benim icin cekilmez.

Gelecekte evlendigimde o askili kisa gecelikleri giyinmek istiyorummm, bunu nasil basaracagim.
En önemlisi esimle bu sekilde nasil birlikte olacagim, düsünsenize bacagim acik ve carsafa degecek. Bu beni cok tiksindiriyor.

Ayni sorunu yasayip kurtulan arkadaslar var mi?
Tanidignizda ayni sorun var mi?
Nasil kurtulunur bu durumdan?

Psikologa gidin demeyin, cünkü psikolokluk bir durum degil buna yüzde yüz eminim.
Cünkü kimi gece benden habersiz annem coraplarimi cikarmis ve ben uyku halinde dönerken ayagim carsafa degdigini hissederek cok uyanmisligim var.
Düsünün uykumun en derininde bile hissedip uyaniyorum ve gecenin en köründe kalkip corap giyiniyorum.

aynen bende gece yatarken çorapsız uyuyamam kendimi çıplak gibi hissediyorum
hatta pimpirirkli olduğumdan gece yatarken çoraplarımı değiştirir öyle yatarım
bende düşünüyorum ilerde sevişirken evlenince napıcam yani kcoam çorapla sevişmeme izin verse çok sevinirim o derece:9:

aynen bende gece yatarken çorapsız uyuyamam kendimi çıplak gibi hissediyorum
hatta pimpirirkli olduğumdan gece yatarken çoraplarımı değiştirir öyle yatarım
bende düşünüyorum ilerde sevişirken evlenince napıcam yani kcoam çorapla sevişmeme izin verse çok sevinirim o derece:9:

aynen :17:

Ben hergün 1-2 defa mutlaka corap degisirim. Yolculuga cikacagim zaman herzaman ilk düsündügüm seyler uzun bilegime kadar taytlarim, coraplarim ve daha sonra ic camasirlarim.
Siralamaya bakarmisin :27:

Ben cok güzel ten coraplari aldim desenli, artik evlenirsemde onlari giyinip öyle yatarim :17:

Su fileli coraplar varya, onlari görmeye bile tahammülüm yok, cünkü teninin bicok kismi yine acik kaliyor.

Ne olacak bizim halimiz :18::18::18:

Ayrica dinen corapla yatmanin dogru olmadigini söylüyor bana herkes.
Ama bu konuda kendiem söz geciremiyorum :43:

Arkadasim var evli ayni sorun ondada varmis yeni ögrendim.
Sasirdim ama sürekli tayt giyinip sicakken bile corapli olmasi dikkatimi cekmisti :1:

İnsanlar çeşit çeşit :) Bense çorap giydiğimde çorapla duramayan, o derece sıkıntılı bir insanım :))) Gece hiç sorunum olmuyor bu yüzden..
Ama sizin durumunuz gayet normal, bunu bir rahatsızlık olarak görmeyin. Ne güzel hiç karnınız ağrımaz sizin hep çoraplı hep çoraplı :)) Renk renk desenli çoraplar vuhuuuu :))))

aynen :17:

Ben hergün 1-2 defa mutlaka corap degisirim. Yolculuga cikacagim zaman herzaman ilk düsündügüm seyler uzun bilegime kadar taytlarim, coraplarim ve daha sonra ic camasirlarim.
Siralamaya bakarmisin :27:

Ben cok güzel ten coraplari aldim desenli, artik evlenirsemde onlari giyinip öyle yatarim :17:

Su fileli coraplar varya, onlari görmeye bile tahammülüm yok, cünkü teninin bicok kismi yine acik kaliyor.

Ne olacak bizim halimiz :18::18::18:

Ayrica dinen corapla yatmanin dogru olmadigini söylüyor bana herkes.
Ama bu konuda kendiem söz geciremiyorum :43:

Arkadasim var evli ayni sorun ondada varmis yeni ögrendim.
Sasirdim ama sürekli tayt giyinip sicakken bile corapli olmasi dikkatimi cekmisti :1:

yok benim bacağım çıplak kalmasından rahatsız olmuyorum bende ne bilim değişik bir rahatsızlık benimki sanki çorapsız bacaklarım üşüyünce bütün vücudum üşüyor gibi bi de çorapsız yatamıyorum işte ya değişik bir his
bende yolculuğa çıksam yanıma bol bol çorap ve külot alırım heralde bir de kalıp sabun ve minik havlu alırım ne olur ne olmaz:)
dinen niçin sakıncalıymış çorapla uyumak peki?

İnsanlar çeşit çeşit :) Bense çorap giydiğimde çorapla duramayan, o derece sıkıntılı bir insanım :))) Gece hiç sorunum olmuyor bu yüzden..
Ama sizin durumunuz gayet normal, bunu bir rahatsızlık olarak görmeyin. Ne güzel hiç karnınız ağrımaz sizin hep çoraplı hep çoraplı :)) Renk renk desenli çoraplar vuhuuuu :))))

Beni taniyan artik coraplarimi onlar seninle bir bütün olmus onlar senin tenin diyip kafa geciyorlar :1::1:
Bunlari diyenler cok yakinlarim ondan bozulmuyorum ama düsünsene ilerde esim ilk evlendgmizde kafa gectigini :43:

Ben corapsiz durdugum an cabuk üsütüyorum, banyoda bile.

Birde taytimi cikardigim an da hemen bacaklarim üsüyüp morariyor hava sicak osa dahi :43:

yok benim bacağım çıplak kalmasından rahatsız olmuyorum bende ne bilim değişik bir rahatsızlık benimki sanki çorapsız bacaklarım üşüyünce bütün vücudum üşüyor gibi bi de çorapsız yatamıyorum işte ya değişik bir his
bende yolculuğa çıksam yanıma bol bol çorap ve külot alırım heralde bir de kalıp sabun ve minik havlu alırım ne olur ne olmaz:)
dinen niçin sakıncalıymış çorapla uyumak peki?

Sampuan dis fircam vs. tabiki hepsini düsünüyorum, ama demek istedigim yolculuk deyince ilk coraplarim felan aklima geliyor alarm etkisi gibi.

Ten corabimla disari ciksam ve sonra baska bir yere misafirligi gitsem, hani ten corabi yirtilir diye yanima yedek bile aliyorum.
Ama hayat kalitem düsmüyor ben buna alistim, Hatta alismak degil ben bildim bileli böyleyim.

Dinen corapla yatmak, corapla ölmel iyi dgl diyorlar. Arastirdim öyle birsey bulamadim.
Bende bilmiyorum asli astari var midir.

yazındamı boyle pişik olursunuz valla ya gerci bunyede alıstımı oyle gider bence yavastan yavastan alıstırın kendinizi ben kışın bile kazak giymem mesela basar beni usudugum icin corap giyorum mecbur tabi bende aksine o carsafın tenime degme hissine bayılıyorum yatakta ayaklarımı ordan oraya atarım cok hosuma gider :1: ilerde evlenince istesende oyle yatamazsın :27:

çorapla hayatta uyuyamam
kendımı bildim bileli atlet kullanmam:27:

sıkı şeylere gelemem,hemen daralırım
yatakta çıplak yatmayı severım (tamamen değil ):27:

Son düzenleme:
yazındamı boyle pişik olursunuz valla ya gerci bunyede alıstımı oyle gider bence yavastan yavastan alıstırın kendinizi ben kışın bile kazak giymem mesela basar beni usudugum icin corap giyorum mecbur tabi bende aksine o carsafın tenime degme hissine bayılıyorum yatakta ayaklarımı ordan oraya atarım cok hosuma gider :1: ilerde evlenince istesende oyle yatamazsın :27:

bende tayt giymeyince pisik oluyorum ya bendemi bir sorun var.
Ama bacaklarim birbirine sürtüyor benim, pantolonlarim bile bir süre sonra bacak arasi kismi yipraniyor.

Carsaf sevginizi anlatirken bile icim tuhaf oldu :1::1:

son söylediginizle ise beni can damarimdan vurdunuz :52:

yok ya ben yazın çorapsız yatarım ben kışın çorapsız uyuyamıyorum o da sanki bacağım üşüyünce bütün vücudum üşüyormuş gibi geliyor sanki çorapsız yatınca bütün vücudum çıplakmış gibi bir his
sevgilime evlenince çorapla sevişsem nolur dedim "bişi olmaz aşkım hiç farketmez sevişebilirsin"dedi:)yırttım sanırım o konuda:)
ilişkimin ilk zamanlarında sevgilime "aşkım ben kendimi yatarken çorapsız çıplak gibi hissediyorum" demiştim o da bana "bende aşkım çorapla kendimi tesettürlü gibi hissediyorum"demişti:9:

yok ya ben yazın çorapsız yatarım ben kışın çorapsız uyuyamıyorum o da sanki bacağım üşüyünce bütün vücudum üşüyormuş gibi geliyor sanki çorapsız yatınca bütün vücudum çıplakmış gibi bir his
sevgilime evlenince çorapla sevişsem nolur dedim "bişi olmaz aşkım hiç farketmez sevişebilirsin"dedi:)yırttım sanırım o konuda:)
ilişkimin ilk zamanlarında sevgilime "aşkım ben kendimi yatarken çorapsız çıplak gibi hissediyorum" demiştim o da bana "bende aşkım çorapla kendimi tesettürlü gibi hissediyorum"demişti:9:

kızım sen ona corapla sevisebilirim dediginde evet dediyse cocuk jartiyer corabını kastetmistir :52:

Son düzenleme:
doğru olmayan ne kız:27:
kışın kıyafetle, yazın çıplak yatmayı severım:27:

yazın hiç çorap giymek, ayakkabı giydiğim zaman giyerim çorabı
atleti , yaz kış giymem:27:

yukarida okuyunca daha farkli geldi :9:
en azindan regl döneminizde atlet giyilmesi gerekir diye biliyorum.
rahmimizin sismemesi ve üsütmememiz icin.
ama sorun yasamiyorsaniz yani agri vs. sorun yok :34:

kızım sen ona corapla sevisebilirim dediginde evet dediyse cocuk jartiyer corabını kastetmistir :52:

düşünceye bak ya hemen aklına ne geliyor :9:
yok kız o normal çoraptan bahsettiğimi anladı yani kaç yıllık ilişki tanıyor beni sonuçta normal pamuklu çoraptan bahsettim ben:9:

düşünceye bak ya hemen aklına ne geliyor :9:
yok kız o normal çoraptan bahsettiğimi anladı yani kaç yıllık ilişki tanıyor beni sonuçta normal pamuklu çoraptan bahsettim ben:9:

egerki o anda corap giyilcekse ancak oyle bir corap giyilir ayol :27: sende yani git baklava dilimli pamuklu coraplardan giy dizin altına kadarda cek :52:

Back
X