- 31 Mart 2021
- 48
- 5
- 8
- 31
- Konu Sahibi Candyflosss
-
merhaba. Ben Ekim 31 de covid oldum. Olduğum gün adet başladı. Takip eden ay gününde oldum. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Onunla alakalı olduğunu sanmıyorum ama değerlerine baktırdın mı covid bitince? Benden yaklaşık 15 tüp kan alındı. Her şeye baktılar.Kızlar 3 Mart'ta adetim bitmişti ve 6 Mart'ta covid oldum 10 gün karantina neyse iyileştik
Bu ay adetim gecikti bugün 10. Gün gecikeli
Test yaptim defalarca gebelik yok
Kan testi de yaptırdım gebe değilim ama hala adet olmadım ve olacak gibi değilim bu durumda olan var mı
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Karantina sonrası covid veya başka nedenle hastaneye gitmedim.merhaba. Ben Ekim 31 de covid oldum. Olduğum gün adet başladı. Takip eden ay gününde oldum. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Onunla alakalı olduğunu sanmıyorum ama değerlerine baktırdın mı covid bitince? Benden yaklaşık 15 tüp kan alındı. Her şeye baktılar.
aklınıza hemen gebeliği getirmeyin. Kan değerlerinde çok oynama yapıyor ayrıca vitamin eksikliğine de sebep oluyor covid. Siz değerlerinize baktığın ve bence aynı zamanda da bir.jinekolojik muayene olun. Ben 2 kere sorun yaşamadığım halde jinekolojik muayene oldum. Ne kadar hafif geçerse geçsin covid ciddi anlamda tahribat bırakıyor vücutta.Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Karantina sonrası covid veya başka nedenle hastaneye gitmedim.
Degerlerime filan bakılmadı yani
Sadece geçen hafta gebelik için kan vermistim. O da negatif çıktı.
Enfeksiyon veya başka bi durum da söz konusu değil sadece arada bir ara kasık bölgemde batma oluyordu o da geçti su an. Anlamadım doğrusu.
Evet çok haklısınız mutlaka doktora görünmek gerektiğinin farkındayım.aklınıza hemen gebeliği getirmeyin. Kan değerlerinde çok oynama yapıyor ayrıca vitamin eksikliğine de sebep oluyor covid. Siz değerlerinize baktığın ve bence aynı zamanda da bir.jinekolojik muayene olun. Ben 2 kere sorun yaşamadığım halde jinekolojik muayene oldum. Ne kadar hafif geçerse geçsin covid ciddi anlamda tahribat bırakıyor vücutta.
Bende 22 Mart'ta oldum covid .normalde bu ayın 5inde olmam gerekiyordu olmadım bende gecikme var şu anKızlar 3 Mart'ta adetim bitmişti ve 6 Mart'ta covid oldum 10 gün karantina neyse iyileştik
Kan testi de yaptırdım gebe değilim ama hala adet olmadım ve olacak gibi değilim bu durumda olan var mı
Ben hala olmadım. Herkesin bünyesi bir değil. biz etkilendik galiba covidden bu anlamda.Bende 22 Mart'ta oldum covid .normalde bu ayın 5inde olmam gerekiyordu olmadım bende gecikme var şu an
Herhalde ben ben gebelik testi filan da yapmadım daha belki olurum diye.amaBen hala olmadım. Herkesin bünyesi bir değil. biz etkilendik galiba covidden bu anlamda.
Belirtiler yanıltıyor kesinlikle. Çünkü benimde kasıklarımda batma vardı. Gebelik istiyoruz tabi ama. Bu belirtilerle sadece heveslendiriyoruz kendimizi sadece. Allah herkesin gönlüne göre versin.Herhalde ben ben gebelik testi filan da yapmadım daha belki olurum diye.ama
Bu akşam da göğsümde bı ağrı var nefes alırken birşey batıyor gibi oluyor .hani bu göğüs hassasiyeti mi tam da bilmiyorum
Dediğiniz de çok haklısıniz. AminBelirtiler yanıltıyor kesinlikle. Çünkü benimde kasıklarımda batma vardı. Gebelik istiyoruz tabi ama. Bu belirtilerle sadece heveslendiriyoruz kendimizi sadece. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Test yaparsan yaz merak ettim.:)Dediğiniz de çok haklısıniz. Amin
selam canım, ben kasım 11de pozitif olduğumu öğrendim adet günümdü ayrıca, adetim bittikten snra aralık 11 de olmam gerekiyodu olmadm 12 13 14 15 16 17 derken baya bi gecikme yaşadım. hamile değildim şüphelenmedim hiç, ama bebek istiyoduk yapmadan önce muayane olmak istedim hormon test yumurtalk vs. ocak 5e randevu aldım ve hala olmamıştım doktor randevusuna kadar. Özel bi yere gittim, doktor bana covidin adet düzensizliği yapmıcagını kullandığım ilacında yapmayacagını söyledi. Büyük ihtimal mevsimsel stres skntıdan olmuştur dedi.. Hormon testlerime falan baktı herşey yerli yerinde, 2 gün sonra adet oldum :) ondan sonra düzene girdi adetlerim. Doktora bi gözük istersen için rahatlamış olur.Kızlar 3 Mart'ta adetim bitmişti ve 6 Mart'ta covid oldum 10 gün karantina neyse iyileştik
Tam olarak bu sabah adet oldum canim 13 gün gecikti resmen ve bu bı ilk oldu hayatımda. doktora mutlaka gorunecegim zaten neden böyle olduğunu bende çok merak ediyorumselam canım, ben kasım 11de pozitif olduğumu öğrendim adet günümdü ayrıca, adetim bittikten snra aralık 11 de olmam gerekiyodu olmadm 12 13 14 15 16 17 derken baya bi gecikme yaşadım. hamile değildim şüphelenmedim hiç, ama bebek istiyoduk yapmadan önce muayane olmak istedim hormon test yumurtalk vs. ocak 5e randevu aldım ve hala olmamıştım doktor randevusuna kadar. Özel bi yere gittim, doktor bana covidin adet düzensizliği yapmıcagını kullandığım ilacında yapmayacagını söyledi. Büyük ihtimal mevsimsel stres skntıdan olmuştur dedi.. Hormon testlerime falan baktı herşey yerli yerinde, 2 gün sonra adet oldum :) ondan sonra düzene girdi adetlerim. Doktora bi gözük istersen için rahatlamış olur.
Bi görun muayanede olmuş olursun gebelik istiyosan eger. Korkulck bisey oldugunu zannetmiyrmTam olarak bu sabah adet oldum canim 13 gün gecikti resmen ve bu bı ilk oldu hayatımda. doktora mutlaka gorunecegim zaten neden böyle olduğunu bende çok merak ediyorum
Evet bebek çok istiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBi görun muayanede olmuş olursun gebelik istiyosan eger. Korkulck bisey oldugunu zannetmiyrm
Insallah insallah. Allahm kimsenin kucagnı bos bırakmasınEvet bebek çok istiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Testi yaptım bir çizgi tam bir çizgi silik çıktı .çok endişeliyim biliyor musun korkuyorum da etkilenmiştir diyeTest yaparsan yaz merak ettim.:)
Korkma hakkında hayırlısı olsun canım Allah'ım gönlüne göre versin inşallahTesti yaptım bir çizgi tam bir çizgi silik çıktı .çok endişeliyim biliyor musun korkuyorum da etkilenmiştir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?