Çorum'daki İmam tacizi Ensar gibi patladı

nameaver

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
11.339
48.952
598
Çorum'daki İmam tacizi Ensar gibi patladı
25 Nisan 2016 Pazartesi - DHA

Çorum'un Alaca İlçesi'nde camide görevli imam, iki kız çocuğa elle tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı. : İmam Hatip Derneği Başkanı ve İmam olarak görev yapan S.A'nın tacizi, Karaman'da Ensar Vakfı'na ait evlerdeki tecavüz olayları gibi çocukların okula gitmek istememesi ile ortaya çıktı.
23.jpg

Çorum'un Alaca İlçesi'nde bir camide imamlık yapan ve aynı zamanda İmam Hatip Mezunları Derneği Başkanı olan 48 yaşındaki S.A., 13 yaşındaki 2 kız çocuğuna elle tacizde bulunduğu iddiasıyla kızların ailelerinin şikayeti üzerine polis tarafından gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.A. hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. S.A., geçen cuma günü çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

http://www.cumhuriyet.com.tr/m/haber/turkiye/521554/Corum_daki_imam_tacizi_Ensar_gibi_patladi.html

bunların mart kedisi gibi mevsimi mi geldi yoksa aileler artık bilinçlenip bu yapılanın kızın hatası değil yapanın hatası olduğunu mu fark ettiler. (Zat ile ilgili uygun sıfat bulamadım ,bulduklarımda burada yazılacak gibi değil.)

Ensar konusu daha kapanmadı aslında, sapık yakalanıp yargılandı ama diğer sorumlular için sabırla bekliyoruz adaletin tecellisini, umuyoruz tecelli eder, korkum yargıladık işte tek sorumlu bu kişiydi deyip konuyu kapatmaları ki korktuğun başına gelirmiş.

Bu kart horoza da diyecek hiç sözüm yok, çocuğun yaşındakilere el sürmekten utanmadın, yaşından da utanmadın, kalıbında da, ar damarın olmadığı kanıtlanmış oldu, dilerim :KK62::KK62:gerisini biliyorsun Allah'ım.

Ensar konusu daha kapanmadı aslında, sapık yakalanıp yargılandı ama diğer sorumlular için sabırla bekliyoruz adaletin tecellisini, umuyoruz tecelli eder, korkum yargıladık işte tek sorumlu bu kişiydi deyip konuyu kapatmaları ki korktuğun başına gelirmiş.

Bu kart horoza da diyecek hiç sözüm yok, çocuğun yaşındakilere el sürmekten utanmadın, yaşından da utanmadın, kalıbında da, ar damarın olmadığı kanıtlanmış oldu, dilerim :KK62::KK62:gerisini biliyorsun Allah'ım.
Ensar vakfı başkanın hala THY yönetim kurulunda olması olayın kapandığının kimsenin rahatsız olmadığının göstergesi.

Konuya gelincede geçenlerde Mehmet Görmez'in "iyi ki imam hatipler var " açıklamasından sonra bu haber şaka gibi..
Çocukların ailelerinide tebrik etmek lazım korkup susmadıkları ve bu pisliği deşifre ettikleri için..

Ensar vakfı başkanın hala THY yönetim kurulunda olması olayın kapandığının kimsenin rahatsız olmadığının göstergesi.

Konuya gelincede geçenlerde Mehmet Görmez'in "iyi ki imam hatipler var " açıklamasından sonra bu haber şaka gibi..
Çocukların ailelerinide tebrik etmek lazım korkup susmadıkları ve bu pisliği deşifre ettikleri için..

Ne acı bir durum, yaşanan bu sapkınlık, taciz, tecavüz olaylarını bir zümreye bağlamak istemem asla, her yerde olduğu gibi bu dernek, vakıf, kurumlarda da kötü niyetli insanlar olur ama insanın ağrına giden tüm sorumluların cezasını çekmemesi, Ensar'daki öğretmen hüküm giydi de içimiz soğudu mu? Bitti mi bu muydu? Hani vakfın izinsiz açılmış yurtlarına, hani bu adamın izinsiz bir yerden bir yere çocukları götürmesine ses etmeyenlere yaptırım?

O çocuklar o yurtlardan alınıp adamın köyüne bile götürülmüş, kimse dur dememiş, istediğiniz kadar birine güvenin, işin o ürkütücü tecavüz kısmını da bir yana koyalım hadi, 18 yaşın altında çocuklar bir yerden başka yere giderken kaza geçirebilir, düşebilir, yaralanabilir, kaybolabilir, hastalanabilir, bu liste böyle uzar gider, Nasıl izin verilir? Sorumluluğu vakıfta olan bu çocuklar nasıl gönderilir? İzin verenlerin sorumluluğu bu şahsın hüküm giymesiyle bitti mi yani?

Yargılandı tamam ohhh milletçe rahatladık, ben bunu anlamıyorum nameaver:(

Ne acı bir durum, yaşanan bu sapkınlık, taciz, tecavüz olaylarını bir zümreye bağlamak istemem asla, her yerde olduğu gibi bu dernek, vakıf, kurumlarda da kötü niyetli insanlar olur ama insanın ağrına giden tüm sorumluların cezasını çekmemesi, Ensar'daki öğretmen hüküm giydi de içimiz soğudu mu? Bitti mi bu muydu? Hani vakfın izinsiz açılmış yurtlarına, hani bu adamın izinsiz bir yerden bir yere çocukları götürmesine ses etmeyenlere yaptırım?

O çocuklar o yurtlardan alınıp adamın köyüne bile götürülmüş, kimse dur dememiş, istediğiniz kadar birine güvenin, işin o ürkütücü tecavüz kısmını da bir yana koyalım hadi, 18 yaşın altında çocuklar bir yerden başka yere giderken kaza geçirebilir, düşebilir, yaralanabilir, kaybolabilir, hastalanabilir, bu liste böyle uzar gider, Nasıl izin verilir? Sorumluluğu vakıfta olan bu çocuklar nasıl gönderilir? İzin verenlerin sorumluluğu bu şahsın hüküm giymesiyle bitti mi yani?

Yargılandı tamam ohhh milletçe rahatladık, ben bunu anlamıyorum nameaver:KK43:

Birini kurban etmeleri gerekiyordu oda birinci dereceden suçlu olan öğretmeni seçtiler.
Öğretmeni hapse atınca bak halk ne çabuk unuttu.
Geçen bir haberde MEB tacizden dolayı meslekten men edilen öğretmen sayısını açıklamıştı.Rakamlar korkunç ki bu bilinenler.
Bilmiyorum bu olaylar ne zaman son bulacak yada son bulmasını isteyecekler mi :KK66:

Birini kurban etmeleri gerekiyordu oda birinci dereceden suçlu olan öğretmeni seçtiler.
Öğretmeni hapse atınca bak halk ne çabuk unuttu.
Geçen bir haberde MEB tacizden dolayı meslekten men edilen öğretmen sayısını açıklamıştı.Rakamlar korkunç ki bu bilinenler.
Bilmiyorum bu olaylar ne zaman son bulacak yada son bulmasını isteyecekler mi :KK66:
Okumuştum o haberi de ama artık yorum yapmaya dermanım kalmadı, yoruldum yıldım yemin ederim, tecavüz haberi olmadan bir günümüz geçmiyor artık, bu sapkınlıklar eskiden de vardı ama bu kadar ayyuka çıkmamıştı, tecavüz edilenler hep çocuk:(

Biz küçükken ana babamız komşulara emanet ederdi bizi, bizler kimseye emanet edemeyecek hale getirildik, kapı komşumuzdan, amca, dayımızdan şüphe eder hale geldik, bir anne çok şükür kızım iyi ki okumuyor diye şükreder mi? Şükreder hale getirdiler:(

tam olarak şeffaflık bulunmayan hiç bir kuruma aileler güvenmemeli, yoksa biri gider diğeri gelir.

Kızların aileleri kızıma laf gelicek korkusuyla susup sessizce kızlarını okuldan alıp susabilirlerdi. Takdir ettim susmadıkları ortaya çıkardıkları için. Artık öğretmen ve imam atanırken belli koşullar psikolojik testler getirirler diye umuyorum. Bu ne ya? Nası ayırt edicen bu pislikleri olaylar yaşanmadan? Ülke çöplük gibi.

yalnız bu haberde taciz derken, başka bir haberde tecavüz ve camide doğum kontrol hapı bulunmasından bahsediyor.
o kısım netleşirse ortalık fena karışır diiyim.
hani taciz tecavüze belki ses çıkarmaz bu halk da,
camiye ayakkabı ile girdiler diyince cinnet geçirenler bunları duyunca belki bir gidip intihar falan ederler.

Demek ki her imama güvenmeyeceksin kork allahtan korkmayana ,

yalnız bu haberde taciz derken, başka bir haberde tecavüz ve camide doğum kontrol hapı bulunmasından bahsediyor.
o kısım netleşirse ortalık fena karışır diiyim.
hani taciz tecavüze belki ses çıkarmaz bu halk da,
camiye ayakkabı ile girdiler diyince cinnet geçirenler bunları duyunca belki bir gidip intihar falan ederler.

Emin ol tık cikmaz kimseden..

Back
X