Gebeliğe Hazırlık Coraspin kullananlar bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

boniiboncuk

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2021
977
346
18
Kızlar üç gende pıhtılaşma çıktı bu sebeple 100 mg coraspin kullanmaya başladım 15 gun oldu ciddi bi kabızlık problemim oluştu bundan kaynaklı olabilcegi aklıma geldi
Çünkü yediğim içtiğim şeyler kabız olmama sebep olacak seyler değil
Kullanan arkadaşlar arasında böyle bişey yaşayan var mı varsa nasıl çözüm buldunuz

Ben iğneyle birlikte kullanıyorum hatta ilk basladığımda progestan da kullanıyodum böyle bir şey yapmadı.

Kızlar üç gende pıhtılaşma çıktı bu sebeple 100 mg coraspin kullanmaya başladım 15 gun oldu ciddi bi kabızlık problemim oluştu bundan kaynaklı olabilcegi aklıma geldi
Kullanan arkadaşlar arasında böyle bişey yaşayan var mı varsa nasıl çözüm buldunuz
Bende kullanıyorum bende de yapmadi benimde 1 gende cıktı bende yeni ilaca başladim

Ben iğneyle birlikte kullanıyorum hatta ilk basladığımda progestan da kullanıyodum böyle bir şey yapmadı.
Hamileliğinizin kaçıncı ayında iğneye başladınız keseyi gördükten sonramı başladınız benimde pıhtılaşma sorunum var iğne kullanmam lazım beni biraz bilgilendirirmisiniz

Hamileliğinizin kaçıncı ayında iğneye başladınız keseyi gördükten sonramı başladınız benimde pıhtılaşma sorunum var iğne kullanmam lazım beni biraz bilgilendirirmisiniz
Kan testinde pozitifi gördüm başladım. Kalp atışını görünce de corasprine başladık.

Kan testinde pozitifi gördüm başladım. Kalp atışını görünce de corasprine başladık.
Bende yeni hamileliğimi öğrendim bundan iki ay önce kan sulandırıci kullanmaya başlamıştım ne olur ne olmaz diye ecopirin kullanıyordum şimdi keseyi daha görmedik iğne için geç kalmış sayılır mıyım cevabiniz için teşekkürler 💕

Bende yeni hamileliğimi öğrendim bundan iki ay önce kan sulandırıci kullanmaya başlamıştım ne olur ne olmaz diye ecopirin kullanıyordum şimdi keseyi daha görmedik iğne için geç kalmış sayılır mıyım cevabiniz için teşekkürler 💕
Bunu doktorunuza sorun benim bir şey demem doğru olmaz.

Bende coraspin kullanmaya basladim ve kabizlik yasadim hayatimda hic bu kadar agir kabizlik cekmemistim bol acili corbalar aci tursular sinameki cayi ne yediysem fayda etmedi 3 4 gun sonra artik agrilar cogalinca zar zor mudahale ederek sonuca vardim kusura bakmayin biraz acik yazdim ama bende ciraspinden suphelendim iki gun ara verdim eger tekrarlarsa ondan olduguna emin olucam

Bende coraspin kullanmaya basladim ve kabizlik yasadim hayatimda hic bu kadar agir kabizlik cekmemistim bol acili corbalar aci tursular sinameki cayi ne yediysem fayda etmedi 3 4 gun sonra artik agrilar cogalinca zar zor mudahale ederek sonuca vardim kusura bakmayin biraz acik yazdim ama bende ciraspinden suphelendim iki gun ara verdim eger tekrarlarsa ondan olduguna emin olucam
Aaa öyle mi
Bende öyle düşünüyorum oncesinde bu kadar sıkıntı yaşamadım kabızlıkla alakalı çünkü
Artık dayanamadım doktora gittim çatlak oluşmuş kabızlıktan kaynaklı
O yüzden krem falan kullanacagım aspirini bırakmadım hala kullanıyorum
Demek ki kabızlık yapabiliyor
Her ınsanda olmasa da

Aaa öyle mi
Bende öyle düşünüyorum oncesinde bu kadar sıkıntı yaşamadım kabızlıkla alakalı çünkü
Artık dayanamadım doktora gittim çatlak oluşmuş kabızlıktan kaynaklı
O yüzden krem falan kullanacagım aspirini bırakmadım hala kullanıyorum
Demek ki kabızlık yapabiliyor
Her ınsanda olmasa da
Aynen canim bazi kisileerde yan etki gibi yapiyo galiba bende hafif kabizlik devam ediyo hala bakalim

Bende hiç böyle bir problem yaşamadım canım başka birşeyden kaynaklı olabilir 🍂

Ben de kullaniyorum ama boyle bir sorunla karşılaşmadım.

Ne zamandır kullanıyorsun canım başka testlerde yapılıyormuş sanırım ilaç dozuyla alakalı onları da yaptırdın mı hamılelıkte değişiypr mu doz
3 aydır kullanıyorum canım hamilelikte iğne başlayacağım

3 aydır kullanıyorum canım hamilelikte iğne başlayacağım
Aspirine de devam edılecek mi acaba
Bende su an gebelık yok bende aspirin kullanıyorum gebelık oluşunca durum ne olacak diye merak ediyorum de perinatoloji bolumune gidip ilaç dozu falan ayarlanıyormuş sanrıım o konuyla ilgili bir bilgin var mı canım

Aspirine de devam edılecek mi acaba
Bende su an gebelık yok bende aspirin kullanıyorum gebelık oluşunca durum ne olacak diye merak ediyorum de perinatoloji bolumune gidip ilaç dozu falan ayarlanıyormuş sanrıım o konuyla ilgili bir bilgin var mı canım
Yok canım benim doktorum testler yapılınca böyle söyledi coraspin hamile kalınca iğne kullanacağım bir bilgim yok başka

4,5 aydır günde bir tane kullanıyorum hiç öyle bir sorun yaşamadım . Geçmiş olsun size

Back
X