Çorlu da doğum yapanlar veya hamile olanlar toplanalım

des123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2022
6
3
1
Kızlar çorlu da hangi hastaneye gidiyorsunuz reyapta feride şadi var memnun kalan var mi

Ben araştıyorum ama bulamadım henüz keşke yardımcı olabilecek birisi yazsa

Feride hanıma rahim ağzı yarası için gitmiştim. Smear testinden sonra direkt yakma işlemi uyguladı ancak çoğu doktor önermiyormuş. Açıkçası yeterli bilgi alabildiğimi de düşünmüyorum. Gebelik düşünüyorum ve yumurtlama döneminde denemeye başlayacağız ama feride hanıma gitmeyi düşünmüyorum bir daha. Vega hastanesindeki Dilber Kalkıner'e gitmeyi düşünüyorum. Siz de bir araştırın isterseniz. Fiyatları 200-300 arası

Bende vatan hastanesinde ki Orhan bey ve Sedat beyi araştırdım. Orhan beyden sadece 1 kişi şikayet var a bişeyler yazmış ama genel olarak ikisi de iyi diyorlar. Ben Sedat beye gitmiştim ancak o zaman hamile değildim. Az konuşuyor ve söylenecekleri söylüyor. Kafa karıştırıcı değildi. Ekstra ekstra testlere gerek yok 3 ay deneyin olmazsa gel demişti folik asit verdi hangi günleri değerlendirmem lazım onu söyledi değerlendirme sonrasını da kısaca söyle. Yani testlere boğmadı beni. Ancak ben o zaman araştırmamıştım yani öyle hastaneyi arayıp randevu istedim Sedat bey müsaitti. Tabi şu saatten sonrası daha önemli. İçimizde büyüyen bi dünya var

Bende vega da bestami beye gittim 2 kez ama çok ilgili değil Orhan beye gitmeyi düşünüyorum. Orhan beyden memnun olmayan yok gerçekten muayene ücretleri abartılmış durumda şu anda sadece

Bende vega da bestami beye gittim 2 kez ama çok ilgili değil Orhan beye gitmeyi düşünüyorum. Orhan beyden memnun olmayan yok gerçekten muayene ücretleri abartılmış durumda şu anda sadece
Devlet hadatasinde karar kıldım. Sıra beklemek çok zor evet ama ben adlen hanıma gideceğim. Tamamlayıcı sağlık sigortam da maddi açıdanda çok şükür rahatım ama doktor ise mevzu adlen hanım mük. Çok yoğun olmasına rağmen benim güzel ilgilendi yani hastalarıyla güzel ilgileniyor ben memnun kaldım. Doğum devlet hastanesinde yaparmıyım karar vermedik henüz

Bende devlet hastanesinde nimet hanım a başladım çok ilgili yaklaşımı güzel bir doktor

Merhaba ben de çorluda yaşıyorum. Optimedde duygu hanım var ona gidiyorum şuan. Vatanda sedat beye gitmiştim biraz fazla sus pus, kötü değil ama konuşmuyor cımbızla ağzından laf almaya çalışıyorsun. Vatanda erson beye giden çok var, instagram fenomeni çok cici görünüyor giden çok arkadaşım ve memnun olan çok kişi var ama ben hiç beğenmedim. Ukala, rahat alaycı biri bence. Çok övdükleri doktor 45 dk bekletti ve 5 dk muayene edip hemen işini bitirdi. Hiçbişey anlamadım. Bir de muayeneye sırasında bacaklarını ultroson makinesine uzatıyor sanki bakkal dükkanı sorduğumuz soruları da asistanı cevaplıyo insanın yüzüne bile bakmıyo. Değişik. Devlette adlen hanıma randevu aldım bakalım bir de onu deneyeceğim ama devlette doğum yapmam,optimedde yapacağım büyük ihtimal.

Bende Sedat bey ve Erson beye gitmiştim. İki doktor hakkımda da söyledikleriniz çok doğru. Erson bey test sonucuma bakmadan gitmişti. Testimi sekreteri yorumladı. Randevu vermişti bende gitmedim gelmeme sebebimi soruyorlar. Bende sekretere verilecek muayene ücretim yok dedim. Vega da Ayşegül hanım var ona da gittim Sedat bey gibi konuşmayı sevmiyor reyapta Feride şadi var ona da gitmiştim o da iyiydi ama arkadaşlarım vatan hastanesinde Semra hanım var dedi salı günü ona gideceğim. Normalde devlet hastanesinde adlen hanım var ona gidiyorum ama eşim devlette Doğum istemiyor ben de istemiyorum. O yüzden bi de Semra hanıma gideceğim. Memnun kalacakmışım hissi var içim de. Herkese hayrlı evlatlar güzel doğumlar diliyorum

Rabbim Sağ salim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Evet ben de devlette doğum istemiyorum. İkinci doğumum olacak benim. İlkini optimedin tıp merkezinde yapmıştım 2012 de gökhan bey vardı memnundum. Kısmetse optimed international da duygu hanımda yapacağım doğumu. Ondan memnun kaldım bende. Vatan hastanesini aslında hiç sevmiyorum çok ilgisizler. Maddiyatta göre ilgi gösteriyorlar gibi geliyor. İnşallah gönlünüze göre bir doktor bulursunuz.

Merhaba canim duygu hanimdan memnun musun devam ediyor musunuz ?

Merhaba benim doğumla ilgili değil de ilk sedat beye gittim kist vardı bende hiç konuşmuyor soru soruyorum cevap alamıyorum nasıl bi tedavi şekli uygulayacaksınız diye sordum yine cevap yok o hastanede nasıl 15 yıldır hizmet verebilmiş hayret doğrusu hiç memnun kalmadım.Erson beye randevu aldım ama ben aşırı memnun kaldım ilgili en azından bi tedavi şekli çizdi bana hala da ona gidiyorum Vatan da Semra hanım da var oda iyi

Feride hanıma gittiniz mi ? Memnun kaldınız mı?
E ekim1903
Ben Feride hanıma girmiştim 1 kontrolüm de ben beğenmiştim ama eşim beğenmedi o da kalp atışında CD vermiyorlarmış eşim video aşmak istediğinde yasak olduğunu söyledi. Basit konu yani. Yoksa ben beğenmiştim.

Bende bu ay dış gebelik gecirdim tedavi goruyorum beta degerimi dusurmeye calisiyoruz Feride hanima gidiyorum suan icin memnunum bir sıkıntı yok ama yinede sormak istedim. Hic cocugum yok bebegim olsun istiyorum. Bundan sonraki sureci hangi doktorda devam etmeliyim onu dusunuyorum. Onerebilceginiz doktor var mı Çorlu'da

Ben şu an 32 haftalık hamileyim. İlk 4 kontrolüm de devlet hastanesin de adlen hanıma gitmiştim. Ancak bunun yanın da nerdeyse gitmediğim doktor kalmadı. Riskli gebeliğim yoktu sadece içime sinen her soruyu rahatça sorabileceğim ya da ben sormadan beni doğum sürecin de nelerin beklediğini bana güzelce dile getirebilecek bir hekimdi ve adlen hoca tam da aradığım doktordu. Ama devlet hastanesinde olduğu için eşim müsade etmedi gitmeme. Ancak şu an reyap hastanesin de göreve başladı ben son kontrolüm de tekrar adlen hocaya gittim. Aradan zaman geçmesine rağmen beni unutmamıştı. En önemlisi de bu zaten sizi hatıraya bilmesi gebeliğinizi hatırlaya bilmesi. 2 arkadaşım daha adlen hoca da doğum yaptı. Birisi devlet hastanesin de görev yaparken diğeri reyapta göreve başladığında ve memnun kaldılar. Rabbim inşallah doğru olan tez zaman da size de hamilelik haberi aldırıp sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin

Amin canim çok teşekkür ederim cevabin icin Rabb'im bebeğini sağlıkla kucagina almayi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…