Covid sonrası adet düzensizligi

ozlemzeki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2021
3
0
1
34
Mrblar mart 6 da covid oldum 19unda hastaneden ciktim agir gecirdim 25 martta adet olmam gerekirken 28inde oldum fakat nisanın 28inde olmayi beklerken 8 gun gecikmem oldu mayisin 5i oldu hala olamadim kasiklarimda sislik hissediyorum gosguzlerimde sizlama var benim gibi bisey yasayan varmi hamile olmaktan korkuyorum ayin 3unde idrar testi yaptim tek cizgi cikti

İlaçlardan dolayı adet düzensizliği olabilir testi tekrarlamak gerekir yinede

Adet gecikmesinden kac gun sonra net olarak cikar idrar testi
Normalde adet gecikince hemen belli ediyor ama bazı gebeliklerde geç döllenme olduğu için bi kaç gün sonrada görülebiliyor o yüzden içinizin rahat etmesi için yeniden test yapıp emin olabilirsiniz ilaçlara bağlı da adet düzensizliği olabilir

Bugun yine test yaptim cok şükür oda negativ 10 gun oldu bugün bu covid en cok kadinlari etkiliyo..

Bende covid olmadan 13 Mart'ta adet oldum 16 Mart'ta pozitiftim ağır geçirdim 26 sında zatürre ye donustu 13 Nisan'da adet oldum Ayın 8 inde kanlı akıntı geldi ama devamı gelmedi şuan Mayıs 18 hala yok genelde 28 günde bir olurdum ağrım sızım var heran olacak gibi ama gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…