Covid olunca tüp bebek tedavisi belli bir sure erteleniyor mu? (birkac ay gibi)

Adetimle tüp bebek tedavisine başlayacaktik ki bugün esimin covid testi pozitif çıktı bi iki güne adet olacaktım. Bu durumda doktor hemen ertesi ay alamıyor mu yoksa birkaç ay gbi bi sure mi veriyor bilgisi olan paylaşabilir mi acaba ? :KK43:
Birde sizlerden doktor mu istedi test yaptırdınız yoksa hastalığınız üzere siz mi yaptırdınız yorum yazam arkadaşlarada soruyorum

Birde sizlerden doktor mu istedi test yaptırdınız yoksa hastalığınız üzere siz mi yaptırdınız yorum yazam arkadaşlarada soruyorum
Canım çok geçmiş olsun inşallah bir sonraki tedavinde daha güzel yumurtaların olur kendine beslenmene çok dikkat et, geç olsun güç olmasın🙏🏼
Benim gittiğim merkez işlemlerden önce falan test istemiyor hiç bir zaman, ben temaslı olduğum ve semptomlarım da olduğu için kendim test yaptırdım

Yani opu öncesi olursa evet 2-3 ay erteliyorlarmış yumurta ve spermler etkilenebiliyormuş covitten ama transfer zamanı da o kadar beklemek gerekli mi acaba rahim de olumsuz etkilenir mi bilemedim ben de
Peki sizin 1 ay sonra transfermi olacak yoksa 1 aylik hap verip rahim hazirlama mi olacak

Canım çok geçmiş olsun inşallah bir sonraki tedavinde daha güzel yumurtaların olur kendine beslenmene çok dikkat et, geç olsun güç olmasın🙏🏼
Benim gittiğim merkez işlemlerden önce falan test istemiyor hiç bir zaman, ben temaslı olduğum ve semptomlarım da olduğu için kendim test yaptırdım
Amiiin çok teşekkür ederim istanbulda mı gittiğiniz merkez acaba

Bende 10 gun sonra transfer olacaktim . Korona oldugum ocon gecen hafta 3 ay dondurulmis embriyo transferini ertelediler.:KK43: 2 senedir covid olmamistim halbuki.
Cok sinir bozucu bi durum Bn doktorumun sekreterin aradım diğer ay gelebilirsiniz dedi bi ay ertelenmiş oldu

Merhaba, benimde dün yumurtalarım toplanacaktiki covid pozitif cıktı ve doktorum işlemi iptal etti. Benim anlayamadıgım arkadasımda tüpbebek tedavisi gördü ve ondan covit testi istenmedi ve eşi o an covit gecirmiş olabilirdi. Niye bazı merkezler zorunlu tutuyorda bazıları tutmuyor. Bu arada siz ilişkiye girdiniz mi biz işlem iptal olunca işlem saatinde ilişkiyi denedik.

Back
X