Covid hamilelik

busplan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
10
2
36
27
Kızlar merhaba 10 haftalık hamileyim ama bugün covid olduğumu öğrendim tat koku alma duyularımı tamamen kaybettim bebeğim için endişeleniyorum aranızda yaşayan var mı bu durumu ne yapmam gerekiyor bebeğe bişey olur mu :( teşekkür ederim şimdiden

Covid bebeğe zarar vermiyormuş.burada birçok anne adayı covid geçirdi.bol sıvı tüket yediğine içtiğine dikkat et,dinlenmeyide ihmal etme Allah ın izniyle atlatırsın 🤲🏻kendinide strese sokma asıl senin stresin bebeği etkileyebilir.

Canım merhaba bende malesef kovide yakalandım hemde 30-31haftalıkken ilk 4 günüm cehennem gibi gecti ölecem sandım ama kendimden cok tabiki bebeğimi dusundum hemen doktorumu aradım biraz beni rahatlattı kovidin bebege bilinen bir zararı olmadıgını lakin koku ve tat duygum tamamen gitti şuan 15 gün oldu 3 hafta geçti şaka gibi halen gram koku alamıyor tat alamıyorum pıskolojım bozuldu yediklerim ot gibi gelıyor hic bir kokuyuda alamıyorum bu durum artık beni çıkdırtmaya basladı şurda 1 ay sonra evladımı alacagım kucagıma herşeyi gectim cocugumun kokusunu alamama düşüncesi beni aşırı üzüyor artık ruyalarımda goruyorum

Canım merhaba bende malesef kovide yakalandım hemde 30-31haftalıkken ilk 4 günüm cehennem gibi gecti ölecem sandım ama kendimden cok tabiki bebeğimi dusundum hemen doktorumu aradım biraz beni rahatlattı kovidin bebege bilinen bir zararı olmadıgını lakin koku ve tat duygum tamamen gitti şuan 15 gün oldu 3 hafta geçti şaka gibi halen gram koku alamıyor tat alamıyorum pıskolojım bozuldu yediklerim ot gibi gelıyor hic bir kokuyuda alamıyorum bu durum artık beni çıkdırtmaya basladı şurda 1 ay sonra evladımı alacagım kucagıma herşeyi gectim cocugumun kokusunu alamama düşüncesi beni aşırı üzüyor artık ruyalarımda goruyorum
Geçmiş olsun canım Rabbim bir an önce eski haline dönmeyi nasip etsin 🤲🏻 burada çok karşılaşıyorum hamileliğinde covid olan çoğu atlattı umarım sende atlatırsın

Mrb bende 6haftalık hamıleyim ve covid oldm 7 günüm çift aşılı olmama ragmen agır geçiriyorm öksürük balgam ateş koku tat grıp hepsıno yaşadm öksürük ve balgam öldürüyo ilaçta kullanamıyoruz 😭😭

Back
X