Çorlu kadın doğum doktoru

evrem123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
25
14
38
31
Merhaba arkadaşlar. Çorlu’da yeniyiz. vega hastanesinde kadın doğum doktoru Ayşegül hocaya gidiyorum ancak kime sorsan herkes Abdullah hocaya gittiğini söylüyor. Acaba ayaegul hanıma gidip de memnun olan ve özellikle doğum yapmış olan var mı? Normal doğum yanlısı mı yoksa sezeryan mı? Bunları metak ediyorum

Merhaba ben de corludayim Aysegul hanimi tanimiyorum ama normal dogum yanlisi oldugu icin Abdullah hocadayim gebeligim daha cok yeni daha once asilama vs de onda yaptirdim abdullah hocadan memnunum. Ayni hastanede Ali pekince de benim doktorum optimeddeyken onun takibindeydim o da dunyalar iyisi bir doktor ama bana nedense normal doguma destek biri gibi gelmiyor o yuzden abdullah hocadayim. Derdine pek derman olamadim aysegul hanim hakkinda ama oburlerinin durum budur ☺️

Merhaba ben de corludayim Aysegul hanimi tanimiyorum ama normal dogum yanlisi oldugu icin Abdullah hocadayim gebeligim daha cok yeni daha once asilama vs de onda yaptirdim abdullah hocadan memnunum. Ayni hastanede Ali pekince de benim doktorum optimeddeyken onun takibindeydim o da dunyalar iyisi bir doktor ama bana nedense normal doguma destek biri gibi gelmiyor o yuzden abdullah hocadayim. Derdine pek derman olamadim aysegul hanim hakkinda ama oburlerinin durum budur ☺️
Deneyiminiz için çok teşekkür ederim. Fikir almak adına açtım bu gönderiyi hiç yorum yoktu çünkü. İnşallah aysegul hanıma giden biri de çıkar da bi yorum alabilirim☺️

Rica ederim. Tercihiniz kadin doktor oldugu icin aysegul hocayi mi istiyorsunuz baska bir sebebi var mi? Eger oyleyse şenay hanim ve adlen kelebek hanimdan uzak durun aklınızda olsun:)

Back
X