- Konu Sahibi cileklipizza
Eşim bana aldıgında oglum 1 yasını çoktan doldurmuştu ve artık herşeyi yemeye başlamıştı bu nedenle nerdeyse hiç kullanamadım ama daha öncesinde sebze çorbaları zamanında gelseydi eminim çok rahat ederdim. Hem taneli hem krema çorba yapabiliyor. sadece malzemeleti atıp dugmeye basıorsunuz. zamanı faan otomatik. artı sıcak da tutuyor belli bir süre... kpomposto da yapıyor şlave olarak!! Hatta sanıyorum blender olarak ile kullanılabiliyor.
31 aralıkta ylbaşı hediyesi olarak geldi aslında bir yılı bile dolmadı daha ama faturasını bulamadım. Bulsam daha 1,5 sene garantisi de devam ediyor aslında ama bulabilir miyim bilmiyorum söz vermiyorum.
Su an piyasa fiyatı 200tl ben 100tl ye vereceğim. Tabiiki çorba tarifleri kitabı ve bulabilirsem faturası ile birlikte...
Benim çektiğim resimleri ve özellikletii aşağıya ekliyorum...
.
.
. 

31 aralıkta ylbaşı hediyesi olarak geldi aslında bir yılı bile dolmadı daha ama faturasını bulamadım. Bulsam daha 1,5 sene garantisi de devam ediyor aslında ama bulabilir miyim bilmiyorum söz vermiyorum.
Su an piyasa fiyatı 200tl ben 100tl ye vereceğim. Tabiiki çorba tarifleri kitabı ve bulabilirsem faturası ile birlikte...
Benim çektiğim resimleri ve özellikletii aşağıya ekliyorum...