Corona zamaninda tanisma - kendisiyle konusayim mi

Ogretmenim123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2019
191
315
23
Daha önce konu actim. Biriyle tanistim. 37 yasinda Ben 33.

Yurtdisinda yasiyoruz. Corona nedeniyle moreller tabii sifir. Bi kac tedbirler alindi. Herkes evinde. Zaten henüz biribirimizi tanimiyoruz. Ne zaman tekrar bulusabiliriz o da belli degil. Burda 20 nisan a kadar sıkı tedbirler alindi. Büyük ihtimalle sürec uzatilacak gibi. Yaz aylari deniliyor belki de Daha da uzun sürer. Bu durum ikimizi de etkiliyor tabii. Ilk basta onun iş yerinde corona nedeniyle degisiklikler var. Onu etkiliyor Ve bana kalirsa morelini de bozuyor Ama hic bir sey söylemiOr.
Daha önce üzerime düsen adam uzaklasiyor. Ben bu durum karsisinda tabii üzülüyorum.

Görüsmemizin bi anlami var mi- gidishatimiz ne olacak hic belli degil.Ne zaman görüsecegimiz de öyle. Kendisiyle konusayim mi;görüsmemizi devam ettirme konusunda. Cok sıkıcı bi durum gerçekten.
İlk kez birinin fikirleri degerleri ve kendisi hosuma gitti ...

bana kalirsa böyle uzadikca zor gibi. Allah tan hayirlisi olsun.
Sizin fikirleriniz ne; benim yerimde olsaydiniz ne yapardiniz?

Daha önce konu actim. Biriyle tanistim. 37 yasinda Ben 33.

Yurtdisinda yasiyoruz. Corona nedeniyle moreller tabii sifir. Bi kac tedbirler alindi. Herkes evinde. Zaten henüz biribirimizi tanimiyoruz. Ne zaman tekrar bulusabiliriz o da belli degil. Burda 20 nisan a kadar sıkı tedbirler alindi. Büyük ihtimalle sürec uzatilacak gibi. Yaz aylari deniliyor belki de Daha da uzun sürer. Bu durum ikimizi de etkiliyor tabii. Ilk basta onun iş yerinde corona nedeniyle degisiklikler var. Onu etkiliyor Ve bana kalirsa morelini de bozuyor Ama hic bir sey söylemiOr.
Daha önce üzerime düsen adam uzaklasiyor. Ben bu durum karsisinda tabii üzülüyorum.

Görüsmemizin bi anlami var mi- gidishatimiz ne olacak hic belli degil.Ne zaman görüsecegimiz de öyle. Kendisiyle konusayim mi;görüsmemizi devam ettirme konusunda. Cok sıkıcı bi durum gerçekten.
İlk kez birinin fikirleri degerleri ve kendisi hosuma gitti ...

bana kalirsa böyle uzadikca zor gibi. Allah tan hayirlisi olsun.
Sizin fikirleriniz ne; benim yerimde olsaydiniz ne yapardiniz?
yani şu an görüşmeyi kesseniz bile bu durumda ne o yeni biriyle görüşebilir ne siz yeni biriyle görüşebilirsiniz.kestirip atmayın korona hayatı bir tek sizin ikiniz için durdurmadı.herkesin morali yerlerde, dünya mahvoldu.siz ne üzerine düşün ne de kestirip atın.akışına bırakın.görüntülü görüşürsünüz buluşamasanız da.biz mesela arkadaşlarla görüntülü akşam yemeği buluşması yapıyoruz :olamaz: şuanki uzama normal bir uzama değil , acele etmeyin hiçbir şey için zaten normalde de.

Back