- 21 Eylül 2021
- 1.259
- 465
- 73
- 25
- Konu Sahibi RABIS 2018
Tup bebek yapanlar Reyyan hastanesi fiyatı ne kadar ve başka varmi devlet te olur Çerkezköy de oturuyorum da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MerhabaTup bebek yapanlar Reyyan hastanesi fiyatı ne kadar ve başka varmi devlet te olur Çerkezköy de oturuyorum da
Yaş 21 ama 4yilik evliyim hiç gebelik yaşamadım Çerkezköy de yasiyoruk eşimde sikinti yok çok şükür 40 yakın tembel yumurta var adet olmuyorum ilacla oluyorum ilacla büyüyor çatlıyor dolenmiyor ve rahim filimi temiz çıktıMerhaba
Reyapı duydum ama pek önermiyorlar.
Öncelikle tüp bebek yaptırmanızın sebebi nedir?
Ona göre yardımcı olmaya çalışalım.
Ayrıca yaşınız kaç?
Pco hastası mısınız ??Yaş 21 ama 4yilik evliyim hiç gebelik yaşamadım Çerkezköy de yasiyoruk eşimde sikinti yok çok şükür 40 yakın tembel yumurta var adet olmuyorum ilacla oluyorum ilacla büyüyor çatlıyor dolenmiyor ve rahim filimi temiz çıktı
Ben reyapta aşılama yaptırdım. Eşimde de bende de hiçbir sorun yokken 3 sene gebelik oluşmadı. En sonunda reyap’ta kahraman hocaya gittim, klomen+ovitrelle+gonapeptil ile aşılama yaptırarak ilk aşılamada gebelik oluştu çok şükür. Kahraman hoca biraz asık suratlıdır ama işinin ehliymiş, onu anladım. Bir arkadaşım da aynı şekilde onda ilaç tedavisi ve iğne ile hamile kaldı. Ben tavsiye ederim.Yaş 21 ama 4yilik evliyim hiç gebelik yaşamadım Çerkezköy de yasiyoruk eşimde sikinti yok çok şükür 40 yakın tembel yumurta var adet olmuyorum ilacla oluyorum ilacla büyüyor çatlıyor dolenmiyor ve rahim filimi temiz çıktı
Yapıldı negatif qsilama polikistik evet yaş geç ama 5yila girecezPco hastası mısınız ??
Yaşınız çok genç yumurtalarınız kalitesiz doğru mu anladım.
Amh değerinize baktırdınız mı hiç.
Belkide tüp bebek yerine aşılama yapılır size.
Ben hakimi doldurdum tedavilerle oyuzden tup bebek arastiyoruz uygunaBen reyapta aşılama yaptırdım. Eşimde de bende de hiçbir sorun yokken 3 sene gebelik oluşmadı. En sonunda reyap’ta kahraman hocaya gittim, klomen+ovitrelle+gonapeptil ile aşılama yaptırarak ilk aşılamada gebelik oluştu çok şükür. Kahraman hoca biraz asık suratlıdır ama işinin ehliymiş, onu anladım. Bir arkadaşım da aynı şekilde onda ilaç tedavisi ve iğne ile hamile kaldı. Ben tavsiye ederim.
Amh bakil di sikinti yok dediPco hastası mısınız ??
Yaşınız çok genç yumurtalarınız kalitesiz doğru mu anladım.
Amh değerinize baktırdınız mı hiç.
Belkide tüp bebek yerine aşılama yapılır size.
Anladım, ben de Reyap hakkında görüşlerimi yazmak istedim size. Bence deneyin. tüp bebek, Trakya’da bildiğim, Reyap haricinde bir de Edirne tıp fakültesinde yapılıyor ama uzaksınız Edirne’ye.Ben hakimi doldurdum tedavilerle oyuzden tup bebek arastiyoruz uyguna
Hım anladımAnladım, ben de Reyap hakkında görüşlerimi yazmak istedim size. Bence deneyin. tüp bebek, Trakya’da bildiğim, Reyap haricinde bir de Edirne tıp fakültesinde yapılıyor ama uzaksınız Edirne’ye.
Ben çorluda Kemal Yıldız da tedavi görmüştüm. Tutmuştu ama kalp atışı durduğu için kürtaj oldum 2 sene önce.Ben hakimi doldurdum tedavilerle oyuzden tup bebek arastiyoruz uyguna
Anladım, ben de Reyap hakkında görüşlerimi yazmak istedim size. Bence deneyin. tüp bebek, Trakya’da bildiğim, Reyap haricinde bir de Edirne tıp fakültesinde yapılıyor ama uzaksınız Edirne’ye.
20 li olsa tamam 30 aşar biziBen çorluda Kemal Yıldız da tedavi görmüştüm. Tutmuştu ama kalp atışı durduğu için kürtaj oldum 2 sene önce.
Doktor bey ilgili trakyada da 1000 i geçmiştir tüp bebeği.
Ama fiyatı da baya pahalı.
Gerçi şimdi tüp bebek te uygunu da yok maalesef
Valla ben tüp fiyatını bilmiyorum. aşılama 1500 TL idi sadece işlem ücreti. iğneler sayıyla alındığı için 250 TL tutmuştu. Birkaç kez de doktor muayene parası verdim hadi tahlil filan onlar da 500 tutsa, yuvarlayayım 2500 tutmuştur. Aşılama hakkımı doldurdum dediniz, o zaman rapor çıkartın tüp bebek için. Böylece daha uygun olur tedaviniz.20 li olsa tamam 30 aşar bizi
2 sene önce tedavi+tahliller+ilaçlar ve son olarak kürtaj dahil 20 bin harcadım20 li olsa tamam 30 aşar bizi