COVİDİM VE ÇOK KORKUYORUM

denizbebesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2023
379
362
33
Selamlar. 17+3 günlük gebeyim. Pazartesi ateş ve eklem ağrısıyla doktora gittim. Parol serum ve tahliller sonrası idrar yolu enfeksiyonundan şüplenildi ama crp 2 küsürlerdeydi. Ertesi gün boğazım şişti , ağrılarım devam etti dahiliyeye gittim tekrardan covidmişim. Vitamin , parol öyle atlatıyorum. Ama cok korkuyorum. Bir akrabam bugün aradı kötü konuştu bebeğe bir şey olmaz umarım dedi ağlayasım geliyor. Doktorum dahil 2-3 kadın dogumcuya danıştım korkma bir şey olmaz dediler. Şu an boğaz ağrım burun tıkanılıgım dısında iyiyim. Çok korkuyorum bebek dün iyiydi. Covid geçirip sorun yaşamayanlar var mı

Benim arkadasim hamileyken covid gecirdi, bebis gayet saglikli

Ben 2 kez geçirdim şükür sağlıklı bir bebeğim var korkmayın dinlenin bol su için meyve tüketin bana doktor hamile.oldugum için hafif atlatcgmi bagisiklgmn iyi olduğunu söyledi stres daha önemli bence stres yapma eskisi kadar etkili değil ki

Haklısınız. Bebeğe stres daha zararlı. 1-2 güne tamamen iyileşirim öyle inanıyorum

Benim iki akrabam hamileliğinde covid geçirdi ikisinin bebişi de sapasağlam çok şükür Allah korusun bebişinizi siz de hemencik iyileşin inşallah

Gecmis olsun korkmayin grip oldugunuzda bebege bulasmiyor covid dede bulasmiyor doktorlarda dile getirmis zaten
Bu arada crp 2de olmasi normal bise . 5 asagisi normal zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…