Bende bugun kasık agri bel ağrım göğüs ağrım şiddetlendi sonra baktım pembe akıntı geldi . Adetime 9 gün var normalde erken adet olmam ama adet sancısı çekiyorum covidden dolayı erken adet olcam buyuk ihtimal yerleşme kanamasi adet sancılı olmazdı herhaldeSelam canım. Ben covid geçirdim hatta ilacida kullandım ve yeni hamile olduğumu ogrendim. Vocid döneminde çok çok fazla bel ağrısı kasık ağrısı yaşadım. Covid bitince ağrılarım azaldı ama bel ve kasık ağrım devam etti. Reglime yakın regl olacak GBi ağrım vardı ama tabi covid dönemindeki ağrılarım çok çok siddetliydi
Bende covitim suan canim ara ara bi migde bulantim var ve cok halsizim ilaclati kullanmiyorum bu ay femara ve catlatma ignesi oldum her ihtimale karsı kullanmadim nisan 5 te catlatma ignesi oldum bat 22 nisan covitken sanada bulanti oldumu su 4 gundür fazla bulantim varSelam canım. Ben covid geçirdim hatta ilacida kullandım ve yeni hamile olduğumu ogrendim. Vocid döneminde çok çok fazla bel ağrısı kasık ağrısı yaşadım. Covid bitince ağrılarım azaldı ama bel ve kasık ağrım devam etti. Reglime yakın regl olacak GBi ağrım vardı ama tabi covid dönemindeki ağrılarım çok çok siddetliydi
Yumurtlamanin ustune 14 gün say kuzum testi oyle yap ama cikmayabilir gec döllenme olduysa en dogrusu adeti beklemekKizlar pazartesi günü covid testim pozitif çıktı çok ağır geçiriyorum. Bu ay gebelik istedim.icin korunmadim en son adetim 21 mart . Adetim 3 adet ort aldimda 34 günde bir yanı düzensiz oluyo . Sorum şu gebelik testi ne zaman yapmalıyım covid testi etkiler mi . İlaç kullanmadim kesinlikle . Yumurtlama 5 nisan. Clue uygulamasında adete 4 gün var pepapp da ise 25 inde regl olmam gerekiyo . Coronadan kasık ağrım vardi şuan daha da arttı napicam napmaliyim ?
Ben ilaç kullanmadim canım. Ama bugün adet olcam herhalde leke Tarzı akıntı geldi ilki açım pembe ikinci kahverengi kum gibi . Regl ağrısı gibi ağrimda var mide bulantısı 1 kere oldu . Bubarada gebelik şüphen varsa covid ilaçları kesinlikle kullanmaman gerekirBende covitim suan canim ara ara bi migde bulantim var ve cok halsizim ilaclati kullanmiyorum bu ay femara ve catlatma ignesi oldum her ihtimale karsı kullanmadim nisan 5 te catlatma ignesi oldum bat 22 nisan covitken sanada bulanti oldumu su 4 gundür fazla bulantim var
Yok canim ilac sürmedim agzıma hicBen ilaç kullanmadim canım. Ama bugün adet olcam herhalde leke Tarzı akıntı geldi ilki açım pembe ikinci kahverengi kum gibi . Regl ağrısı gibi ağrimda var mide bulantısı 1 kere oldu . Bubarada gebelik şüphen varsa covid ilaçları kesinlikle kullanmaman gerekir
Kizlar pazartesi günü covid testim pozitif çıktı çok ağır geçiriyorum. Bu ay gebelik istedim.icin korunmadim en son adetim 21 mart . Adetim 3 adet ort aldimda 34 günde bir yanı düzensiz oluyo . Sorum şu gebelik testi ne zaman yapmalıyım covid testi etkiler mi . İlaç kullanmadim kesinlikle . Yumurtlama 5 nisan. Clue uygulamasında adete 4 gün var pepapp da ise 25 inde regl olmam gerekiyo . Coronadan kasık ağrım vardi şuan daha da arttı . Aynı şeyleri şuan ben yaşıyorum ilişkiden tam 8 gün sonra covid olduğumuzu öğrendik. Hemen o gün kan testi yapıldı ve gebelik yok cıktı. İlaçları kullandım. Adetim hala gelmeyince şüphelenip test yaptım evde ve pozitif cıktı. Şimdi cok pişmanım kullandığım için ama yapacak bişey yok artık. Çarşamba doktordab randevu aldık umarım bebeğe bir zararı olmamıstır.
Aynı şeyleri şuan ben yaşıyorum ilişkiden tam 8 gün sonra covid olduğumuzu öğrendik. Hemen o gün kan testi yapıldı ve gebelik yok cıktı. Bizim ilk denememizdi. Ne zaman cıkar kanda hiçbir fikrim yoktu. Doktoru dinledik gebe değilsin kullan ilaçları dedi. Ve İlaçları kullandım. Adetim hala gelmeyince şüphelenip test yaptım evde ve pozitif cıktı. Şimdi cok pişmanım kullandığım için ama yapacak bişey yok artık. Çarşamba doktordan randevu aldık umarım bebeğe bir zararı olmamıstır.Kizlar pazartesi günü covid testim pozitif çıktı çok ağır geçiriyorum. Bu ay gebelik istedim.icin korunmadim en son adetim 21 mart . Adetim 3 adet ort aldimda 34 günde bir yanı düzensiz oluyo . Sorum şu gebelik testi ne zaman yapmalıyım covid testi etkiler mi . İlaç kullanmadim kesinlikle . Yumurtlama 5 nisan. Clue uygulamasında adete 4 gün var pepapp da ise 25 inde regl olmam gerekiyo . Coronadan kasık ağrım vardi şuan daha da arttı napicam napmaliyim ?
Canım ben covidken 2 hafta boyunca sadece bel ve kasık ağrısı yaşadım ama öyle böyle değildi sonra geçti hepsi zaten covid bitti sonraki hafta yani geçen hafta hamile olduğumu öğrendim. Mide bulantım ve istahsizligim geçen hafta başladı yani regl geçtikten sonra başladı. Covid zamanı oturamayacak derecede ağrı yaşadım başka hiç bay olmadı.Bende covitim suan canim ara ara bi migde bulantim var ve cok halsizim ilaclati kullanmiyorum bu ay femara ve catlatma ignesi oldum her ihtimale karsı kullanmadim nisan 5 te catlatma ignesi oldum bat 22 nisan covitken sanada bulanti oldumu su 4 gundür fazla bulantim var
Ben hiç yerleşme kanaması gibi bişey yaşamadım ama çok akıntım oldu 1-1,5 hafta akıntı yaşadım normalde de akıntım oliyodu ama baya artmıştı. Bide göğüs ağrım çok oldu normalde reglim yaklaşınca yada regl de göğüs agril olmaz. Bide göğüs etrafim baloncuk baloncuk oldu regle 1 hafta kadar varken başladı belirtiler öncesinde covid olduğum için ağrılardan belirti hissetmedim zatenBende bugun kasık agri bel ağrım göğüs ağrım şiddetlendi sonra baktım pembe akıntı geldi . Adetime 9 gün var normalde erken adet olmam ama adet sancısı çekiyorum covidden dolayı erken adet olcam buyuk ihtimal yerleşme kanamasi adet sancılı olmazdı herhalde
Ozman benimkiler covit belirtisi canim bukadar erken migde bulantisi olmaz cunküCanım ben covidken 2 hafta boyunca sadece bel ve kasık ağrısı yaşadım ama öyle böyle değildi sonra geçti hepsi zaten covid bitti sonraki hafta yani geçen hafta hamile olduğumu öğrendim. Mide bulantım ve istahsizligim geçen hafta başladı yani regl geçtikten sonra başladı. Covid zamanı oturamayacak derecede ağrı yaşadım başka hiç bay olmadı.
merhaba, ben de covidin 7. günü öğrendim gebe olduğumu, tomografi de çekildim, ilaçları da kullandım şüphem olmadığı için. bebek şu an iyi gözüküyor ama doktor ilk gittiğimde istersek aldırabileceğimizi söyledi. tereddüt bile etmeden hayır dedim, ilaçlar sıkıntı evet ama kalbi atan bi bebeğin hayatını nasıl sonlandırayım. ne gelirse Allahtan deyip devam ediyorum. hayırlısı inşallah.Aynı şeyleri şuan ben yaşıyorum ilişkiden tam 8 gün sonra covid olduğumuzu öğrendik. Hemen o gün kan testi yapıldı ve gebelik yok cıktı. Bizim ilk denememizdi. Ne zaman cıkar kanda hiçbir fikrim yoktu. Doktoru dinledik gebe değilsin kullan ilaçları dedi. Ve İlaçları kullandım. Adetim hala gelmeyince şüphelenip test yaptım evde ve pozitif cıktı. Şimdi cok pişmanım kullandığım için ama yapacak bişey yok artık. Çarşamba doktordan randevu aldık umarım bebeğe bir zararı olmamıstır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?