• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Coresatin krem kullananlar duyanlar

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

snowglobe6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
51
7
86
Kızlar burun ameliyatı oldum ve 1 ay sonrasında yüzümde kırmızı küçük sivilce gibi şeyler çıktı ve cildim çok kuru pul pul oldu doktora gittim egzama olmuş dedi neden oldu ki :KK43: hiçbi şey olmazdı cildime üzüntüden olur mu ki :KK43: bu kremi verdi kullanan ya da duyan var mı ?? dışı sarı fungidal barrier diye olanı doktorun bana verdiği

Eklentiler

• IMG_4510.webp
    IMG_4510.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 335
bu kremi duydum ameliyat sonrası doktorlar izlerin kaybolabilecegini söylüyorlar ama 6 ay falan düzenli kullanmk lazım

egzama yüzde bide bilmem cnm ilk kez senden duydummm bk şimdiii allah yardımcın olsunnnn

inşlh cnmmm üzme kendiniiii

bu ilaçta kortizon yok derinizi inceltmez yanlişiniz var D durumsu ben kullandım düzenli kullanın faydasını görüceksiniz sıkıntı üzüntü çıkması için sebeptir egzamanın Allah şifa versin ..

bu ilaçta kortizon yok derinizi inceltmez yanlişiniz var D durumsu ben kullandım düzenli kullanın faydasını görüceksiniz sıkıntı üzüntü çıkması için sebeptir egzamanın Allah şifa versin ..

Evt yok deniyor ama sizde olmasa da bir cok hasta sikayetinde var ben dr dan duydugumu soyledim

Ben pembesini nemlendirici niyetine kullanıyorum çok memnunum eşime de doktor egzama diyince hemen sarisini birde ya mavi yada yeşilini almıştık çok memenunuz

Üzerine pudra fondöten sürsem zararı olur mu acaba
Canım ben pembesini çok kurursa cidim sürüp üzerine güneş kremi çok çok az pudra kullanıyorum fırçayla. Ama genelde güneş kremi de yeterince nemlendiriyor. güneş kremi sürmeden çıkmadığım için başka türlü bir sıkıntı olur mu bilmiyorum

Canım ben pembesini çok kurursa cidim sürüp üzerine güneş kremi çok çok az pudra kullanıyorum fırçayla. Ama genelde güneş kremi de yeterince nemlendiriyor. güneş kremi sürmeden çıkmadığım için başka türlü bir sıkıntı olur mu bilmiyorum
Teşekkür ederim ben doktora soruyum bide

Merhaba, ben de sivilcenin etrafında egzama olması nedeniyle cildiye doktoruna gittim. Bu kremi yazdı. Kullanıyorum. Yalnız küçücük ve boyutuna oranla pahalı. Muadili olan bir krem araştırıyorum. Cildim hem yağlı hem rosacea'lı hem hassas. Doktor çok fazla ürün kullanmamamı söyledi. Yüz temizleyici ile bu kremi tavsiye etti. Şunu belirtmek isterim, faydasını gördüm. Egzama geçti. Yüzümdeki rosacea kızarıklıkları hafifledi. Yalnız 1 ay geçmeden krem bitmek üzere. :( Muadil başka ürün kullanan var mı acaba?

Evet canım benimkiler de geçti çok şükür sivilcelenme oluyor bu arada yüzümde o çıktı şimdide dediğine denk bi ilaç bilmiyorum malesef

Kızlar ben coresatin pembeyi nemlemdirici olarak kullanıyorum demiştim göz etrafına cok surmuyordum göz kremi kullandığım için ama kremim bitti iki-üç gündür coresatini göz kremi gibi kullanıyorum çok çok memnunum yani kırışıklık kremi degil tabi ki ama benim de kırışıklığım yok zaten sadece kuru ve bazen yorgunluktan dolayı koyu koyu oluyor azcık ama krem pamuk gibi yaptı bayıldım. Yani göz çevresi için bakım olarak sadece nemlemdirici arayanlara öneririm

Back
X