Corona Süreci Muayene ve doğumda yanlız olmak

binnurilayda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2020
11
13
3
32
Malesef su zamanda corona virüsü sebebiyle ultrasonlarımda yanlız başına bu duyguyu yaşıyorum. İster istemez su haliyle muayene olmak hastanedeki kapma risklerni tenzih ederek her haliyle bu kadar hastaya vaka sayılarına büyük bir saygıyla onları dısarda tutarak bu halimede cok cok şükrediyorum. Fakat ne kadar olsada bu yanlız oluş doğum sürecimde özellikle nasıl olucağının belirsizliği acaba düzelicek mi bişiler acaba nasıl ailemiz bize destek saglayabilecek bu soru işaretleriyle biraz üzgün hissediyorum 🥺 Sizlerin nasıl gidiyor bu durumun nasıl üstesinden geliyorsunuz 🥺

Malesef su zamanda corona virüsü sebebiyle ultrasonlarımda yanlız başına bu duyguyu yaşıyorum. İster istemez su haliyle muayene olmak hastanedeki kapma risklerni tenzih ederek her haliyle bu kadar hastaya vaka sayılarına büyük bir saygıyla onları dısarda tutarak bu halimede cok cok şükrediyorum. Fakat ne kadar olsada bu yanlız oluş doğum sürecimde özellikle nasıl olucağının belirsizliği acaba düzelicek mi bişiler acaba nasıl ailemiz bize destek saglayabilecek bu soru işaretleriyle biraz üzgün hissediyorum 🥺 Sizlerin nasıl gidiyor bu durumun nasıl üstesinden geliyorsunuz 🥺
Virüsün en yogun olduğu zamanda doğumunun son ayını geçirmiş ve dogum yapmış biri olarak söylüyorum süreç çok zor tabiki ama Allah yardim ediyo yeterki sen bütün önlemlerini al sana tavsiyem doğuma giderken bop maske al , doğumdan cikincada evine gelince herkesi yaklaştırma .ben maales f bu konuda başarılı olamadım hergelen maskesiz aldı sevdi mincikladi elini tuttu olmadık şeyler tattirmaya çalıştılar :( Sen sakinmazsan çocuğunu maallesef kimse sakinmiyo

Zaten zor bir dönem gebelik bir de koronayla daha da zor maalesef bende muayeneye hep yalnız gittim insan bir buruk oluyor çok iyi anlıyorum. Sonra doğumu düşünüyorum sancı odasında maske çıkarmaya izin vermiyorlarmış diye duydum o acıyla o maskeyle nefes alamamak... ailem uzakta zaten Inşallah ilk bebeğim olacak doğumda ve sonrasında büyük ihtimalle yanlız olacağım hayırlısı artık

Virüsün en yogun olduğu zamanda doğumunun son ayını geçirmiş ve dogum yapmış biri olarak söylüyorum süreç çok zor tabiki ama Allah yardim ediyo yeterki sen bütün önlemlerini al sana tavsiyem doğuma giderken bop maske al , doğumdan cikincada evine gelince herkesi yaklaştırma .ben maales f bu konuda başarılı olamadım hergelen maskesiz aldı sevdi mincikladi elini tuttu olmadık şeyler tattirmaya çalıştılar :KK43: Sen sakinmazsan çocuğunu maallesef kimse sakinmiyo

Yani coronadan öncede bebeğim bağışıklık sistemi ne ki hani onun diğer mikroplara karsıda dikkat etmek lazım 😿 İnş bebeğiniz cok cok iyidir bunlara ragmen 🤧 Peki hastaneyede kimseyi almadılar yakının olarak değil mi nasıl ilerliyor süreç doğuma eşin girebiliyor mu fotoğrafcı tutabiliyor musun 🤔😕

Zaten zor bir dönem gebelik bir de koronayla daha da zor maalesef bende muayeneye hep yalnız gittim insan bir buruk oluyor çok iyi anlıyorum. Sonra doğumu düşünüyorum sancı odasında maske çıkarmaya izin vermiyorlarmış diye duydum o acıyla o maskeyle nefes alamamak... ailem uzakta zaten Inşallah ilk bebeğim olacak doğumda ve sonrasında büyük ihtimalle yanlız olacağım hayırlısı artık

Sende benim gibi hamilesin henüz sanıyorum. Yani muayenede bende senin gibi yalnız gidiyorum. Sancı odası dediğin canım bu ameliyathaneye indirildikten sonraki süreç mi acaba 🙁🙁 Benimde sizin gibi ilk çocuğum hayırlısıyla rabbim sağlıkla elimize almayı nasip etsin 🙂

Yani coronadan öncede bebeğim bağışıklık sistemi ne ki hani onun diğer mikroplara karsıda dikkat etmek lazım 😿 İnş bebeğiniz cok cok iyidir bunlara ragmen 🤧 Peki hastaneyede kimseyi almadılar yakının olarak değil mi nasıl ilerliyor süreç doğuma eşin girebiliyor mu fotoğrafcı tutabiliyor musun 🤔😕
Doğuma eşimi almadilar ,benim tansiyonum üzüntüden çok çıktı maalesef sezaryana aldılar . Doğum fotocusunu ben istemedim risk almaya gerek yok kendimiz bol bol çektik ,maskeli doğum yaptım . Ben hazirliksizdim kolanya falan almamıştım bence çantana koy mutlaka

Sende benim gibi hamilesin henüz sanıyorum. Yani muayenede bende senin gibi yalnız gidiyorum. Sancı odası dediğin canım bu ameliyathaneye indirildikten sonraki süreç mi acaba 🙁🙁 Benimde sizin gibi ilk çocuğum hayırlısıyla rabbim sağlıkla elimize almayı nasip etsin 🙂
Evet canım bende hamileyim. Galiba o süreç olmalı yanında zaten kimse olmuyormuş ama devlet hastanesi benim bahsettiğim özel biraz daha rahat. Amin inşallah ❤

Her muayaneme eşimle gidiyorum ozel muayene diye heralde bi sıkıntı olmuyo. Bi kere rahatsızlandım ozel hastaneye gittim eşimi almadılar

Ben de bu konuda çok dertliyim yurtdışında yaşıyorum muayenelere tek gitmek çok yorucu sık gidemiyorum zaten hele doğum zamanını düşünmek istemiyorum annem gelemeyecek galiba
Doğum için hele oğlumu ne yapacağım bilmiyorum eşim benimle mi gelse oğlumla mı kalsa

Back
X