Coronavirus te eve gelen yegen

Bence karsiniza alin konusun esiniz ile birlikte.Sonucta cocuk degil 2 yil sonra resit olacsk biri..Biz amcan ile gerekmedikce disari cikmiyoruz sen de isin olmadigi icin cikmayacaksin,evde duracaksin deyin.Eger yine dinlemez cikar ise gonderin...

Açıkça söyleyin.
Neyden korkuyosunuz neyden çekiniyosunuz yahu?

Bu çocuğun yok mu anası babası?
Tutsunlar evde.

Kesinlikle soyle bak ben hamileyken ilk bebeğime eski eş pisligine diyemedigim şeyler yüzünden az kalsın ben ve bebek oluyorduk ölmedik ama ben çok acı çektim yoğun bakıma düştüm hastanede 1 ay yattım psikolojim bozuldu vücudum şişti vs ..bu yüzden iş işten geçmeden soyle dimdik soyle ben artık böyleyim kimse kırılacak diye kendi ve bebeklerimizin sağlığını tehlikeye atamam aman huzurumuz bozulmasın diye bu konuda asla alttan almam

Ve özür bile demedi Allah kahretsin onu

Ben tüm sülaleye gayet açık söyledim ne biz gelelim ne siz gelin,gelseniz de kimseye kapıyı açmıyoruz diye.bunun ayıbı yok ki.ailemede zor da olsa kabul ettirdim kapı açmama konusunu.ayıp olmasın diye hasta olsak kimin umrunda olacak dedim?
Babam 1,5 yıl önce radyoterapi tedavisi gördü ve şuan bağışıklık sistemi güçlü değil bencil olmak zorundayız.çünkü hasta olduğunuzda o gelenlerin hiç birinin umrunda olmuyor hastalıkla başbaşa kalıveriyorsunuz 😞

Back
X