çorluda hangi çocuk doktoru

gulden59

nilim prensesimmmm
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
9.641
550
248
Tekirdağ
herkese merhabalar:
arkadaşlar benim 4 buçuk aylık bi kızım var ve ben hala
bi çocuk doktoru bulamadım
4 ay boyunca kızımı 4 5 tane doktora götürdüm fakat hiç birinde istediğim ilgi malesef yoktu..
sizlerin bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..

örneyin siz kime gidiyorsunuz ilgisi alakası hastalıkla ilgili tehşisi nasıl?

Tebrik ederim, Allah uzun ömür versin bebişine!
Uzun zamandır girmiyordum foruma. Kadın doğum dr topiğinden hatırlıyorum seni.:34:
Biz Reyapta Filiz hanıma gidiyorduk, ama malesef ayrıldı şimdi bende dr arayışındayım. Siz kimlere gittiğinizi de yazarsan sevinirimm.

Tebrik ederim, Allah uzun ömür versin bebişine!
Uzun zamandır girmiyordum foruma. Kadın doğum dr topiğinden hatırlıyorum seni.:34:
Biz Reyapta Filiz hanıma gidiyorduk, ama malesef ayrıldı şimdi bende dr arayışındayım. Siz kimlere gittiğinizi de yazarsan sevinirimm.

merhaba bende seni hatırlıyorum seninde bebişin güle güle büyüt canım nasıl iyimi keyifi..

biz çok doktora gittik açıkçası.
ben vatan hastanesinde doğum yaptım orda özlem hanım baktı tatmin olmasdım sonra mehmet acar, akif bey, serdar bey, ecem hanım, işte öyle ama hala aradığımı bulamadım
desem yalan olmaz canım..

Benim msj sayısı az olduğu için msj atamıyorum, bana özelden face/msn adresini atarsan sevinirim, aynı dertlerden muzdaribiz...buraya pek giremiyorum ben..

Benim msj sayısı az olduğu için msj atamıyorum, bana özelden face/msn adresini atarsan sevinirim, aynı dertlerden muzdaribiz...buraya pek giremiyorum ben..
sana msj attım canım baka bilirsin..

bu arada buraya hala paylaşımları bekliyorum hangi çocuk doktoru çorlulular...

arkadaşlar çorlulu kimse yokmu ama ben biliorum var ve benim acil çocuk doktoruna ihtiyacımvarr...

Back
X