[corbasini yaptim guzel oldu sagolun ]brokoli sevmediginiz halde bayilarak yediginiz tarif var mi

fahri konsolos

Ben giderim adım kalır mı acaba :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
8.367
5.409
248
arkadaslar ben eskm oglum hicbirimiz brokoli sevmiyoruz. farkli tarifler de denemedim aslinda. denediklerimi veya disarida yediklerimi begenmedik.
ama hangi akla hizmetse esim gidip 2 tane brokoli almis. 1 haftadir dolapta bekliyor. artik cope gidecek. yanilmaz bir tarifiniz var mi?
belki bir ailenin brokoli sevmesine vesile olacaksiniz :KK53: bu hayirdan geri kalmayin :KK53:

ekleme:
corba pisti arkadaslar guzel oldu yarin da salata yapicam.

Son düzenleme:
arkadaslar ben eskm oglum hicbirimiz brokoli sevmiyoruz. farkli tarifler de denemedim aslinda. denediklerimi veya disarida yediklerimi begenmedik.
ama hangi akla hizmetse esim gidip 2 tane brokoli almis. 1 haftadir dolapta bekliyor. artik cope gidecek. yanilmaz bir tarifiniz var mi?
belki bir ailenin brokoli sevmesine vesile olacaksiniz :KK53: bu hayirdan geri kalmayin :KK53:
çorba yap tadını almazsın bile yayla çorbası tarzında pirinçle.

Kremalı brokoli graten yapabilirsiniz.
Bizim evdede asla yemezler ama bu şekilde yaptığımda bayıldılar.

Salatası, bol limonlu harika olur. Çok da severim ama sevmeyen biri sevemez. Mesela ben bamya hayatta sevmem, sen önüme bin çeşidini getir yine de yemem.. Sizin de öyle olmuş. Seven birine verin bari çöpe gitmesin, yazık. .

patatesle denedin mi salata şeklinde yeşil soğan ve biraz limon bol sızma zeytinyağı
limonlu ve yagli haslayip denemistim ama sogan ve patates koymadim. pek hosuma gitmemisti.

Kremalı brokoli çorbası yapın hatta içine başka sebzelerde ekleyebilirsiniz.
Brokoli çorbası deneyebilirsiniz.
çorba yap tadını almazsın bile yayla çorbası tarzında pirinçle.

bir tanesiyle corba yapayim o halde. ama kremali mi yayla gibi olan mi hangisi daha guzel

normalde ben de sevmem ama yoğurtlu salatasını yerim. Bu şekilde denediniz mi
nasil yapiliyor?

Kremalı brokoli graten yapabilirsiniz.
Bizim evdede asla yemezler ama bu şekilde yaptığımda bayıldılar.
bunu arastirdim ama soyle guzel yorum almis bir tarif bulamadim.
Salatası, bol limonlu harika olur. Çok da severim ama sevmeyen biri sevemez. Mesela ben bamya hayatta sevmem, sen önüme bin çeşidini getir yine de yemem.. Sizin de öyle olmuş. Seven birine verin bari çöpe gitmesin, yazık. .
bamyayi ben de sevmem ama karabiber tuz kirmiZi bibere bulayip citir citir olana (akiskan sivisi tamamen kuruyana )kadar bol yagda kizartinca seviyorum.

Valla benim yaptığım tek şekli. : Brokoli, karnıbahar, havuç. haşlayıp, Zeytinyağı ve limonla yemek. Onuda benden başka kimse yemiyor zatii.

ablam haşlıyor üzerine limon yag sarımsak rendesi tuz kırmızı biberden sos yapıp döküyo ben ile yiyorum :kk77::D

Back
X