B Brfn1_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2023 3 0 1 27 23 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Brfn1_ #1 Çorlu da yaşıyorum tüp bebek tedavisi ni düşünüyoruz eşimin spermi 0 ama denemek istiyoruz bu konuda çok bilgisisz yardımcı olabilecek olan var mı
Çorlu da yaşıyorum tüp bebek tedavisi ni düşünüyoruz eşimin spermi 0 ama denemek istiyoruz bu konuda çok bilgisisz yardımcı olabilecek olan var mı
candanileri59 Ɓir musallalık saltanatım bu benim... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Şubat 2022 4.760 En iyi cevaplar 1 2.917 83 21 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Brfn1_ #2 Brfn1_ .!.: Çorlu da yaşıyorum tüp bebek tedavisi ni düşünüyoruz eşimin spermi 0 ama denemek istiyoruz bu konuda çok bilgisisz yardımcı olabilecek olan var mı Genişletmek için tıkla... Corluda reyap hastanesinde var tup bebek bölümü
Brfn1_ .!.: Çorlu da yaşıyorum tüp bebek tedavisi ni düşünüyoruz eşimin spermi 0 ama denemek istiyoruz bu konuda çok bilgisisz yardımcı olabilecek olan var mı Genişletmek için tıkla... Corluda reyap hastanesinde var tup bebek bölümü
T thedarkcountess Guru Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2010 63 21 288 Bursa 21 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Brfn1_ #3 Bence her merkezde yaptırmak iyi degil ufak bir mesele degil çünkü bence büyük şehirlerde deneyimli hocalara iyi laboratuvarlarda iyi embriyologlarda çalışmak daha iyi
Bence her merkezde yaptırmak iyi degil ufak bir mesele degil çünkü bence büyük şehirlerde deneyimli hocalara iyi laboratuvarlarda iyi embriyologlarda çalışmak daha iyi