Coronavirus te eve gelen yegen

aseljikkk

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2018
130
45
18
33
Merhaba arkadaslar basliktan anlayacaginiz gibi Kaynimin oglu var 16 yasinda kardesim bende uni okuyor.
Surekli gelip gidiyor virus var diye uyarmamiza ragmen surekli gelip gidiyor.

Banyoya sokup dezenfekte ediyoruz ama olacak sey degil kizimin bagisikligi dusuk surekli hasta oluyor.

Cocugun psikolojik sorunlari var evden kacti gecenlerde cok kortuk o korkuyla ters teper diye biseyde diyemiyoruz...

En son esim kayinvalidemi arayip onu uyarmasini surekli gezip gezip eve geliyor salgin cok siddetli olmaya basladi konusun gelmesin dedi...

Ben vicdan yapiyorum acaba evden gitse basina bisey gelse benim yuzumden bisey olursa cok uzulurm .Ama inanin ben ona gitme artik surekli burda kalabilirsin dedim eger evde daraliyorsan tamam dedi kahvaltidan sonra cikip gitti sinir oldum simdi bu cocuga ne yapabilirim ona karsi kirici olmadan soyleye bilirim veya ne yapabilirim
...
FIKIRLERINIZI BEKLIYORUM...

Haklisiniz gezip gezip size geliyor ise.Uyariyi yapmişşiniz ama dinlemiyorlar galiba zaten çogu kisi vürüs u dikkate almiyor.vicdan yapmaya gerek yok.Gerekirse eşiniz ailesini arasin

Bana da gelen giden var. Çok öfkeliyim. Bu öfke ile fikir veremem. Ama şuracıkta durup gelecek olan fikirleri bekleyeceğim.
Bütün öfkeni onlar in üstüne doğru sal derim kabul etme lütfen konu sahibide kimse kendimizden evladimizdan kiymetli degil gucenen kendi bilir
Çok asiri sinir oluyorum böyle bir durumda gelen gidene bak bende şimdi sinir oldum:sinirli:

Bütün öfkeni onlar in üstüne doğru sal derim kabul etme lütfen konu sahibide kimse kendimizden evladimizdan kiymetli degil gucenen kendi bilir
Çok asiri sinir oluyorum böyle bir durumda gelen gidene bak bende şimdi sinir oldum:sinirli:
Inanin oyle biriyim kimseyi kiramiyorum kullaniliyormuyum diye dusunuyorummm

Inanin oyle biriyim kimseyi kiramiyorum kullaniliyormuyum diye dusunuyorummm
Ama evladiniz var canımdan kiymetli deriz degil mi aksama kadar nerelerde geziyor biliyor musunuz hadi enfekte olsa eve gelde Allah muhafaza kırın lutfen saglik bi ya şaka değil gelmesin bir daha biz çatlasak evden çıkmıyoruz o da otursun evinde sorunları varsa da ailesi ilgilensin.

Başkaları kırılacak, kaçacak diye kendimi ailemi riske sokamam direk resti çekin bence ya kir dizini otur oturacağın yere yada gezip tozup girme evime diye. O el yıkama falan %100 koruma değil ki dışarda eline ulaşan virüsün çoktan ciğerlerine yerlesmedigi ne malum.
Aynen enfekte olunca is isten geciyor.Ben bisey demicem simdilik amcasi konussun yuz yuze olmasa ustu kapali kac defa sokaga cikma yasagi olacak ,virus kotu, bebek hassas dedim anlamiyor mu aklimi yetmiyor cozemedim...

Kocan çocuğa açıkça ve tabi kibar bir şekilde söylesin hem gelme hem de dışarı çıkma diye ??

Detay yaşayacağım ama komşuma çok iyi mesafe koydum.
Başka konuyu bahane ederek aramızda lütfen mesafe olsun dedim.
Ya bu zamanda geliş gidiş nedir Allah aşkına.

Direkt söyleyin, keyfi keyfi dışarıda gezip gezip geliyorsa size gelmesin, ya hep kalsın ya hiç. İçinde bulunduğumuz durum bu kadar basit değil. Ben eşimle grip olmasına rağmen 4 gündür aynı evde kalmıyorum, bu işin şakası yok.

üzülür kırılır ayıp olur önemseyin. Gerekiyorsa üzülsün, kırılsın.

Back
X