Corapsiz kendimi ciplak hissediyorum!

Bende gun icinde corapsiz gezmem simdide terlige taktim zaten butun olduk terliklede uyurken corap cok rahatsiz edici degilmi ferah uyumak varken e bide ayaklarin havaya ihtiyaci var kokmuyor mu bence takinti yapmissin kendi kendine cozebsen cozerdin bence ya alismaya calis yada bi doktora git
 
Ayy konuyu ben açsam bu kadar açabilirdim yani
Aynı şeyler bende de var
Çıtlıtlı atlerlerim taytlarım çoraplarım olmadan asla diyorum
Ben halimden memnunum ama :)
Çok seviyorum onları renk renk desen dese çoraplarım var:1:
Ben bu huyumu sürekli idrar enfeksiyonu geçirdiğim için edindim
Kışın kalın çoraplar, patikler

Bence de biraz tuhaflık var canım sende
Yani çarşafın sana değmesi düşüncesi falan
Alışmışlıkların bağımlılık haline gelmiş olabilir
Yavaş yavaş kurtulmaya çalışabilirsin
Mesela bir süre atlet giyme bir süre tayt giyme gibi
Yazın alışman daha kolay olur
 
degil corapla yatmak yanimda yatanin corabini bile cikaririm. toplam 4 cift corabim var. ayakkabi ici haric corap.giymedigimden yetiyor :) butun kulotlu coraplarimin corap kismini keserim. konuyu okurken istem disi kasildim. corapla haliya basmak fayansa basmak falan kabus benim.icin. cok iyi anliyorum seni ne kadar zit olsak da. ancak sunu unutma. insanlar corapsiza corap git. aaaaa usumuyon mu. cocugun olmaz. vs vs bin bir laf ederken corap giyene corabini cikar diyen olmaz. o yonden sanslisin. benim gibi corap dusmaniyla evlenme yeter :)
 
aynen bende gece yatarken çorapsız uyuyamam kendimi çıplak gibi hissediyorum
hatta pimpirirkli olduğumdan gece yatarken çoraplarımı değiştirir öyle yatarım
bende düşünüyorum ilerde sevişirken evlenince napıcam yani kcoam çorapla sevişmeme izin verse çok sevinirim o derece:9:

ahaha aynı ben hayatta corapsız uyuyamam :)
nişanlımla bu konuyu konusmam gerek :)
 
terlık gıyemem
pandof gıyerım yazın bıle evde cırap gıyerımde patık corap
yok oyle atlet tayt dız altı corapla uyusam basarlr benı
buna bırde normal dıyenler olmus nesı normal neresı normal bu davranısların :44:
evlenıncede adam tayttan yolunu bulmucak herhalde
corap sevişmeyi gectım taytla atlettle kısacası tulumla sevısılırmı :30:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cözüm icin fikir verenlere tesekkür ederim.

Kastim uyurken veya gün boyunca, yani sonucta dusu giysilerle almiyorum, birlikte olurken hayli hayli cikaririm okadarda yapisk dglim giysilerime :17:
 
Oldukça fazla zaman geçmiş üstünden ama ben belki faydalanan olur diye nacizane fikirlerimi yazayım.

1 - Sağlık herşeyden önce gelir ve kim ne derse desin rahat edip uyuyamayacaksan alışkanlıklarından vazgeçme. Hele hele çorapla yatmak dinen caiz değildir falan diyenlere hiç aldırma tamamen safsata.

2 - Emin ol ileride evlendiğinde bacağını sarsın diye yatağa seksi bir çorapla girersen bırak dalga geçmeyi kocanı sana daha da bağlarsın. Nedense adamlar ince çoraplara bayılıyorlar. Eger ilerideki eşin de bildiğimiz Türk erkeği gibi olacaksa o zaman emin ol şikayet etmeyecektir. Sen çeyizine bir kaç çift silikonlu jartiyer çorabı ya da ağ kısmı açık fantezi çoraplarından koymaya bak.

3 - Eğer tek mesele rahat edememekse ve üşüme hissiyse ve tam bir saplantı haline gelmediyse bence tasalanacak bir şey yok ama yazın bile çorapsız taytsız atletsiz duramamak kansızlık, dolaşım bozuklukları, böbrek rahatsızlıkları gibi hastalıklara işaret edebilir. En azından bir kan sayımı yaptırmakta fayda var bence.

4 - Burada biz elimizden geldiğince yapıcı tavsiyelerde bulunuyoruz ama eğer günlük hayatını etkileyecek kadar önemli hale geldiyse önce bir doktora görün bu üşüme çıplak hissetme hissinin altında fiziksel bir şey yatıyor mu baksın bir.

5 - Aynı zamanda dört sene psikoloji okumuş biri olarak bu kadar güçlü bir çıplak hissetme durumunun psikolojik bir bastırmaya çalıştığın bir travma ya da senin belki hatırlamakta bile güçlük çektiğin bir anıyla alakası olabilir. Mesela beklenmedik bir zamanda çok üşümüş olmak, çocukken birilerinin çıplak bacaklarınla dalga geçmiş olması gibi bir anı yer etmiş olabilir. Bu tip ufak saplantılar (eğer sende de varsa) çok rahat çözülürler. Benim tavsiyem sen yine de önce dolaşım sisteminle ilgili bir sorun olup olmadığına baktır.

şurada da çorap konusunda faydalı tavsiye ve bilgiler var bir bakabilirsin. Çorap Sihirbazı
 
Çok değişik bi durum ben ise külotlu çoraptan nefret ederim inanılmaz rahatsızlık verir kaşıntı yapar yapışınca ha keza tayt vs de kimi zaman rahatsız eder .. çorapla ise asla uyuyamam ne kadar çok uykum gelsede sızsamda bi ayagımda diğer ayagımdaki çorabı çıkartmaya ugraşırım :) yada eşime derim :) hangisi kötü bilemedm:)
 
Bendede tam tersiiiiii konuyu okuyunca yazma geregi duydumm.. o kara kışta bile corap giymeyi hiic sevmem .. samimi yakınlarıma gittiklerimde de corabı hemen cıkartırım ayagımdan malesef corap giymeyi hic sevmem ... hele o ınce yazlık coraplı hiic hiiic sevmem ııyyy :19: ben ayakkabı giyince mecbur kalıyorum giymeye oda yaz kış fark etmez pamuklu corap giyerim asla ince giyemem :33:
 
Bende corapsiz duramiyorum dustan sonra bile hemen corap giyerim ama yazin alisiyorum nasilsa dun bi sicak basti cikardim :-D 2 dk gecmedi geri giydim uyurkende corapli daha rahat ediyorum
 
Tüm yorumları okuyamadım özür dilerim, belki sorulmuştur. Vücudunuzda aşırı tüylenme, leke var mı? Fazla kilolarınız var mı? Kısaca vücudunuzdan utanıyor musunuz?
Eskiden başım tüylerle beladaydı, yazın bile hep çok kapalı giyinirdim, çünkü tüylerimi alsam bile dipleri kızarır, 2 gün sonra sert sert çıkardı.Kollarımda, bacaklarımda her yerimde... Evde tek olsam bile görmeye katlanamadığımdan kapalı giyinirdim. Şimdi bu sorunumu hallettim, hep açık gecelikle yatıyorum. Yalnız yaşadığım için evde de açık giyinebiliyorum.
 
Ben de yaz-kış dua edıyorum ki evde misafir olmasın da rahat rahat askılımla sortumla takılayım diye.Hayatta corapla uyumaya tahammul edemem.
İşim gereği genelde şehir dışına gittiğim için otellerde klimayı soguk açar,bi şort bı askılıyla yorgana sarılıp yatarım.Ohhh ne güzel :21:

Sizde takıntı olmuş,dr gidin valla cok zor bı durum.Havuzda nasıl corapla oturuyosunuz,pişmiyomusun allasen:KK57:
 
Back
X