• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

corekotu+bal+tarcin yeyip, zamanindan once adet olan var mi?

benkibele

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
4.925
45
116
44
Ankara
kizlar ben bu ay yumurtlamaya kadar corekotu tarcin bal yedim. sabah 1 aksam 1 tatli kasigi,. ve reglim gelmesi gereken tarihten 3 gun erken geldi. yumurtladigim gunden eminim o sebeple regl olmam gereken gunu de biliyorum. cunku ovulasyion testi yapiyorum.

sadece merak ettim bunu yasayan var mi?

kibelecim canım valla ben ilk kez senden duydum çok ilginç
şimdi bu dediğin karışım adetmi düzenliyo yani

Evet sekerim aynisi banada oldu. Gectigimiz ay 3-4 gun erken oldum bende, demekki bundanmis.

mavi ay hayir canim adet falan duzenlemiyor, sadece olan su ki, yumurta cabuk gelisiyo ve erken atiliyor:)))

canım bende hamile kalmadan 1 ay önce bu karışıma başladım..
diğer ay hamile olduğumu öğrendim..
yumurtaları geliştiriyor ama adet düzenlemesini bilmiyorum tatlım.

bende 2 aydır bu karışımı kullanıyorum. bu ay çok erken yumurtladım. dolayısıyla asıl beklediğim tarihten önce geldi ama yumurtlamadan tam 14 gün sonra geldi.

merhaba bu karışımı ne için kullanıyorsunuz kullananlar açıklarsanız sevinirim bıde aç tok nezaman ne kadar kullanıyorsunuz

kizlar ben bu ay yumurtlamaya kadar corekotu tarcin bal yedim. sabah 1 aksam 1 tatli kasigi,. ve reglim gelmesi gereken tarihten 3 gun erken geldi. yumurtladigim gunden eminim o sebeple regl olmam gereken gunu de biliyorum. cunku ovulasyion testi yapiyorum.

sadece merak ettim bunu yasayan var mi?

bende bu karısımı yedıgım ılk ayda 26.gunde adet oldum sanırım karısımdan dolayı oyle oldu.
yumurtayı gelıstırdıgı ıcın erkenden adet gelıyor demek kı..kaydirigubbakcemile5

merhaba bu karışımı ne için kullanıyorsunuz kullananlar açıklarsanız sevinirim bıde aç tok nezaman ne kadar kullanıyorsunuz

daha kaliteli yumurta oluşmasını sağlamak için kullanılıyor. ben günde bir tatlı kaşığı dolusu yiyorum. genelde öğleden sonraları tok karnına alıyorum.

bu karışımın ölçülerini bilen yazsın bende denemek istiyorum...

bal ?
çörekotu ?
tarçın ?

bunlardan ne kadar koycaz karışıma?

Bu ay bende yedim bu karışımdan,adetime tam bir hafta var,ama sol kasığım hafif hafif sızlıyor,bakalım nolcak,erkenmi gelcek acaba?Benim yumurtam bu ay adetin 17.günü çatladı yani normal zamanında çatladı,bakalım beklicez ve görcez.Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun ,inşallah...

herkes kullanıyo ama kimse karışım tarifini bilmiyomu şimdi yani???

teşekkür ederim arkadaşlar... çok yardımcı oldunuz...

bu karışımın ölçülerini bilen yazsın bende denemek istiyorum...

bal ?
çörekotu ?
tarçın ?

bunlardan ne kadar koycaz karışıma?

Valla ben goz karari ayarladim. Tarcini bol koydum, sana diyebilirim ki 1 su bardagi bala bol tarcin koydum ( ama abartma sakin) ve yaklasik 3 corba kasigida corek otu attim. Bundan sabah aksam 1 tatli kasigi yedim. Size sunu tecrubeme dayanarak soyleyebilirim ki, acaip cinsel istek artiriyor:jeyyar:

Ve benim adetim 3-4 gun erken geldi heralde yumurta cabuk gelisti diye.

ya aslinda duzenimizle mi oynuyoruz bilmiyorum.

nevinirmakcim burada yazarsan reglinin ne zaman geldigini bize bir kanit daha olur yumurtlamadan 14 gun sonra olup olmadigina dair. benim yumurtam catladiktan 11,5 gun sonra regl oldum. normal mi bu bilmiyorum. her kadin ayni olmaz dedi bana hemsire kadin.

Valla ben goz karari ayarladim. Tarcini bol koydum, sana diyebilirim ki 1 su bardagi bala bol tarcin koydum ( ama abartma sakin) ve yaklasik 3 corba kasigida corek otu attim. Bundan sabah aksam 1 tatli kasigi yedim. Size sunu tecrubeme dayanarak soyleyebilirim ki, acaip cinsel istek artiriyor:jeyyar:

Ve benim adetim 3-4 gun erken geldi heralde yumurta cabuk gelisti diye.

teşekkürler canım... bende denemek istiyorum ama benim regl olalı bir hafta geçti. şimdi başlasam yine faydası olurmu acaba?

Bu ay bende yedim bu karışımdan,adetime tam bir hafta var,ama sol kasığım hafif hafif sızlıyor,bakalım nolcak,erkenmi gelcek acaba?Benim yumurtam bu ay adetin 17.günü çatladı yani normal zamanında çatladı,bakalım beklicez ve görcez.Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun ,inşallah...

CANIM YA KUSURA BAKMADA YUMURTANIZIN ÇATLADIĞINI NASIL ANLIYOSUNUZ?fisfisfisfisfisfisfisfisfis

çünkü regl olduğun anda vücudun bir sonraki ay için kendini hazırlamaya başlıyor
dolayısıyla yediklerin yeni yumurtayı büyütüp geliştirecek
senin şu an yumurtan artık gelişmiştir yinede sen bilirsin
birde çiğne mutlaka çünkü çörek otu tohum gibi yutarsan faydası olmaz

ay inşallah... bilmiyorum ama bu ay içimde bi kıpırtı var... fazla kaptırmıyorum kendimi. çok düşünmüyorumda... ama sanki olacak gibi geliyo... hayırlısıyla inşallahhhh.....

Back
X