ÇORBA MAKİNESİ Philips çorbacı

cileklipizza

Sana emanetiz...
Kayıtlı Üye
21 Mart 2009
1.375
84
318
Bursa
Eşim bana aldıgında oglum 1 yasını çoktan doldurmuştu ve artık herşeyi yemeye başlamıştı bu nedenle nerdeyse hiç kullanamadım ama daha öncesinde sebze çorbaları zamanında gelseydi eminim çok rahat ederdim. Hem taneli hem krema çorba yapabiliyor. sadece malzemeleti atıp dugmeye basıorsunuz. zamanı faan otomatik. artı sıcak da tutuyor belli bir süre... kpomposto da yapıyor şlave olarak!! Hatta sanıyorum blender olarak ile kullanılabiliyor.
31 aralıkta ylbaşı hediyesi olarak geldi aslında bir yılı bile dolmadı daha ama faturasını bulamadım. Bulsam daha 1,5 sene garantisi de devam ediyor aslında ama bulabilir miyim bilmiyorum söz vermiyorum.
Su an piyasa fiyatı 200tl ben 100tl ye vereceğim. Tabiiki çorba tarifleri kitabı ve bulabilirsem faturası ile birlikte...
Benim çektiğim resimleri ve özellikletii aşağıya ekliyorum...

$image.webp. $image.webp.

$image.webp. $image.webp

$image.webp

Canım senden daha once sterilizator almıştım. Cok memnun kaldığım icin ürünlerini takipteydim :)
Aslinda corbaci almaya gerek var mi yok mu derken ilanini gordum. Zaman problemi yasayanlar icin iyi bir şey olduğunu düşünüyorum. Gelelim sadede :). Fiyati 75 tl ve kapida odeme olarak gonderirsen alayim ben. Ne diyorsun?

Eşim bana aldıgında oglum 1 yasını çoktan doldurmuştu ve artık herşeyi yemeye başlamıştı bu nedenle nerdeyse hiç kullanamadım ama daha öncesinde sebze çorbaları zamanında gelseydi eminim çok rahat ederdim. Hem taneli hem krema çorba yapabiliyor. sadece malzemeleti atıp dugmeye basıorsunuz. zamanı faan otomatik. artı sıcak da tutuyor belli bir süre... kpomposto da yapıyor şlave olarak!! Hatta sanıyorum blender olarak ile kullanılabiliyor.
31 aralıkta ylbaşı hediyesi olarak geldi aslında bir yılı bile dolmadı daha ama faturasını bulamadım. Bulsam daha 1,5 sene garantisi de devam ediyor aslında ama bulabilir miyim bilmiyorum söz vermiyorum.
Su an piyasa fiyatı 200tl ben 100tl ye vereceğim. Tabiiki çorba tarifleri kitabı ve bulabilirsem faturası ile birlikte...
Benim çektiğim resimleri ve özellikletii aşağıya ekliyorum...

Eki Görüntüle 800022 . Eki Görüntüle 800023 .

Eki Görüntüle 800024 . Eki Görüntüle 800025

Eki Görüntüle 800026

Merhaba,

Satışı yaptınız mı bilmiyorum ama sormak istedim. Hala aynı fiyata mı satıyorsunuz? İndirim yapar mısınız?
Görüşmek isterim. the_mhtp@hotmail.com

Back
X