Gebeliğe Hazırlık Covid Adet gecikmesi Yapar mı ve Hamilelikten Önceki Aylar Adet Gecikmesi Yaşayan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hayatlarrr

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2020
6.102
1.523
123
45
Hanımlar merhabalar,

Başlıkta anlaşıldığı gibi, adetim kolay kolay gecikmez, geçen ay covid geçirmiştim ondan kaynaklı olabilir mi,
benzer süreci yaşayanlar cevaplarinizi bekliyorum,

Ve belki söylenti ama "adet gecikmesi hamileliğe hazırlanması vücudun" derler, ne dersiniz? 🌸🌼

Bana da hamileligin hazirlanmasi dediler, olmadi. Hamilelik hazirlanir ama sartlar uygun degilse olmaz. Sperm, yumurta kaliteleri, rahmin durumu, tüplerin durumu... bir cok mesele var.

Sanirim covid sonrasi gecikmek oluyor. Supheli iliski varsa test yapabilirsiniz.

Bana da hamileligin hazirlanmasi dediler, olmadi. Hamilelik hazirlanir ama sartlar uygun degilse olmaz. Sperm, yumurta kaliteleri, rahmin durumu, tüplerin durumu... bir cok mesele var.

Sanirim covid sonrasi gecikmek oluyor. Supheli iliski varsa test yapabilirsiniz.
Senin kaç ay gecikmeli oldu olmadı?
Covid geçiren arkadaşlar bilirler gecikme durumunu, inş cevaplar gelir

Senin kaç ay gecikmeli oldu olmadı?
Covid geçiren arkadaşlar bilirler gecikme durumunu, inş cevaplar gelir
Benim oyle bir durumum olmadi ama olanlari okudum. Bir de bilgilerinizdeki yaş dogru ise menapoz sebepli bir gecikme olmadigina emin misiniz? Amh degeriniz, yumurta rezervinizi biliyor musunuz?

Benim oyle bir durumum olmadi ama olanlari okudum. Bir de bilgilerinizdeki yaş dogru ise menapoz sebepli bir gecikme olmadigina emin misiniz? Amh degeriniz, yumurta rezervinizi biliyor musunuz?
Olanları okuduysanız demek ki olabiliyor, tecrübe edenlerde umarım gelirler.
Evet bilgiler doğru, umarım ondan değildir. Bazen yaştan ziyade 20 lerde bile görülebiliyor bi standartı yok.

Hanımlar merhabalar,

Başlıkta anlaşıldığı gibi, adetim kolay kolay gecikmez, geçen ay covid geçirmiştim ondan kaynaklı olabilir mi,
benzer süreci yaşayanlar cevaplarinizi bekliyorum,

Ve belki söylenti ama "adet gecikmesi hamileliğe hazırlanması vücudun" derler, ne dersiniz? 🌸🌼
Yapıyor, diye duymuştum.. Geçmiş olsun..

Olanları okuduysanız demek ki olabiliyor, tecrübe edenlerde umarım gelirler.
Evet bilgiler doğru, umarım ondan değildir. Bazen yaştan ziyade 20 lerde bile görülebiliyor bi standartı yok.
Evet erkenden baktirmak lazim. Siz de baktirin. Ihmale gelmez. Bir sıkıntı varsa tup bebek yaparsiniz.

Back
X